Трагедията във Варна, Добрич и другите градове и села

• 56 096
  • 986
  •   1
Отговори
# 15
  • Valencia-estadio de Mestalla, Barcelona-estadio de Camp Nou
Мъж, жена и дете са намерени мъртви в кв. Аспарухово, съобщи за Moreto.net Ивана Милева. Причините и обствоятелствата не са ясни. Не е ясно дали тримата са някои от обявените по рано издирвани в кв. Аспарухово

_

Малко момченце е станало жертва на бедствието в кв. Аспарухово. За удавено дете съобщават от Дарик Радио. Инцидентът е станал на метри от полицейското управление, а информацията е потвърдена от репортер на Дарик, който е на мястото на трагедията.

По информация на Стандарт става въпрос за дете на 5-години.

Продължава издирването на четиримата изчезнали в приливната вълна варненци.

http://www.moreto.net/novini.php?n=255285

# 16
  • Пловдив
Страшно е.Нас в Пловдив ни удари в в събота посред нощ.Добре че не беше през деня иначе щеше да има със сигурност доста ранени.Дано всички варненци са ок.
Като гледам снимките из интернет не мисля, че има място за сравнение между пороя във Варна и този в Пловдив. Няколко паднали дървета, наводнени входове и други подобни не могат да се съпоставят със загиналите хора.
Дано по-бързо спрат тези опустошителни дъждове!

# 17
Искрено съчувствам на всички пострадали и на семействата на загиналите.
От последните новини става ясно, че не само въпросното детенце се е удавило.
В нета вече на доста места циркулира и снимката на удавен възрастен мъж.

# 18
  • Варна
В момента вали, но поносимо. Направо се изля към 18 часа. Прогнозират, че още две силни вълни дъжд, щяло да има до утре. Не съм в Аспарухово. Моля се, да няма жертви, но май не ми се вярва...

# 19
  • Варна
Такъв вятър и дъжд, че имах чувството, че ще ни начупи прозорците. Ние сме на центъра и тук е проходимо, но си вървят реките по улиците, а мазите ни са с по 20см. вода. Мъжа ми само ходи да мести помпата да отводнява. Направо потоп!

# 20
  • Fort Worth, TX
Не са няколко паднали дървета.Беше наистина страшно.Само късния час спомогна да няма ранени.Да мащаба не беше такъв като във Варна, но беше страшно и ужасно.Още не са почистили в нашия квартал.

# 21
  • Варна
Утре дават жълт код във Варна за вятър. Ако се съчетае с дъжд направо не ми се мисли.

# 22
  • Варна
В центъра положението е добре, спря да вали. Но беше като потоп до преди час, ходих на лекар към 18.30 часа, имах чувството, че над главата ми гърми точно.
Като чета какво става в Аспарухово, ми настръхват косите. Sad

# 23
  • София, България
Моля се за вас! Дано всичко да мине с възможно нааай-малко пострадали! За съжаление продължават да откриват трупове! Нека са последните!  Praynig Praynig Praynig

# 24
  • Варна
Айде и свлачището на Джанавара се активизирало...

# 25
  • Варна
В ниските квартали на Варна положението е много зле. Аз живея във висок квартал. При нас тук и локви няма. Силно препоръчвам на хората от по-ниските места ако имат познати, роднини в по-високите квартали да пренощуват при тях. Голяма трагедия е в Аспарухово, настръхнах... Дано няма повече такъв дъжд. Дано да няма повече ранени и загинали.

# 26
Трагедия, сега видях. Ужас!
Кметът на Варна каза, че се опитват да се оправят на местна почва, няма ток, звъни телефони, от държавата няма отговор. Това е безобразие, ако е така.
Дано няма други жертви.

# 27
 Току що по новините потвърдиха смъртта на мъж,жена и дете и казаха,че жертвите най-вероятно са 8,но все още нямат потвърждение за останалите.
Моля се да няма други жертви!Ужасно е това,което се случва!Няма да ни прости природата..няма.. TiredЗимата не беше зима,сега и лято май няма да има.

# 28
  • Ямбол
Кои новини гледате?
Аз само в нета намирам информация и тук в темата.

# 29
  • Варна
Кои новини гледате?
Аз само в нета намирам информация и тук в темата.
Имаше извънредни новини по БТВ. След 30 мин. пак ще има.

Общи условия

Активация на акаунт