Доби,на срещата с Жабка в София се питахме къде се загуби.

Току що си писах с Дидка.Добре са в Първомайци.Реката не е успяла да залее къщите.Близките и във Варна също са добре.

, радвам се, че с дядо Стефчо сте живи и здрави! А другите момичета от Варна как са, не видях да са писали, освен ЕгаМЕга. Дано всички да са добре 
Утре ще пътувам обратно, дано да имам по-добър късмет и количката да ме слуша.
голям ужас и ти си изживяла първо с пътуването, после и в града! Радвам се, че си преодоляла препятствията успешно! Хубавата новина е, че почти не е валяло и че слънчо наднича. Надявам се и стискам палци да е така и да можете да изкарате почивните дни добре, че нали и сватба ви чака. Приятно изкарване 
Ето това мнение на М. Петкова, споделям напълно и аз.
После се чудим дали да не отидем на вилата. Още умуваме. Дъждът основно ме притеснява, пък и в понеделник пак съм на курс. 

ужаса който сте изживяли вие и съкварталците ви най много ,а и останалите граждани на Варна,Добрич,Търново е неописуем и още по непонятен за 21 век. Дано тези които косвено са виновни за целия този ад се измъкнат от безхаберието в което са затънали и задействат като разумни и отговорни лица,ама надали.
Лек и без авариен път към къщи.
Имам или по скоро имах намерение през седмицата да пътувам до Бургас за няколко дни,пък и евентуално да прескоча за един ден до Варна,но след последните събития съм доста резервирана 
, представете си!" - ей го на, мъчи се да пробие, невероятно, но факт! Айде горе главите - Оклюмалите, ще възкръснем! Дано само да не е на 40 градуса

А мен ме налегнаха други грижи - зарязани лели
и пр.
Не гладя, само в краен случай! Било добре за кожата негладената материя, фрикция. "Накарай мързеливия на работа - да те научи на акъл..."

баща ти е в Добрич , има ли някакъв проблем при него ? Другите момичета от Варна имат ли някакви поражения по къщи , вили... ???
мила , голям герой си !!!!
Лелееееее , какъв ужас сте изживяли. Добре , че малкият Дявол та сте успяли да се доберете до крайната точка. Преде три години бяхме в Асеновград с джипа на Вили и така ни заваля един порой от дъжд и град ,че за минути стана море и от шахтите водата хвърчеше като гейзери. Водата стигна до вратите на колата и добре ,че е висока , та успяхме да се измъкнем по най бързият начин от това море. Срещу природата не може да се върви.
ти къде изчезна , на почивка ли беше ???
успех на сладкият Влади довечера !!!