Трагедията във Варна, Добрич и другите градове и села

• 57 162
  • 986
  •   1
Отговори
# 300
Винаги ще са нужни средства, от самото начало.

# 301
Този дмс само за Варна ли е? В смисъл средствата ще са само за Аспарухово или ..?

# 302
  • Сред мелниците
Да се помолим за бедстващите, за починалите и за техните близки.  Да запалим свещичка.

Имам въпрос,  освен за Варна на номер 17 777,  на кой номер се приемат sms за други населени места?

# 303
Смс-ите ще се изхарчат по един или друг начин, но сега хората може би имат нужда от доброволци за разчистване. Мисля, че смс-ите ще трябват на по-късен  етап  newsm78 или бъркам?
Какво разчистване.Поне за Добрич и дума не може да става на този етап.Щели са започнат тук изпомпването на водата,след като спре дъжда и след като премина очаквана приливна вълна.И днес и утре се очаква да вали в Добрич.На места има по 2м вода,как ще разчистват след като няма къде да се оттече тази вода.

# 304
 Повечето тук сме на топло пред компа, вероятно и ти. Изтрих, коментара, защото в последствие прецених, че е излишен на фона на това което сполетя хората.

Хората са в бедствено положение и имат нужда от помощ- финансова, професионална, материална. Затова правим, каквото можем, но от дистанция. Какво искаш от форумците? Да се вдигнат към Аспарухово ли?! Мислиш ли, че спасителите там имат нужда от още работа?! Ти самата с какво би помогнала под дъжда и гръмотевиците? Оф, като започнете с това ненужно насаждане на вина...

# 305
  • В сърцето на моите съкровища...:)
"Половин денонощие след кошмара, който преживяха жителите на варненския квартал "Аспарухово", Георгиева все още не е предложила мерки, за да се помогне на пострадалите хора"...
Цитат
В телефонен разговор Росен Плевнелиев обсъди с еврокомисаря за хуманитарната помощ и реакцията при кризи Кристалина Георгиева възможностите за помощ от Европейския фонд за солидарност за справяне с щетите от бедственото положение в няколко района в България.
из новинарски сайт в Интернет.

# 306
Този дмс само за Варна ли е? В смисъл средствата ще са само за Аспарухово или ..?

http://novatv.bg/accents/view/3074/%D0%97%D0%B0%D0%B5%D0%B4%D0%B … 1%80%D0%BD%D0%B0/

Събраните средства ще бъдат разпределени и с останалите бедстващи общини в региона.

# 307
Имам въпрос,  освен за Варна на номер 17 777,  на кой номер се приемат sms за други населени места?

1466

# 308
Смс-ите ще се изхарчат по един или друг начин, но сега хората може би имат нужда от доброволци за разчистване. Мисля, че смс-ите ще трябват на по-късен  етап  newsm78 или бъркам?
Какво разчистване.Поне за Добрич и дума не може да става на този етап.Щели са започнат тук изпомпването на водата,след като спре дъжда и след като премина очаквана приливна вълна.И днес и утре се очаква да вали в Добрич.На места има по 2м вода,как ще разчистват след като няма къде да се оттече тази вода.
Нека да не се почесваме над безумни предложения! Предлагам всеки да направи това, което може в момента! Тук няма какво да се питаме и триумим, а кой каквото и да направи, все ще е помощ!

# 309
 Повечето тук сме на топло пред компа, вероятно и ти. Изтрих, коментара, защото в последствие прецених, че е излишен на фона на това което сполетя хората.

Хората са в бедствено положение и имат нужда от помощ- финансова, професионална, материална. Затова правим, каквото можем, но от дистанция. Какво искаш от форумците? Да се вдигнат към Аспарухово ли?! Мислиш ли, че спасителите там имат нужда от още работа?! Ти самата с какво би помогнала под дъжда и гръмотевиците? Оф, като започнете с това ненужно насаждане на вина...

Както съм написала по-горе, коментара ми беше излишен и го изтрих. Имам си свой съображения и наблюдения в/у хората около мен и се дразня. Всеки охка и пъшка каква голяма трагедия, а никой не предприема нищо. Във ФБ групата беше пуснат лист за записване на желаещи да помогнат и пътуват, а всичко на всичко се бяха записали 4-5 човека, иначе всеки е надъхан да помага ... да, ама май си остава на думи в повечето случай. Пак искам да отбележа - коментара ми беше излишен!
Господ да ни помага!

# 310
"Половин денонощие след кошмара, който преживяха жителите на варненския квартал "Аспарухово", Георгиева все още не е предложила мерки, за да се помогне на пострадалите хора"...
Цитат
В телефонен разговор Росен Плевнелиев обсъди с еврокомисаря за хуманитарната помощ и реакцията при кризи Кристалина Георгиева възможностите за помощ от Европейския фонд за солидарност за справяне с щетите от бедственото положение в няколко района в България.
из новинарски сайт в Интернет.

Обсъди! Реално какво предприе, пише ли някъде?

# 311
Тази пресконференция по Нова каква е сега? Някакъв разтяга локуми на тема?!

# 312
DMS номерът е за всички градове ! До момента са събрани над 112 хиляди, ако не ви връщат веднага автоматичен отговор, то е заради претоварената мрежа.

Даваха репортаж по Нова и хората казаха, че имат нужда от техническа помощ. Едва един бордюр държи дерето да не поддаде.

# 313
За НоваТВ - Някакви проблеми с Корпоративна Търговска Банка.
Говорят за далавери, от които може да ощетят БНБ. И аз не съм много наясно, но с това е свързано.

# 314
  • Сред мелниците

Обсъди! Реално какво предприе, пише ли някъде?

Имаш ли нещо против да споделяш политическите си пристрастия в други теми?

Общи условия

Активация на акаунт