Всички вече знаят,Януари с мен ще си играят 3

• 24 161
  • 734
  •   1
Отговори
# 615
Ами четох го и аз и затова съм объркана, думите и бяха , че всичко е наред и няма място за притеснение  Cry

# 616
Ами аз това казвам, щом за генетика не е проблем, значи не е проблем. Мисля, че последно време тази информираност е нож с две остриета. Много лесно ни манипулират, това е страшно, онова е страшно, това направи, онова направи... И ние постоянно се психясваме и ръсим пари за това и онова изследване...
Нещо почва да ми писва да съм опитно зайче.

# 617
То това БХС в 16 г.с не е второ а междинно , поне така ми каза генетичката, второто е комбинирано в 20 г.с. заедно с ФМ

# 618
Ама разбира се, че ни манипулират.
Защото докторите имат договори с лабораториите и взимат проценти Wink

# 619
Мда...

не знаех, че е междинно.
Майка им... нещастници, ще чакаме...

Все пак това са само биохимичните показатели, ултразвуковите са не по-малко важни.

Краси, вие в рода имате ли някакво такова заболяване?

# 620
Не нямаме никакво такова или някакво друго  хромозомно заболяване

# 621
....Мисля, че последно време тази информираност е нож с две остриета. Много лесно ни манипулират, това е страшно, онова е страшно, това направи, онова направи... И ние постоянно се психясваме и ръсим пари за това и онова изследване...
Нещо почва да ми писва да съм опитно зайче.

И аз напоследък започвам да мисля, че го правят с цел някаква. Единият вариант е да използват притеснението на бременните и на техен гръб да взимат пари. Другият е малко по-приемлив - да събират статистика за колкото се може повече бременности, но за да те накарат да го направиш, ти взимат страха. Дано да не съм права за нито единия вариант и наистина да е за добро!

Стискам палци на всички с притеснения, да изчезнат възможно най-бързо и бременността да продължи щастливо и безпроблемно с щастлив край!  Hug

П.С. Аз  в понеделник съм на ФМ при Марков, ще съм точно 13 г.с. 0 дни. След това ще ходя до Майчин дом за БХС. Леко ми е притеснено и на мен, макар да се успокоявам с горните си догатки.

# 622
здравейте,

моите изследвания също излязоха - 1:8900 на Даун, а останалите са 1 към 10 000. това е добре нали? генетичката каза, че няма риск, но все пак ще си направя втория БХС и третия, за мое лично успокоение.

след като този на Даун е под 10 000 това означава ли че има проблем?

# 623
здравейте,

моите изследвания също излязоха - 1:8900 на Даун, а останалите са 1 към 10 000. това е добре нали? генетичката каза, че няма риск, но все пак ще си направя втория БХС и третия, за мое лично успокоение.

след като този на Даун е под 10 000 това означава ли че има проблем?

Нали го обсъждахме вече !
Има риск при 1:95 ... При 8 или 9 хиляди какво го мислиш..

# 624
ами акто мие  за първи път и като виждам разлика от другите и реших, че може все пак да има няккаво значение и макар да е глупаво, реших да питам тези, които имат повече опит от мен!

Мерси за бързия отговор, маймунке  Hug

# 625
Здравейте  Hug
Да ви се похваля, че вече знаем пола на бебчето. Ще си имаме момиченце. Лекарката каза, че не е 100 %, но ми показа костите на малкия таз. Май по това се познава. Много съм щастлива  Heart Eyes
Надявам се и таткото, нали казват, че мъжете искат момченце за първо.
Зарадва се много, така че съм спокойна и доволна  Grinning

# 626
И на нас на ФМ , която правихме на 30.06. във Фемина д-р Димитров каза, че ще си имаме момченце и това много ни радва

# 627
Цитат
Какви точни и бяха мотивите, че и мен ме това ме чака, сина си го родих със секцио преди 6 г. и доктора ми каза че и втория път ще бъде така, но нямах време да го разпитвам.
. Аз също ще имам 6 г.разлика от първото секцио.Основното беше че първото ми дете се роди 4 кг. и че най - вероятно и това бебче може да е по едричко и неможе да ми гарантира ,че даже и да започне нормално раждане на финала пак може дасе стигне секцио.На ФМ се пак ще погледнат и какво е състоянието на матката (там където е бил разреза) . И ако се ражда нормално след секцио ми каза че непоставяли упойка .Аз съм на 18 на БХС но по скоро ще ходя просто информативно какъвто и да е резултата аз бебчо ще си го износя и родя.В крайна сметка каквото е рекъл господ Simple Smile

# 628
  • София, България
Здравейте, момичета,
Виждам голяма параноя тук с тези БХС-та. Моят съвет е да спрете да се притеснявате за глупости и да се радвате на бременността си. Това е един чудесен период в живота на всяка жена  Blush
Аз днес също бях на ранен ултразвуков скрининг (БХС-то го отказах категорично), и съм много щастлива! Всичко с бебчо е наред, да дава Господ и за напред да е така! И живи и здрави и ние ще си имаме едно малко момче!  Crazy
За коремите и килограмите- аз дори съм свалила за последните 2 месеца, но пък коремчето леко вече се забелязва. За сутиените- еми тъкмо захвърлих онези от предната ми бременност и набързо си ги изкарах пак  Mr. Green

# 629
И аз гледам една паника околко този БХС... мамчета, успокойте се, това е най-важното сега!  Peace

Аз така се уморих тея две вечери..., че не знам. Сервитьорката, която е на заведението на ММ е някъде по работа и аз работя на нейно място, а то петък и събота има повечко хора за селска кръчма.... заболява ме отзад таза, уж гледам да не се пришпорвам, но... да се връща момичето на работа, че няма да издържа още една такава вечер.   Tired

Общи условия

Активация на акаунт