таквози нещо , таквоз щавене за сега само в Бг съм видяла да е толкова масово при пъжете

Отблъскващо е! Приличат на преварени кренвирши, особено по-белите. Все едно някакви крака и ръце на лелки. Немъжествено е, независимо от къде се махат косми. Едно е да се подстрижат леко с машинката, друго някакви гладки момченца.
Те новите са така - тия от новото време са без космИ. Пък в България не стига, че природата не е била особено щедра към мъжете по отношение на космена покривка, ми те и това, малкото, с което разполагат го махат.
Чист, спретнат, изкъпан, с чисти дрехи, чисти изрязани нокти, коса средна дължина - това е напълно достатъчно. Мъжете имат достатъчно задължения в живота, та няма какво да си губят времето да се скубят. И да се загрозяват само. Някак суетата в такава степен е неприсъща за мъж.
Брада на няколко дни е много по-добре, отколкото всеки ден гладко бръснене.
Не ме кефи и пълното обезлесяване при жени. Това на голяма жена вагина ли е или детска?! Прическа - да, задължително, ама хептен без космИ не.
Абе, за ретрото съм аз отвсякъде
Изобщо не ми навява асоциация с вагина на дете, ама изобщо. А колкото до обезкосмяването при мъжете - по желание, но също едно не разбирам - защо винаги се люшкате в крайности? Имам предвид, че като се заговори за обезкосмяване при мъже и веднага се започва "веждите", "розовите блузки", "V-образните деколтета" , "метросексуални"... Къде е казано, че едно обезкосмяване на крака върви с всички други изброени? Ми да ви кажа, имам познати, които лятото бачкат като спасители. Пичове по на 30 години. Да, с епилирани крака са, но нито са им оскубани веждите, нито ходят с педалски ризки, нито пък изглеждат женствено, напротив - откъдето минат се точат женски лиги. Ако имаш хубаво тяло и особено лятото за плажовете, не виждам абсолютно нищо лошо един мъж да мине една кола. И когато си е мъж, нищо не може да го направи да изглежда като педал. А на един педал, ако щете цял китеник му залепете на гърба, той пак си е педал. Мъжкото у един мъж не е в космите. Той може да е обезкосмен (без веждички и прочие гейщини естествено), да се държи мъжкарски и пак на нищо гейско няма да навява, независимо, че е с епилирани крака или гърди.
до тях. И нека не обобщаваме - аз познавам пък и много жени, на които им допада. И да - има разлика чисто във възприятието дали някакво нихилистично момченце, тип Джъстин Бийбър ще заголи бело краче или мъж с поддържано хубаво тяло.
Всъщност, далеч повече биха ми допаднали, ако имаха умерено окосмяване, отколкото такива гланцирани и полирани. А и снимките бяха сложени с определена идея, а не, за да покажа, че и епилирани мъже ми харесват.