Созопол - мнения, впечатления и препоръки - 3

• 148 906
  • 735
  •   1
Отговори
# 570
Изкарахме 4 дни на Созополи стайл. Хареса ни. В ресторанта готвят много вкусно и цените са нормални. Останалото вече е писано.
Къде ходехте на плаж и как беше морето?

# 571
  • София
На плаж ходехме пред хотела, в ляво, пред Грийн Лайф пясъка е по-кофти, в дясно има свободна зона и после платена зона - там пясъка беше по-хубав. Морето не беше бурно, вечер ставаше супа, сутрин беше по-хладно. Има една яма пред заведението до Грийн Лайф, но тя е маркирана. На плажа нямаше тълпи от народ, става и за свободната зона, и за платената.

# 572
На плаж ходехме пред хотела, в ляво, пред Грийн Лайф пясъка е по-кофти, в дясно има свободна зона и после платена зона - там пясъка беше по-хубав. Морето не беше бурно, вечер ставаше супа, сутрин беше по-хладно. Има една яма пред заведението до Грийн Лайф, но тя е маркирана. На плажа нямаше тълпи от народ, става и за свободната зона, и за платената.
Благодаря!

# 573
  • Велико Търново
Созополи Стайл до Грийн Лайф ли се намира? Бях останала с впечатление, че е на Златна рибка, а Грийн Лайф - в местността на Каваците...

# 574
  • София
Да, в грешка съм, не е Грийн Лайф, а Блу Ориндж, затова се чудех, къде е влакчето до Созопол и защо всички в хотела са с гривни, като Грийн Лайф не е AI, но днес се усетих /по-добре късно, отколкото никога/  ooooh!

ПП Е, все пак хванахме влакчето от Санта Марина  Grinning

# 575
  • Велико Търново
 Simple Smile

тъкмо съм на фаза колебания между Созополи Стайл или Грийн Лайф. Затова забелязах.

# 576
  • София
Успех в избора

# 577
Да, в грешка съм, не е Грийн Лайф, а Блу Ориндж, ......................

Peace Hug newsm10 Плаж , пясък , вода - всичко е перфектно пред Грийн лайф  Peace Hug

пп Много отдавна не бяхме почивали на подобно място в България с толкова прекрасен пясъчен плаж  newsm51 newsm10 smile3501

# 578
  • при моите любими
И аз бих препоръчала Грийн Лайф пред Созополис. И ние минахме през Созопол. Отседнахме с много хубав апартамент на Буджака. Минус е само пътят с кола до плажа, но пък така имахме избор. Ходихме на Смокиня и Каваци, Аркутино и Дюни. Смокиня и Каваци са наистина най-добри и тази година.  Peace 

# 579
Резервирах за родителите ми Блу Ориндж и то през Букинг ,докато се помотах и се почудих и всичко беше свършило за техните дати  Hug.Пък те с изисквания бяха да са до плажа ,да е ОИ ,да са в града ,това последното не го открих  Mr. Green да има паркинг да не е шумно , и заради антракса -да е на юг от Бургас ,ама не много на юг ,че да не пътуват..................Мале!!! Joy Joy Joy .Накрая каквото имаше това избрах и понеже по същото време ще съм на Каваци ,няма да могат и да ми се карат ако не им хареса Mr. Green

# 580
Момичета, предложете ми забавления в Созопол за 6-годишният ми син. Заминаваме след няколко дни с него и освен на плажа ми се иска да го "позабавляваме" и след това вечерите. Къде са хубавите детски площадки, има ли някакви други забавления за деца на неговата възраст и къде се намират?

# 581
Има доста от тези забавления за скачане - бънджита и т.н., има колички за каране - това нещо се намира по пътя към стария град, до Малката Текила.

# 582
А как е уреден въпроса с паркирането около Каваци и Харамани? На Златната рибка си имаше платен паркинг още преди години - още ли е така?

# 583

Някой има ли отзиви за Южна Перла? Тази оферта я въртят от доста време  http://www.vipoferta.bg/pochivka-ujna-perla-kavaci-6786.html

# 584
  • при моите любими
На Каваци и Смокиня има паркинзи, платени. Аз направих грешката и спрях на пътя пред Грий лайф и ми вдигнаха колата. Просто не очаквах, защото на цялата улица имаше поне 50 коли, отбили и паркирали, без да се пречи на движението. За хармани не знам. Платен паркинг със сигурност има, за безплатен не знам.

Общи условия

Активация на акаунт