Трагедията във Варна, Добрич и другите градове и села

• 56 201
  • 986
  •   1
Отговори
# 60
  • София
А какво очаквате точно от управляващите?
Описания потоп не виждам каква канализация може да го поеме.

# 61
  • Варна
Сестра ми живее там! Д*бре са, камък ми *адна т сърцет*, щ*м я чух

# 62
А какво очаквате точно от управляващите?

Всъщност нищо, както обикновено.

# 63
Природата си казва думата и за съжаление е безпощадна... а сигурно може и по-зле да е.
Щетите са големи, горките хорица... Няма лято, няма да има сезон за хората по морето, няма да има зимнина.., въобще зимата няма да е лека!

Дано поне случващото се ни накара да се замислим!

# 64
  • София
Аз доколкото знам, проблемът е основно в кв. Аспарухово. Току-що говорих с роднините си във Варна. В централните части е спокойно, но дъждът отново се усилва.  Confused

Пълен ужас!

# 65
  • Варна
Поствам това видео, макар да не познавам авторката му, нито момичето, което го е публикувало във Фейсбук... Надявам се да не е прекалено...
https://www.facebook.com/photo.php?v=722869474443235&set=vb.100001605684498&type=2&theater

# 66
  • София
6 часа пътуват?!
Голямо нехайство,което струва човешки животи #Sniper

може ли чак такова малоумие?

# 67
Да.В другия край на Варна е спокойно и дано остане така  Praynig
Едва ли това е само природно бедствие,май повече е е бедствие на човечеството - сечища,шахти,мизерия,нехайство...
Жалко за погубените животи!

# 68
  • Варна
Отново започва да вали, очаква се втора приливна вълна рано сутринта. Дано няма повече жертви Praynig

# 69
  • Варна
Отново започва да вали, очаква се втора приливна вълна рано сутринта. Дано няма повече жертви Praynig

Ммммда, ММ го призоваха обратно на работа...  Confused

# 70
  • София
Говорят по ТВ, че кв. Аспарухово по принцип си е свлачищен район. Малко познавам този квартал, но той не е построен онзи ден. Не съм останала с такова впечатление. Те го изкарват, че едва ли не е като вилната зона.  newsm78

# 71
  • София
Сега гледах клипче във фейсбук-направо е страшно. Не знам с какво можем да помогнем ние от другите градове, ако има с какво-пишете.

# 72
Там има големи свлачища, пусни в търсачката и ще видиш, че доста често има съобщения за такива.

# 73
  • Sofia
Ужасно  Cry Как може да има приливни вълни, аз това не мога да си го обясня, откъде идва изведнъж? Confused

# 74
  • Асеновград-Стара Загора-Шумен
Основно се обсъжда ситуацията във Варна, която следя със свито сърце. Дано Господ е милостив.
Искам да попитам някой дали има инфо за Добрич? Каква е ситуацията там? имам близки и последно като ги чух бяха във паника и ужас. не искам да ги безпокоя във този късен час по телефона, но много се тревожа. Ако някой от Добрич има на линия, моля да пише вали ли все още там и изобщо каква е ситуацията.

И най-тъпо стана като на обвиненията отправени от кмета Портних ( ГЕБР), че министър-председателя не отговарял на обажданията му, втория отвърнал че кмета даже не му е звънял. Абе.... голи охлюви.....вместо пак да политизирате вземете помогнете на хората, ама наистина го направете...

Ще чакам някой да пише и ще се моля ситуацията да се успокои, да няма повече човешки жертви и дано природата бъде благосклонна.

Общи условия

Активация на акаунт