Лято е,слънцето пече,хайде всички тук бременни да сме - Тема 78

• 22 506
  • 641
  •   1
Отговори
# 120
Здравейте мацки Simple Smile
Котаранке-Честито   bouquet аз пропуснала май...лека бременност и само положителни емоции следващите месеци  Mr. Green
Мел-съжалявам,че при теб се отлага заради МБ и лечение, но няма те оставим самичка -спокич  hug
И дано следващият месец да има новини за две чертички,а не за разни лелки  Flutter
Азукар-я сподели каква е тази добавка, моля те  Mr. Green
Тоито-май скоро ще ни зарадваш  Hug  Praynig
И аз започвам да чета изцепките на татковците, че мачовете вкъщи ми дойдоха в повече  Laughing
Иначе аз скоро няма да има с какво да се хваля-посъветваха ме в България да поизчакам още месец-два-и сигурно ще пробваме пак август чак...учудиха се,че не са ме посъветвали да се пазим известно време, но така или иначе сега смятам да си почивам активно  Blush така че приемам препоръки за книги и филми  Whistling
Прегръдки за всички  newsm51

# 121
Добро утро момичета  Hug От няколко часа съм просто  #Crazy Crazy Crazy Crazy Praynig
Та... не знам дали някой е обърнал внимание, ама бях споделила, че от около седмица много ме боли кръста и ниско супрапубично. Ходих на Аг- каза кисти (пак) и се съгласи,че късата ЛФ(8 дни) е от там. Та се разбрахме да почвам изследвания и всичко отначало. Да де, ама мене още си ме боли и вчера не ми дойде. Та въртя се цяла нощ, боли ме, не мога да мигна и реших... айде едно тестче, е така за спорта, и .... ето резултата...
Скрит текст:
Направо...  newsm09 #Shocked smile3505 Събудих веднага приятеля ми и той-  Shocked
И двамата сме яко в джаза, той нали отсъства този месец, та имаше само два кекса  newsm78
Не знам сега на кой свят съм, не мога да се зарадвам, защото просто не мога да повярвам. А той милия като стана и почна нещо да тършува из шкафа и по едно време го гледам- пие фолиева киселина  Joy Мислел, че е аналгин  smile3517 После изрови от нета някаква лаборатория, която работи в неделя и сега я чакам да отвори, за да ме боднат за кръвен.
Още не мога да повярвам, толкова плакахме и двамата сутринта... Стиснете по едно палче всичко да е наред.  Praynig Веднага щом има новини ще пиша  Hug

# 122
Слъчогледче, стискам палци да е положителен.

# 123
slunchogleda, страхотни две чертички Hug Мисля, че знам какво ще покаже кръвния Grinning

# 124
Естлар, Кристи мерси много за подкрепата и палчетата  Hug
Аз звънях из цяла София- оказа се, че на много места "работят", т.е. взимат кръв, ама резултатите щели да станат чак утре   #2gunfire #Cussing out Много се ядосах. Не знам къде им е логиката  ooooh!
Както и да е- реших, че така или иначе утре най-рано ще знам, та смятам да отида в цибалаб или медива утре сутринта и да си доплатя за експресна изработка. Ама до утре... Crazy
Иначе сега ме е обхванала една надежда и ми е едно такова хем щастливо, хем притеснено  Embarassed
Извинявайте за спама, ама само на вас мога да си споделя. Мерси за подкрепата, момичета  Hug

# 125
slunchogleda, няма за какво да се притесняваш Simple Smile Щом имаш толкова хубави две чертички, значи чхг е над 50 със сигурност. Моите тестове изглеждаха така на чхг 100 и отгоре Simple Smile Особено ако нямаш зацапване, значи всичко е наред и спокойно можеш да изчакаш до утре.

