СЕДМОКЛАСНИЦИ трепетно очакване на I тур - седмична (20.06-26.06)

• 64 076
  • 1 203
  •   1
Отговори
# 1 140
  • виртуално
Има ли вече статистика за София, да знам дали има смисъл да чакаме второ класиране или направо утре да записваме  newsm78
зависи къде сте приети, какви са ви предните желания и какъв е полът. За момичета, за 91-во, 73-то и 164-то няма смисъл.

Немския сме го изключили като език, не го харесва  Blush
Става дума за двете паралелки във Френската с испански
(момиче, приета е в 22-ро с испански)

# 1 141
  • България, София
От септември ще могат да заформят коалиция със сестра си и да си говорят на немски,
а ние родителите да мигаме на парцали и да не ги разбираме  Joy
Специални поздравления за успешните деца! Да го направиш два пъти е успех, достоен за уважение ( завиждане)  Grinning
На добър час на хлапето! Училището, както знаем, е много добро, желая му късмет!

Последна редакция: чт, 26 юни 2014, 20:58 от vimares

# 1 142
  • ПАЗАРДЖИК
Сигурно само РИО Пазарджик не работи. Не мога да се докопам до никаква статистика  Crazy

# 1 143
  • София
Здравейте момичета!! Поздравления за дечицата ви..  bouquet
Ние сме в голяма дилема - девойката е приета в 133 СОУ ФЕ/РЕ  и в ЕГ Иван Вазов -ФЕ Пловдив. Там сме по първо желание. Балът е 33,767. Ако тук в София има шанс да чакаме за ФЕГ за второ класиране, но иначе в Пловдив трябва да записваме - защото там е по първо желание.. Моля, ако някой има поглед за  тези така различни две училища - да даде съвет Hug

Спешно чакаме статистиката за София

# 1 144
  • Пловдив
Аз миналата година бях абсолютно убедена, че племенникът ми няма шанс да мръдне напред на второ класиране, гледайки статистиките от предходната година. Но му излезе късметът и балът за неговата паралелка изненадващо се смъкна с почти цяла единица.
В крайна сметка никой нищо не губи от участие във второ класиране. Защото можеш или да мръднеш нагоре или си оставаш на същото място..

Разгледах баловете в Пловдив. Максималните са по-ниски от миналата година в горната част на класирането. Там и минималните за повечето паралелки са се смъкнали. Има повишаване на бала на ФЕГ, италианския държи бал, въпреки че тази година има една паралелка повече.
Но пък в долната част на класирането, където са се натрупали деца с по-нисък бал, за някои паралелки има покачване на бала с по 4 единици  Shocked /от 22 миналата година до 26 за тази/.  
И разбира се, най-ниският бал е 18,038 /но това училище е извън Пловдив/  Laughing

hris.g, френският в 133 е на нивото на ЕГ Ив. Вазов - Пловдив  Peace, пък и дори да я запишеш в Пловдив и на второ класиране да влезе във ФЕГ - София, изтегляте си документите от Пловдив и записвате детето в София. Малко повече пътуване, но никой не може да откаже да ви върне документите.  Peace
Между другото 133 в София и ЕГ Ив. Вазов са бившите руски гимназии, ако не се лъжа, та хич не са толкова различни. Laughing

Последна редакция: чт, 26 юни 2014, 21:10 от dundi73

# 1 145
  • София
След почти цял де очкакване и трепети излязохме малко на разходка и минахме да разгледаме списъците с класирането в нашето гнездо. Бях приятно изненадана от факта, че почти една трета от децата подали документи там са приети по първо желание. Останалите деца бяха приети предимно по двуцифрени желания, като най-рядко се виждаха желания между 2 и 5-то подред. За мен бе интересно да отбележа, че имаше дете с относително висок бал ( 31,...) което беше прието чак на 50-то желание.

# 1 146
Може ли все пак да ми отговорите, нищо че съм но Hugв (да не ме пренебрегнете Naughty) и да ми кажете къде ще излезе статистиката за град София newsm78 и кога се очаква (по предварителни данни)? Мерси!  bouquet

# 1 147
  • Варна
За мен бе интересно да отбележа, че имаше дете с относително висок бал ( 31,...) което беше прието чак на 50-то желание.

как така на 50? та желанията са 42!?

# 1 148
За мен бе интересно да отбележа, че имаше дете с относително висок бал ( 31,...) което беше прието чак на 50-то желание.

Може би във вашия град.  Grinning

# 1 149
  • София
Може ли все пак да ми отговорите, нищо че съм но Hugв (да не ме пренебрегнете Naughty) и да ми кажете къде ще излезе статистиката за град София newsm78 и кога се очаква (по предварителни данни)? Мерси!  bouquet
трябваше вече да е излязла на сайта на РИО-София, но не е...

# 1 150
  • Пловдив

става въпрос за София, там е имало дете със 138 желания.  Laughing

# 1 151
  • София
Цитат

За София става въпрос.

Имаше много малко деца писали повече от 40 желания от които само няколко бяха над 90-100.
Баловете се въртяха основно около 31-33. Имаше все пак няколко деца с бал под 20 и към 10-20 човека с бал 35,...
Някои от наблюдаващите озадачено коментираха как имало много деца с относително висок бал (над 34 ), които си били избрали като първо желание не така популярни училища.  #Crazy
Абе с две думи забава за тези на които им е широко около врата Joy

Пожелавам на всички, на които днешните резултати не им допадат да имат шанс и успех с второто класиране!  Flowers Four Leaf Clover Flowers Four Leaf Clover Flowers Four Leaf Clover  fingerscrossed

# 1 152
  • София
.......
Изчетох всички 99+ мнения, честито на всички доволни деца,
  bouquet за русалката, Дидева, tufche (с теб ще се виждаме по родителски срещи  Simple Smile), ганис, антеа,
кумчо-вълчо, да не ви изброявам поименно, стискам палци на оставащите за второ класиране.
G.D., като те прочетох за свитото сърце, и си помислих, че и аз май точно така се чувствам -
хем се радвам и гордея с младежа, хем ми е едно притеснено, като знам каква година го чака.
Дано се получи задружен клас и да е доволен от избора си, че голямо мислене и чудене беше
дали да заложи на познатото СМГ с АЕ или да се хвърли в "страшното" СМГ с НЕ.
В крайна сметка, по първо желание, на първо класиране.
От септември ще могат да заформят коалиция със сестра си и да си говорят на немски,
а ние родителите да мигаме на парцали и да не ги разбираме  Joy

Много се радвам, Кармела! Честито и от мен още веднъж на всички стари познати и много късмет на децата!

Ще видим и ние с този немски как ще се получат нещата! Аз лично се готвя покрай девойката да си актуализирам познанията, че да помагам/контролирам  Laughing, поне в началото...

Последна редакция: чт, 26 юни 2014, 21:31 от tufche

# 1 153
Честито на всички класирани по 1-во желание! Попътен вятър! На чакащите второ - късмет!

За статистиката - приет по второ желание.... 0,001 ни дели от първо.... следва една седмица чакане, но спокойна.

В камарата повтарящи се въпроси, нещо ми убягна - мога ли да подам заявление за второ класиране без детето? В посочения документ фигурира подпис на ученика, а той не е наличен.

РИО София се направиха на интересни пак. Медиите някак си са се добрали до информация, но РИО са тежки  #2gunfire.

# 1 154
  • Варна

става въпрос за София, там е имало дете със 138 желания.  Laughing

не съобразих, извинявам се!!! Embarassed Embarassed Embarassed

Общи условия

Активация на акаунт