Трагедията във Варна, Добрич и другите градове и села

• 56 119
  • 986
  •   1
Отговори
# 720
  • Ямбол
Тогава излиза, че е добра културата на българина, че не пълни на халос едни джобове на едни застрахователи.

# 721
  • Пловдив
Извинявам се, ако е коментирано в темата. Освен в офисите на "Ин тайм", къде другаде мога да занеса дрехи, храни или вода за пострадалите?

# 722
Застраховайте през брокер, и като стане нещо се обаждате на него и ви пращат човек от отдел ликвидации към брокера и той спори на ниво със застахователя..
На братовчеда му протече тавана след дъжд, платиха му 350 лв за да си пребоядиса цялата стая .
Има си уловки - евтини застраховки с голям процент самоучастие .

Относно липсата на култура и липсата на пари, и че хората нямат пари за здравни вноски .. ние пък сме седнали да искаме и имуществени
Като се опре до здраве всички намират 500 лв да си платят за 3 г назад и да се лекуват за десетки хиляди на гърба на тези дето плащат всеки месец и то не минимална сума.. Айде стига евтини тарикатлъци..   Sick

# 723
Добре, моля, пуснете си отделна тема за застраховането Simple Smile. Сигурна съм, че ще има огромен интерес към нея. Всеки пост тук се очаква като "новина". Влизам и чета за застраховки.

adoration_, във всеки офис на БЧК могат да приемат помощи.

# 724
За циганите може да говорим, за мародерства може, но за неща, които ще ни гарантират маалка сигурност и спокойствие НЕ..  Stop
Айде моля  Whistling

# 725
Извинявам се, ако е коментирано в темата. Освен в офисите на "Ин тайм", къде другаде мога да занеса дрехи, храни или вода за пострадалите?

и аз искам да попитам това - иска ми се да напазарувам вода и храна за Добрич.

# 726
Кой ви забранява да говорите за сигурността? Говорете в отделна тема, тази е за помощ на пострадали.

# 727
  • Пловдив
Благодаря!
Сега по БНТ съобщиха, че дрехите и напитките били достатъчно, имало нужда само от пари.

# 728
  • TX

и аз искам да попитам това - иска ми се да напазарувам вода и храна за Добрич.
9300 Добрич
ул. “Отец Паисий” №19, П.К. 121
д-р Артюн Еринозов – директор
Тел.: 058 60 22 47
Факс: 058 60 23 64
http://www.dobrichonline.com/?com=news&cid=23913

в пункта на БЧК се приемат помощи, но имаше искане да са пакетирани готови за консумиране  храни в нечупливи опаковки  

# 729
  • Ямбол
Кой ви забранява да говорите за сигурността? Говорете в отделна тема, тази е за помощ на пострадали.
Темата няма начин да не засегне и въпроса със застраховането и не е никак излишно точно в тази тема да се каже истината за застрахователите, да се сподели опит.
На теб, ако нещо ти пречи, информирай модератор и нека той да прецени дали да останат постовете, срещу които негодуваш. Иначе така през пост ти си тази, която не си по темата. Сигнализираш и готово, видно е, че няма да се съобразим с исканията ти.

# 730
За циганите може да говорим, за мародерства може, но за неща, които ще ни гарантират маалка сигурност и спокойствие НЕ..  Stop
Айде моля  Whistling
Застраховките не гарантират сигурност и спокойствие!
И темата не е направена със цел да се рекламират застрахователните дружества и разни брокери  Rolling Eyes
Аз самата съм работила за застрахователна компания и с чиста съвест мога да кажа - мошеници от класа!  Twisted Evil

# 731
благодаря ти murka или АБОРИГЕНА. в интернет четох че сега вече нямало нужда от дрехи и храна. ще прехвърля утре малко пари по сметката на бчк.

# 732
  • София, България
Редактирам се, вече са дали отговор... Загубих се из тия постове за застраховките...

# 733
  • пловдив

НАРД Библиотека Иван Вазов и ул. Петко Каравелов 28 А - това е до площад Съединение /в офиса на НАРД може да дойдете от 7,30 до 17.30 ч., в библиотеката - от 9,30 до 18,00 ч./

https://www.facebook.com/nardbg

другият вариант е по пощата....

# 734
Благодаря!
Сега по БНТ съобщиха, че дрехите и напитките били достатъчно, имало нужда само от пари.

Пак ли тези номера на БЧК.. Отказваха да взимат одеяла и дрехи и при наводнението в Цар Калоян, като идеш на място хората приемаха всякаква покъщнина и то, защото нямаха, а не защото бяха любезни.. Пари не им бяха давали, по 500 лв под формата на материали..
БЧК си имали доставчици, видяхме им доставчиците .. скъпо, защото комисионните са включени в цената

Общи условия

Активация на акаунт