# 126
Еее страхотно започване на деня Simple Smile С положителен тест  Heart Eyes
Стиснати палци за слънчогледа кръвния да е също толкова положителен   bouquet
Мел съжалявам за гадостите. Дано бързо да се изчистят  Hug

Аз вчера давах кръв за изследвания(хормони). Пуснаха доста неща, обаче като се прибрах се зачудих прогестерон не се ли пускаше еди-колко-си дни след доказана овулация  Rolling Eyes, а на мен ми го пуснаха всъщност на 3-ти ден от цикъла. Утре в 16ч имам час и ще видим какви са резултатите. Притеснено ми е, защото имам месец да съм тук и ако има нещо, за което да е нужно по-дълго следене не знам как ще стане  Rolling Eyes Но мисля положително  Flutter

# 127
Добро утро и от мен!
Слънчоглед-че - каква приятна изненада, само! Браво!
Много хубава и виждаща се чертичка имаш, браво!
Нектарин-ка - Благодаря ти, че тайш още надежди за мен - дано! Не смея нищо да казвам, нищо да мисля! Просто ще поизчакам ... днес ми е 36ти ден /критичен/, защото съм имала и такова закъснение, но и ако днес и утре не дойде, ще се пристраша .. иначе ъсм заредила 2теста - обикновен и Шуарчек Simple Smile
И аз като слънчоглед-ка, имам си ПМС и по-скоро по-странни от друг път - и тези яйчници ниско долу. Снощи имах нещо като спазми, ама не в яйчниците еми много ниско долу, към слабините  newsm78 newsm78 Ще видим, накъде ще излезе - или хубави, или, дано поне лошо няма!

Искам и тук да Честитя Рожденния Ден На Tanya  newsm59 Много сбъднати мечти и смело напред!

Хубава неделя на всички!   bouquet

# 128
Добро утро!
В това прекрасно слънчево време, с толкова прекрасна новина.
slunchogleda  страхотни две чертички, само спокойно всичко ще е наред.   bouquet
Хайде Тоито и от теб чакаме хубави новини.  Hug
Лек ден на всички  Hug

# 129
  • София
Честито Слънчоглед, чудна черта си имаш, и е ясно какво ще покаже кръвния тест! Hug
Сега по- спокойно го раздавай и стискам палци всичко да е наред до термин! Hug Praynig Heart Eyes

# 130
  • София
Еха страхотен тест слънчогледке , тихичко честито и утре едно тлъсто чхг!2 пъти кекс в правилния момент понякога си е напълно достатъчно, тойто и за теб едни стиснати палчета  Peace

# 131
Добро утро !!!  Hug Ехеее страхотно начало на деня и страхотни  EFP . Ех, пожелавам ни всеки ден да започва със по две чертички !!!  newsm51 . Аз днеска съм на работа  atwork, пък тааакааа да ме мързииии !!!  hit   Joy Хайде лек ден от меееен !!! Цункам вииии !!  smile3521 И отивам да си пия хаповетееее ( чувствам се като подвижна аптека )   smile3506

# 132
Отпишете ме - дойде ми с пълна пара! Simple Smile
Тръгвам по лекари, само че сега се чудя, кога да запиша час ден преди да ми свърши да ида, или да изчакам 1ви чист ден. Чудя се и дали да не пусна пълни изследвания ...

# 133
Благодаря ви  Hug Дай Боже всичко да е наред  Praynig
Аз се поуспокоих малко- толкова време съм чакала, за един ден нищо няма да ми стане  Heart Eyes
Само бъдещият татко малко ме ядоса- държи се едно такова темерутесто, а сутринта беше толкова щастлив. Сега мълчи- "мислел си"  #Cussing out  Ама не ми дреме- аз съм щастлива  newsm68 preggo

# 134
Те всички реагират така.
Тоито,  Hug . Ако ще пускаш изследвания - трети ден, ама ти си знаеш. За прегледа - колкото по-рано, толкова по-добре, за да погледнат антрални фоликули и да направите една фоликуметрия този месец.

Общи условия

Активация на акаунт