Созопол - мнения, впечатления и препоръки - 3

• 148 921
  • 735
  •   1
Отговори
# 465
  • Пловдив
Повечето семейни хотели са на цена 45-50лв(самостоятелна баня и тоалетна, климатик).Без климатик са на около 40лв двойна стая.Зависи какво ви интересува.

# 466
  bouquet
Някой да предложи малко сем.хотелче с приемливи цени?

Аз съм писала по назад в темата   bouquet

# 467
Здравейте момичета
някой отсядал ли е в Green Life Beach Resort на Каваци, моля за отзиви.
Как е плажа, морето и хотела.
Какво ви хареса и какво не.
Предлагат полупансион, добра ли е храната.
Ще бъдем с бебе на 10 месеца и кака на 9 години.
 Благодаря предварително.

# 468
Здравейте момичета
някой отсядал ли е в Green Life Beach Resort на Каваци, моля за отзиви.
Как е плажа, морето и хотела.
Какво ви хареса и какво не.
Предлагат полупансион, добра ли е храната.
Ще бъдем с бебе на 10 месеца и кака на 9 години.
 Благодаря предварително.

Аз резервирах за този хотел ,и също не сме ходили .Бях притеснена ,но открих тема в бг мама http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=597803.0 ,темата е стара но последните мнения са актуални що годе и малко се кротнах Grinning Примерно разбрах ,че има супермаркет в комплекса ,влакчета до Созопол ,чисто е ,тихо ,и плажа под въпрос е близо.Под въпрос защото зависело кой къде е настанен в комплекса  newsm78 . За храната чак такива негативи не прочетох.За плажа само положителни   bouquet Като имат кухненски боксове се надявам ,че имат и посуда ,и доразбрах ,че имало котлони но не и фурни.Не че ще се претрепя да готвя ,ама е добре да се знае......Ще ми е интересно и на мен някой скоро завърнал се да сподели!Моля!!!  bouquet

# 469
Благодаря Ctefani   bouquet
сега ще прегледам темата.
и аз добри  отзиви чета за плажа и хотела, удобен за семейства с деца...., добре изглежда.
а и закуска и ве4еря ни устройват, така ще можем да обядваме на свободно.

# 470
           В началото на юни бяхме в комплекс Аполон .Това е  комплекс с апартаменти в новата част на Созопол .Нямат организация с ресторант и рецепция както в хотелите ,но затова пък е много спокойно и уютно.Доколкото знам приемат и домашни любимци ,но трябва да се уговори предварително.В комплекса има голям  и детски басейни.Има гледка към морето. Кухнята беше удобна ,обзавеждането ново  с всичко необходимо.Нощувка на човек е под 25лв.

# 471
Този хотел има ли плаж наблизо .....нещо на картата не виждам ....ако трябва с кола да се ходи жалко за ниската цена ......

В началото на юни бяхме в комплекс Аполон .Това е  комплекс с апартаменти в новата част на Созопол .Нямат организация с ресторант и рецепция както в хотелите ,но затова пък е много спокойно и уютно.Доколкото знам приемат и домашни любимци ,но трябва да се уговори предварително.В комплекса има голям  и детски басейни.Има гледка към морето. Кухнята беше удобна ,обзавеждането ново  с всичко необходимо.Нощувка на човек е под 25лв.

# 472
  • в ябълковата градина
Има ли много хора в Созопол?

# 473
  • Пловдив
Според мен е като в Несебър Rolling Eyes

# 474
  • NE
В момента не е пренаселено в Созопол, но до края на месеца ще се промени това. В сравнение със северното черноморие е много претъпкано.

п.п. Има корабче от Созопол до Несебър тази година. Казаха, че преди е имало и до Варна. Цените са 27 лв. за възрастни и 14 лв. за деца. Последното е в 19 часа.

# 475
  • русе
Здравейте, търся мнения за къща за гости Ник, намира се на ул.Люлин 31 - http://www.housenick.namore.info/.
Налага ни се да бъдем 3 нощувки в Созопол, тъй като дъщеря ни ще участва в Морската арт-олимпиада и ни се иска да бъдем сравнително по-близо до амфитеатъра.
Доколкото се ориентирам, хотелчето трябва да е някъде в началото на Новия град. Може ли да ме ориентирате как е района наоколо?

# 476
п.п. Има корабче от Созопол до Несебър тази година. Казаха, че преди е имало и до Варна. Цените са 27 лв. за възрастни и 14 лв. за деца. Последното е в 19 часа.
Цените за една посока ли са или отиване и връщане? За комета ли говорите, или за корабче?

# 477
Цените за една посока ли са или отиване и връщане? За комета ли говорите, или за корабче?
Може би е това http://www.sozopol.org/razpisanie-tseni-kometi-2015-10498.html#axzz3e5RW8O9g

# 478
Кометата е, миналата година също я имаше. Благодаря за отзивчивостта, мислех дали няма и корабче.

# 479
  • NE
Цената е за посока. Цените са същите като в сайта. Peace

Общи условия

Активация на акаунт