Трагедията във Варна, Добрич и другите градове и села

• 55 444
  • 986
  •   1
Отговори
# 660
  • Ямбол
аз си изразявам мнението по време на избори.  да му мислят тези, които се оплакват от управляващите, а като трябва да гласуват - дим да ги няма.
...
"Дим да ги няма" също е мнение. И понеже повечето, които ги има, са избрали по-малкото зло, ето го сега злото в действие. Дали ще е малко или голямо, все е зло.

# 661
Момченцето, на които всички съчувствахме, е ромче.

Когато има пострадали съвсем нормално е да им се помогне, без значение какви са. Не е нормално обаче, заради нечии интереси да се разделят хората и на едните непрекъснато да се дава и да се лансират, а от другите непрекъснато да вземат и да им вменяват "да затягат коланите". 

Изразяваме си мнението, ама то остава нечуто, защото едни го правят за пари, други си спестяват ходенето до урните.. и ние пак страдаме..

Не е само това причината. Като се окаже, че си гласувала за Х върви обяснявай, че не е вярно.

# 662
Проблемът е там, че ако не се въведе някакъв ред и не се организира по-добре раздаването на помощи, те със сигурност няма да стигнат до хората, за които са предназначени.
Ако днес на опашката има цигани от всички квартали на Варна, утре ще има гастрольори от цяла България.
Поне да пратят някакви служебни лица да проверяват адресните регистрации на получаващите, ако хората от БЧК нямат право на това, и щом е толкова трудно да се организира разнасянето на помощите по засегнатите от пороя домове. Най-вече там.
Хората да чистят ли, близки ли да погребват, за помощи ли да се редят?

# 663
не е съвсем така. тези, които не  гласуват може да си мислят, че казват на управляващите мълчаливо, че не са съгласни с тях, но това, което правят е да им показват че са безгласна буква и управляващите могат да си правят каквото искат. и проблемът не е само във Държавата, ами и в гражданското общество. не може да се седи и да се чака Държавата да ни оправи. точно защото сме ги оставили да решават всичко и те си правят каквото си искат ..

# 664
Проблемът е там, че ако не се въведе някакъв ред и не се организира по-добре раздаването на помощи, те със сигурност няма да стигнат до хората, за които са предназначени.
Ако днес на опашката има цигани от всички квартали на Варна, утре ще има гастрольори от цяла България.

точно така  Peace тук не става дума за българи с/у цигани, а за нуждаещи се с/у хрантутници.  Peace Peace

# 665
  • Някъде там

точно така  Peace тук не става дума за българи с/у цигани, а за нуждаещи се с/у хрантутници.  Peace Peace

Ами не знам кой ми е изтрил поста , НО ДНЕС БЧК ТРЪГВА ПО КЪЩИТЕ ВЕЧЕ НЯМА ДА СЕ РАЗДАВА НА СБОРЕН ПУНКТ  Peace

# 666
  • Някъде там
пак да питам моят въпрос, в Добрич как дапомогна. новинарските емисии сами за Аспарухово коментират, ама дръгаде е бедствието : http://news.bgnes.com/view/1170423?utm_source=flip.bg

Ако искаш попитай тук https://www.facebook.com/groups/870560742958042/?fref=ts

# 667
  • София-Лагера
Стената на язовир Ботево може да се скъса, евакуират цяло село
http://offnews.bg/news/%D0%98%D0%BD%D1%86%D0%B8%D0%B4%D0%B5%D0%B … D0%BE_353539.html

Бог да ги пази. Cry

# 668
  • София
Дразни ме това, че се опитват да е оправдаят с природата, природно бедствие, но според мен много голяма е и човешката грешка. Вече признаха,ч е слабото място на Аспарухово е в строителтовто, занемарени канали, дерета.........Това може да стане само в България! Sad

# 669
  • Някъде там
А другите села около язовира няма ли да ги евакуират  newsm78 като с. Ботево, общ.Аксаково  newsm78

# 670
Eвакуират по посока на приливната вълна, ако Ботево е над язовира, няма защо да се евакуира.. Сега ще звъня на познати.. Ужас Praynig

# 671
  • В тъмната гора.
Възмущавате се, че ромите ще се докопат до ценната ви помощ?

Когато започнете да се възмущавате, че плащате заплатите на българите, допуснали това да се случи, тогава ще се оправим като държава...

Много по-болно ми е, че от моите данъци се издържат нещастниците, наречени управляващи (все тая от коя партия и на кое ниво) отколкото че с някаква там сума която съм могла да изпратя ще купят на някой ром пакет боб и тоалетна хартия...

Ходи събаряй системата тогава...на кого не му е болно, особено като гледа какви мърши са тези, които ни управляват. И те управляват от името на 40% от населението - цигани, турци и старци. Ние, останалите 60%, дето си стоим по вкъщи на избори нямаме право сега да роптаем. Управляващите на малцинството ще си затворят очите за много несправедливости извършени от него.
Политическата ни класа трябва да се погребе. Как не избои ни една свястна партия? Просто е плачевно положението, но разбирам и това, че един честен човек не може да вирее в такова блато.

# 672
  • Някъде там
Eвакуират по посока на приливната вълна, ако Ботево е над язовира, няма защо да се евакуира.. Сега ще звъня на познати.. Ужас Praynig

Оххх ужас дано не се скъса  Praynig  Praynig  Praynig Аз като гледам на картата първо е с. Ботево, а след това е с.Ново Ботево.  ooooh!  ooooh!  ooooh! Сега се чух познати от с.Ботево, казаха че няма нищо такова имало една полицейска кола и една от пожарната да минат да се разпишат и това било. Но нито се е чуло за скъсване на стена язовира съвсем леко си подливал, но нямало опастност. А сега де  newsm78 Вчера или предната вечер говореха зза евакуация на с.Ботево, а това не беше вярно хората си пиеха ракиите по къщите  ooooh!

# 673
Стената на язовир Ботево може да се скъса, евакуират цяло село

Бог да ги пази. Cry

Този язовир е ремонтиран 2012 година. Не може да няма нужните съоръжения за контрол.

Боже, имай милост!

# 674

Общи условия

Активация на акаунт