Созопол - мнения, впечатления и препоръки - 3

• 148 751
  • 735
  •   1
Отговори
# 690
  • София
Идея нямам за този хотел, но аз лично мисля като си набележа оферти да звъня и да питам точно за паркирането как стои въпроса, както и дали в цената влизат безплатен чадър и шезлонг на плажа(ако не го пише в обявата).

# 691
  • София
....... И като че ли остава извън града този хотел. newsm78 С плажната зона как стои въпроса? Таксите за чадър и шезлонг са си високи. Дали има свободна?

ако става въпрос за това:
http://www.booking.com/hotel/bg/apolonia-resort-sozopol.bg.html#map_closed
всъщност е много по-близо до Черноморец и вилна зона Червенка, отколкото до Созопол.
До където и да искаш да отидеш, ще трябва да е с кола, което доста ограничава вечерните разходки.
Плажът е страхотен, свободни зони има.
От хотела нямам впечатления.

# 692
Мястото е чудесно, но не е особено коректно да го обявяват " на 4 км от Стария град", защото хората остават с впечатление, че е някъде в Новия град, а то като цяло е на 4 км. от Созопол, не само от Стария град.
Плажът е хубав, но ви е нужна кола.

# 693
Благодаря ви за мненията!
Аз като цяло съм в потрес от офертите. Дори направих една резервация пробно /за друг комплекс - Свети Никола/. Без безплатна анулация, добре. Да, ама на другия ден получавам имейл, в който много любезно ми искат 100% авансово плащане до края на март, ако пък не съм съгласна, може и 50%, като се увеличава цената. Съответно им отговорих, че не ме удовлетворяват условията и ще анулирам, което и сторих веднага. И получих друг имейл, в който ме увериха, че съм направила коректно анулацията и няма да имам наказателна такса?! Crazy Ти да видиш! А, и паркинг имали, ама бил платен, 10 евро на ден, ама в близост имало безплатен. Цитирам по памет. Въобще паднах.
Аз като цяло не търся лукс. Но бях готова да платя исканите пари за 4-5 нощувки, защото включват и закуски, четири човека сме, поносимо, обаче не се прави така. Crossing Arms Да, и с тези ориентировъчни местоположения....Не сме били в Созопол. Прескачали сме само за разходка от Черноморец. Май няма и да отидем. Whistling

# 694
  • тук-там
Скрит текст:
Благодаря ви за мненията!
Аз като цяло съм в потрес от офертите. Дори направих една резервация пробно /за друг комплекс - Свети Никола/. Без безплатна анулация, добре. Да, ама на другия ден получавам имейл, в който много любезно ми искат 100% авансово плащане до края на март, ако пък не съм съгласна, може и 50%, като се увеличава цената. Съответно им отговорих, че не ме удовлетворяват условията и ще анулирам, което и сторих веднага. И получих друг имейл, в който ме увериха, че съм направила коректно анулацията и няма да имам наказателна такса?! Crazy Ти да видиш! А, и паркинг имали, ама бил платен, 10 евро на ден, ама в близост имало безплатен. Цитирам по памет. Въобще паднах.
Аз като цяло не търся лукс. Но бях готова да платя исканите пари за 4-5 нощувки, защото включват и закуски, четири човека сме, поносимо, обаче не се прави така. Crossing Arms Да, и с тези ориентировъчни местоположения....Не сме били в Созопол. Прескачали сме само за разходка от Черноморец. Май няма и да отидем. Whistling

Св. Никола - ако става въпрос за този на Каваци е перфектното място. Последните години изобщо нямат свободни места и затова си позволяват да "изнагляват".  Въпреки, че цените им не са съвсем безобидни. Закуската може изобщо да не я включваш. На караваната продават много по-вкусни неща.

# 695
Аз се съгласявам на тази цена, включваща закуската. Но няма начин да се съглася да платя немалка сума на 100% в този срок. Да е някакво капаро, ок. Както и да е. Не ми се занимава. Иначе изглежда супер, да. Последните години ходим на студиа в Гърция. Май пак натам ще се ориентирам. Безплатна анулация, само веднъж преведох минимално капаро пак по това време. Тук тези така да ме притискат, няма как да стане.

