Трагедията във Варна, Добрич и другите градове и села

• 55 416
  • 986
  •   1
Отговори
# 45
До момента няма никаква помощ от правителството във Варна.
8 са загинали и още толкова изчезнали  ooooh!
За съжаление не е само Варна - Дряново,Килифарево.....

# 46
Ужасно е това, което се случва  Sad

# 47
Доколко е вярно, според вас, че зачестилите наводнения се дължат на нехайството на държавата през последните 20 години - непочистени шахти, сега в новините на Нова споменаха безразборна сеч. Чудя се природата ли е виновна или ние. Сега ще прозвуча като някоя баба, но не помня такива неща някога. Дано няма повече жертви, ужасно е това.

# 48
аз такъв дъжд не помня скоро да е валял... Честно беше кошмар. Само като слязох да си прибера детето от пред блока/баща ми го прибира от ясла/, бях боса с навити крачоли и на бегом във водата. Дано да спира вече. Горките хора от Аспарухово. Беше спрял и тока, децата се изплашиха от гърмежите, ама мислят че са самолети

# 49
  • вятър в маслините, вятър над хребета
Как може, как е възможно това?? Тук за цял месец наводнения имаше по-малко от 5 жертви и бяха мобилизирани всички възможни сили, включително се плащаше на най-големите строителни и геоложки фирми да помагат със спасителните си екипи.

# 50
10 загинали до момента! Потвърдено от Н. Калчев, директор на ОД МВР. Ужас! Нека почиват в мир! Страшно е било. Говорих с приятелка в Аспарухово. Каза че е била много уплашена, срещу магазина, в който работи водата е влачила лека кола, закачила се е в някакъв парапет. От мебелния магазин са се носили дивани, шкафове... Само от дъжда ли е тази вода?

# 51
  • ВАРНА
 Потвърдените жертви вече са 10.Бог да ги прости!Дано не познаят за предстоящите валежи!

# 52
Току що официално потвърдиха, че загиналите са 10  Cry

Къде са господата управляващи ........ Sad Sad Sad

Извинявам се, явно съм писала с момичетата. Бог да ги прости жертвите и да помогне на останалите хора. Според мен тази вода не е само от дъжда.

# 53
  • Пловдив
Дано да не вали повече! Дано няма повече жертви!  Praynig

# 54
Доколко е вярно, според вас, че зачестилите наводнения се дължат на нехайството на държавата през последните 20 години - непочистени шахти, сега в новините на Нова споменаха безразборна сеч. Чудя се природата ли е виновна или ние. Сега ще прозвуча като някоя баба, но не помня такива неща някога. Дано няма повече жертви, ужасно е това.

Природата не е виновна, природата е природа и понякога няма мерки, които да я спрат. А, че ние подпомагаме участта си - така е.
Една жена в новините каза, че сечта там е разрушила естествената защитна бариера.

# 55
  • Ямбол
....

Къде са господата управляващи ........ Sad Sad Sad

Пътували към Варна.

# 56
Как къде са управляващите !?
Те мислят за изборите и за разпределение на баница - тяхната кожа  Twisted Evil

# 57
Пътуват натам, съобщиха го. По-важно е да има възможност за бързо възстановяване на щетите, ама съм скептична.
Предполагам ще има хора, които се нуждаят от помощ.

# 58
  • Варна
Самият дъжд беше много. Като завеса. Като се сложат и непочистените шахти и сечищата - ето го резултата. А как трещеше, просто не е истина. Аз си мислех, че ще има някой пострадал по-скоро от гръмотевиците, отколкото от водата. Идея съм нямала какво точно е ставало в Аспарухово. Бог да прости хората.

# 59
6 часа пътуват?!
Голямо нехайство,което струва човешки животи #Sniper

Общи условия

Активация на акаунт