"Прилив и отлив" - "Medcezir" - ТЕМА 87

• 27 248
  • 738
  •   1
Отговори
# 375
# 376
Добро утро и от мен.   bouquet
Добре дошла на Рени и искам публично да й благодаря, че толкова много ме зарадва. Ще си имам списание с Чатай. Благодаря много, много, Рени.  Hug  bouquet Hug  bouquet Hug
Браво  Party Party Party Да ти е честито. Много ли е хубав Ча  Crazy Crazy Crazy Crazy

# 377
  • Попово
Добре дошла на Рени и искам публично да й благодаря, че толкова много ме зарадва. Ще си имам списание с Чатай. Благодаря много, много, Рени.  Hug  bouquet Hug  bouquet Hug

Hug Hug Hug

Борянка, сканирай го и ни го разпрати  Party Party Party

Нямаш грижи, Иве. Само да има нещо различно от това, което вече видяхме от фото сесията. За сега Рени може да каже какво има вътре. Утре ще ми го прати... И пак и благодаря...  bouquet

# 378
# 379

Hug Hug Hug

Нямаш грижи, Иве. Само да има нещо различно от това, което вече видяхме от фото сесията. За сега Рени може да каже какво има вътре. Утре ще ми го прати... И пак и благодаря...  bouquet

Hug Hug Party Party Party

Crazy Crazy Heart Eyes Heart Eyes

# 380
# 381
# 382
# 383
Почнаха да ги пускат вече изрязани снимките  Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy

# 384
Поздрави на всички  Hug Hug Hug
Честит Петровден!
Честит имен Ден на празнуващите   bouquet  bouquet  bouquet

http://gecce.com/magazin/foto-galeri/hazar-erguclu-ve-ece-yorenc-tatilde?p=9
Хазарче и Еджето се пляцикат  Joy Joy Joy

Flutter Flutter Flutter

# 385
Това била Беренче/Мирай   Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

Хайде и аби  Whistling Whistling Whistling

# 386
# 387

Party Party Party Party Party

Това била Беренче/Мирай   Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

Хайде и аби  Whistling Whistling Whistling

аби много брадясал бе  Joy Joy Joy

# 388

Hug Hug Hug

Боряна  Hug Hug Hug Hug Hug

# 389
Анииии  Hug Hug Hug,той плажа си е там,ние тази вечер заминаваме  Hug,сега се чух с адашчето и утре сутринта ни чака  Heart Eyes.мен главата ме заоля от багажи и направо ще забравя нещо  Mr. Green
Ивееее  Hug Hug Hug,готин,ама много готин-само за мойте ръце е  rotfImbo rotfImbo rotfImbo

Дууууур бе, остави нещо и за нас  Joy Joy Joy Joy

Ама вярно всчиките за нея ги иска яяяяяяяяяяяяя  ooooh! ooooh! ooooh!
А ммТц,не всички,само някой,другите са за вас  hahaha,оставам ви Хасан,Гирай,ония русия,Крачолов...и АШК  Mr. Green Mr. Green Mr. Green

Hug Hug Hug аз защо разбрах, че днес заминавате?  ooooh! ooooh! ooooh!

Ти най-големите Убавци си ни оставила яяяяяяяяяяяя  hahaha hahaha hahaha И що не го щеш Крачо?  Thinking hahaha hahaha hahaha

Общи условия

Активация на акаунт