# 696
здравейте,
имате ли отзиви за тези каравани и най-вече за плажа и морето пред тях?
https://www.facebook.com/EmoandAnicaravans/

# 697
здравейте,
  Mr. Green ние ще сме там, много ни харесаха като местоположение - в края на плажа са преди Созопол, след тях е малкият плаж с чадъри на Санта Марина(така мисля). Simple Smile Това е една сбъдната мечта, както за собствениците така и за нас!  Simple Smile Морето е плитко доста навътре, топло, спокойно и чисто - е понякога има повечко водорасли в началото, но не е много дразнещо. Няма нужда да си опъваш хавлия на плажа, защото можеш да си полегнеш на  еко-шезлонгите Simple Smile
Това ще е мястото ни за почивка с кучето - "плажа" пред караваните е малък и се ползва едва ли не само от техните каравани, та няма да пречим на никого.
п.п. От както открих случайно тези каравани, нямам търпение да дойде лятото Simple Smile Ако ни хареса ще ги посетим и в края на лятото.

# 698
  • София
Много се радвам, че тази година сме пак на море и пак в Созопол. Само че по по-различен начин. Наехме апартамент в жилищната част на Грийн Лайф на Каваци. Отзивите конкретно за него бяха добри. Да ми кажете дали в района са подобрили като инфраструктура нещата, има ли повече магазинчета? В самия комплекс има ли места за изхранване, как са цените? От 2 години не сме ходили в района и може да има промени:)

# 699
  • София
polin_a, преди 2 години нямаше проблеми за паркиране на Аполония-та, а свободната зона на плажа до нея е доста голяма, не мисля, че би се променило много за толкова време, но знае ли човек...

# 700
Момичета, завиждам ви благородно, че сте избрали Созопол. Миналата година бяхме там на меден месец и мноого ни хареса. Толкова много ми се ходи на море, но лятото чакаме бебе и ще пропуснем тази година. Само като се сетя колко хубаво ми беше, направо ми се плаче, че няма да отидем.

# 701
Много се радвам, че тази година сме пак на море и пак в Созопол. Само че по по-различен начин. Наехме апартамент в жилищната част на Грийн Лайф на Каваци. Отзивите конкретно за него бяха добри. Да ми кажете дали в района са подобрили като инфраструктура нещата, има ли повече магазинчета? В самия комплекс има ли места за изхранване, как са цените? От 2 години не сме ходили в района и може да има промени:)
Би ли споделила какъв точно апартамент, през агенция или сайт и каква е цената? Рових за нещо подобно, но аз ли не намерих това, което търся...не знам или просто не успях да разгранича апартаментите на комплекса и тези на собственици, които се отдават. Ще съм благодарна на линк или друга инфо. Може и на лични, за да не досаждам на останалите.

# 702
  • при моите любими
И аз искам такава информация за Грийн Лайф, моля.

# 703
здравейте,
  Mr. Green ние ще сме там, много ни харесаха като местоположение - в края на плажа са преди Созопол, след тях е малкият плаж с чадъри на Санта Марина(така мисля). Simple Smile Това е една сбъдната мечта, както за собствениците така и за нас!  Simple Smile Морето е плитко доста навътре, топло, спокойно и чисто - е понякога има повечко водорасли в началото, но не е много дразнещо. Няма нужда да си опъваш хавлия на плажа, защото можеш да си полегнеш на  еко-шезлонгите Simple Smile
Това ще е мястото ни за почивка с кучето - "плажа" пред караваните е малък и се ползва едва ли не само от техните каравани, та няма да пречим на никого.
п.п. От както открих случайно тези каравани, нямам търпение да дойде лятото Simple Smile Ако ни хареса ще ги посетим и в края на лятото.

Много благодаря за отзивите  Hug bouquet

# 704
  • София
Не съм виждала обяви на собственици на апартаменти в Грийн Лайф на друго място освен в Букинг, оттам направихме и резервацията преди месец.

Общи условия

Активация на акаунт