Отговори
# 75
Мелани, мерси   bouquet
Днес явно всички са по разходки, няма ви никакви  Joy Joy, аз излизах 2 пъти, една майка от парка подари на Криси много готини сандали за месечинката  Grinning. Чудя се дали да не отидем на терасата в басейнчето, че много горещо, а тя не е спала от 5 часа, но няма и признаци, че ще заспи.
Аз съм въвела тиква, картоф, морков, пащърнак, тиквичка, броколи, карфиол, грах, зелена чушка, магданоз, копър, ябълка, круша, праскова, кайсия, ориз, царевица, рапично олио, авокадо, банан и от днес овес.

# 76
kadrova4kata Честита 7 месечинка на Криси  Simple Smile
Ние днес се разхождахме с БГ мамите тук и си намерихме едно много хубаво плажче и утре ще ходим преди обед с бебчетата,днес го набелязахме само ,приятелчетата на Никол се множат вече са 3бр едно момиченце и 2 момченца -вече сме по двойки  Grinning две дами и двама кавалера .

# 77
  • На десетия....
къдроваче честита месечинка на Криси   bouquet
Аз от сутринта няколко пъти се опитвам да пиша, но Димана цял ден мрънка и не успявам. От сутринта все нещо и е криво, само на вън се държа прилично. На обяд не искаше да яде пюрето, трудно заспа, поне кашата преди малко я хапна. Напоследък като пускам прахосмукачка тя пищи и аз гледам да свърша това докато спи, и  да сготвя и то време не остана.  Нещо времето се развали и май няма да излизаме на вечерна разходка.
Аз съм въвела оризова каша, тиква, пащърнак, картоф, тиквичка, морков, елда каша, ябълка, броколи, круша. Добри идеи ми давате какво още мога да въвеждам. Аз реших първо да дам глутен после месо и накрая жълтък, но това от другия месец.
За сиренето, ние имаме домашно, но е овче и ще търся някакъв добър вариант за краве сирене.  Една мама ми препоръча Маджаров, ама не съм опитвала, за да кажа дали става.
И понеже хич не съм се оплакала в поста си  Joy , направих си нещо на дясната ръка/ от китката на горе/ и много ме боли.  Май съм я преуморила, едва държа Димана, едва пиша. Ще я мажа с арника и ще я вържа с нещо дано да ми мине.

# 78
  • Истанбул
Къдроваче честита ви месечинка!
Стефи както винаги много полезна! Благодаря!
Аз за марките не мога да се включа, защото тук в квартала имаме един фирмен магазин и от него купувам и масло и извара и сирене. Само че нали не съм в БГ, пък ако трябва да съм чесна тук качеството на млечните продукти е страхотно.

# 79
Момичета, мислите ли да ходите на море с бебоците?

Аз съм въвела всякакви зеленчуци, които има в готовите пюрета, от вчера му давам и местни с пуешко, от плодовете по същия начин само червени плодове не съм давала още.  Давам му и йогурт с плодове. Тезидни ще въведа и глутена, после извара, жълтък и така Simple Smile

# 80
Здравче, ти къде си? Има ли бебета, които сядат сами. Имам предвид слагате ги по корем или по гръб и от тази позиция да седне. Моята беба от неделя насам сама го прави и е много смешна. Ние едно море направихме, сега предстои още едно Simple Smile

# 81
  • София
Момичета, мислите ли да ходите на море с бебоците?

да

# 82
Боби стои седнал сам, но само ако го сложа аз, не се изправя сам да седне от легнало положение. Опитва се да пълзи, но му е трудно още, а и той е доста тежичък над 10кг е вече.

Ние мислим да ходим на море другата седмица и се чудя от какво ще имам нужда. Ще взема лекарстава за температура, разтройство и противоалергични за всеки случай. Притеснявам се, че Боби не понася шапки, направво откача като му сложа Sad

Ева, разкажи за основните неща, които ти трябваха на плажа Simple Smile Ще ми е много полезно предполагам и на другите мами също.

И да ви питам още нещо, как се справихте с нощното хранене? Четох, че някой бебчета се будяд чак в 5,6 че и по-късно. Боби става към 2-2:30 и не заспива докато не му дам Misc Baby Bottle

# 83
Ivelina ами така успях, много лесно - като почнах да давам разни зеленчукови асортита, в които има по много зеленчуци и докато се усетиш - вече почти всичко е въведено /казвам почти/.
Просто първият път дадох няколко лъжички, видях, че няма реакция и продължих смело.
Явно е израстил проблемите от преди Simple Smile
Така или иначе след две седмици ще го запиша на кухня, да видим дали ще харесва готвеното там!
zdravka мерси за съвета - ще пробвам!

# 84
Kamsitа Simple Smile ние живеем на остров и всеки ден сме на море  Simple Smile
Крем против слънце,добре  е ако имаш малко басейнче може да го пълниш с вода и да си играе във него,а и да не е по пясъка,някой играчка,нещо за плуване ако сте решили ,че така ще се къпе в морето Никол има бебешко поясче пъхат се краката и все едно седи в него. Simple SmileХавлия за подсушаване след къпането в морето.И разбира се памперси,шише за хранене...ние с това ходим на плаж.Чадър стол си имаме наш,но може и от плажа да се ползва .

# 85
Kamsita, често да ти кажа бях помъкнала почти цялата къща Simple Smile още повече, че бяхме извън БГ. Най-важно за мен си остава млякото против слънце. И аз бях взела сиропи против кашлица, температура, термометри и т.н. Честно казано предпочитам да  нося повече неща и да съм спокойна. От тук бях приготвила домашни стерилизирани пюрета Simple Smile Каната за топла вода... абе катун Simple Smile Другия месец ще ходим пак извън БГ и пак ще е преселение. Този път ще взема и надуваем басейн.

# 86
Мерси за пожеланията, момичета   bouquet
Забравих да кажа, че и жълтък съм вкарала
Кукумялка, дано ти мине бързо ръката  Hug
Камсита, да, ще ходим на море юли месец, още не съм мислила какво ще вземам, но имам едно улеснение, понеже ще ходим на гости при друго бебче, при Мелани от нашата тема, така че може би ще се разберем да не нося някои неща като термометри, пасатор и т.н,. За нощното хранене нищо не правя, тя ту се буди, ту не, ако се събуди я кърмя.
Ева, не не сяда така сама

# 87
  • София
За море носете и свещички за понижаване на температура и против повръщане. Държат се в хладилника и никога не се знае кога ще потрябват и по кое време на денонощието.

# 88
ОХ колко много съм ви изтървала..

# 89
  • Истанбул
Ева аз от скоро съм в Истанбул. Боряна се изправя сама, но все още не всеки път успява. По често се справя.
Кукумялка, скорошно оздравяване, представям си колко ти е трудно. Мен двете не ми стигат пък си представям ако едната ме боли как ще е.
Камсита и аз смятам да ходимна море с малката, но по-късно към септември може би. Аз сигурно ще съм сред последните. Надявам се до тогава да не ми се налага чак и пасатори да нося.
Относно ношното хранене и аз храня. Снощи за първи път дадох вода и тя не наддаде писък до небесата. Кято цяло вече смятам да и предлагам водица и чак след това цица. Аз иначе съм много заспала ношно време и цицата я давам без да се разбуждам много. Но малката от 3 дни будува нощем от 1-3 така че съм доста шен и давам вода.

Общи условия

Активация на акаунт