Всички вече знаят,Януари с мен ще си играят 3

• 24 131
  • 734
  •   1
Отговори
# 660

При нея няма да се прояви, но ако тя има момченце при него със сигурност ще е много зле положението с очите затова се притеснявам. Ако нашата дъщеря има дъщеря това се прекъсва, но ако има син той ще има проблеми. Затова мисля макар още да е много рано. С предишната не се притеснявах, може би защото бях сигурна че е момче още щом разбрах, че съм бременна, но сега съм много притеснена за това.
Аз изчетох бая по този въпрос когато се запознах с ММ, защото той го е наследил от майка си.

Това се зачудих... този месец, моята приятелка ще роди второто си дете - момченце... Искаш да кажеш, че има вероятност той да е далтонист ли... ?

# 661
_стаси_ Тези дни да не са покрай дните на менструация ?
Не, по- скоро след О се пада

# 662
_стаси_ Тези дни да не са покрай дните на менструация ?
Не, по- скоро след О се пада. Благодаря ти, че ти поне попита Simple Smile

# 663
Стаси, просто не знаем как да ти помогнем, за това и няма какво да те посъветваме  Peace
Ние сме добре иначе, но снощи имах болки в целия корем до никое време и трудно заспах, бяха остри и на различни места, притесних се, но тази сутрин вече нямам... Нямам идея от къде се взеха, преди съм нямала такива проблеми...  newsm78

# 664

При нея няма да се прояви, но ако тя има момченце при него със сигурност ще е много зле положението с очите затова се притеснявам. Ако нашата дъщеря има дъщеря това се прекъсва, но ако има син той ще има проблеми. Затова мисля макар още да е много рано. С предишната не се притеснявах, може би защото бях сигурна че е момче още щом разбрах, че съм бременна, но сега съм много притеснена за това.
Аз изчетох бая по този въпрос когато се запознах с ММ, защото той го е наследил от майка си.

Това се зачудих... този месец, моята приятелка ще роди второто си дете - момченце... Искаш да кажеш, че има вероятност той да е далтонист ли... ?
Генът за далтонизъм се предава само в Y хромозомата като активен, когато е момиченце остава в пасивно състояние и не се проявява, а единствено се предава на мъжката рожба.  Peace

# 665
  • Ямбол
Момичета, идеите за заглавие са все в насока пола,за което наистина мисля е твърде рано, нещо в лятна вълна,не ви ли вдъхновява?
-"Януарско бебе си расте,а пък мама  на слънце се пече"
-"Лятото дойде,Януарче в мама си расте"
-"Първия триместър вече мина, януарче ще родим догодина"
-''Януарче вече надува мамино коремче"

# 666
  • бургас
_стаси_ най-добре е да се консултираш с лекаря си все пак, за твое успокоение!

# 667
Момичета, идеите за заглавие са все в насока пола,за което наистина мисля е твърде рано, нещо в лятна вълна,не ви ли вдъхновява?
Аз съм за "Лятото дойде,Януарче в мама си расте"  Hug

# 668

И аз  Peace
За пол е ТВЪРДЕ рано наистина  Simple Smile

# 669
Стаси, не съм видяла, че си писала, просто е останало на предната страница.
Непременно направи нова микробиология, щом има миризма, не може да е чиста. Кажи на доктора. От една страна е нормално по време на бременност засиленото течение, поради понижения имунитет на жената,но отдруга, една сериозна инфекция би могла да доведе до нежелани последици. Щом имаш и зацапване...
Аз в началото бях с гъбичк, които при мен са почти хронични, но бях на полижинакс. След месец пак ще взема нещо, тъй като тичението не изчезна напълно.
Дано всичко да е наред утре, ако все пак можеш, звънни на доктора още днес.

# 670

И аз  Peace

Peace
+ 1
 И аз така мисля!   bouquet Hug

# 671

И аз  Peace

Peace
+ 1
 И аз така мисля!   bouquet Hug

+1 и от менн  Peace  Hug

Момичета, аз да ви питам имате ли проблеми със съня? Не мога да спя по цели нощи...  Tired задрямвам, после се събуждам и така.... Чудя се защо?!  newsm78

Като казах на майка, че май усещам бебчето и тя : Усещаш ти, мозъка си  smile3532
Ама аз си знам моето  smile3516

# 672

Доколкото съм запозната да има такава вероятност (не малка при това). А и друго дето сега се сетих, че ми казаха преди време: НЯМА ЖЕНА ДАЛТОНИСТ тя само носи гена и го предава. Щом баща й е далтонист, тя само носи гена, но само нейния син може да има проблеми с разпознаването на цветовете. Моята свеки е само носител, но нейните синове са далтонисти. Сега ако имат момичета те също ще са носители на гена и т.н. и т.н.

# 673
Момичета излезнаха ми резултатите от БХС. Доколкото прочетох до сега при биохимичен риск: 1 от 5800 и комбиниран риск 1 от 29000 май не трябва да се притеснявам. Ще се консултирам и с АГ и ако той не настоява няма да правя пак такова изследване. На ФМ по-късно ще се види всичко нали така??? newsm78

# 674
Стаси, не съм видяла, че си писала, просто е останало на предната страница.
Непременно направи нова микробиология, щом има миризма, не може да е чиста. Кажи на доктора. От една страна е нормално по време на бременност засиленото течение, поради понижения имунитет на жената,но отдруга, една сериозна инфекция би могла да доведе до нежелани последици. Щом имаш и зацапване...
Аз в началото бях с гъбичк, които при мен са почти хронични, но бях на полижинакс. След месец пак ще взема нещо, тъй като тичението не изчезна напълно.
Дано всичко да е наред утре, ако все пак можеш, звънни на доктора още днес.
Благодаря ти, ще му звънна да, а имам и болки от време на време в корема Sad Много съм притеснена, не знам какво да мисля вече.

Общи условия

Активация на акаунт