Лято е,слънцето пече,хайде всички тук бременни да сме - Тема 78

• 22 509
  • 641
  •   1
Отговори
# 135
Те всички реагират така.
Тоито,  Hug . Ако ще пускаш изследвания - трети ден, ама ти си знаеш. За прегледа - колкото по-рано, толкова по-добре, за да погледнат антрални фоликули и да направите една фоликуметрия този месец.

Еми днес ми идва. По-рано от четвъртък-петък няма да мога.
Те на 3ти ден кои изследвания се пускаха, аз вторник може да ида да ги пусна, за да ги имам.  newsm78

# 136
Добро Утро Simple Smile И като гледам тук в темата наистина е добро  Heart Eyes
Първо да честитя хубавите две чертички на Слънчогледа   bouquet И пожелавам също толкова прекрасен резултат от кръвния  Praynig Hug За реакцията на ТМ хич да не ти пука.И ММ се вцепени,но изобщо не ми дремеше.Сега ти си важната,а на него съвсем скоро ще му мине и ще се осъзнае. Wink
Нинчето,браво за хубавите резултати.Скоро ще се наредят нещата при вас Simple Smile
Бананарама,все пак стискам палци резутатите този път да са по-добри.
Тоито,съжалявам за лелката.Имах големи надежди за теб...  Hug
Мечтичка,съжалявам за отрицателният тест Sad  Hug Не се откаазвай от прегледа,за да не отлагате пак.
Маце,suzimi spoko
Ransun,не се знае,може пък да е станало. Wink
Azucar Moreno,моля те сподели в каква дозировка взимаш Агнус Кастус?Днес и аз си поръчах от него.Ще пристигне във вторник и започвам да го пия.До колкото знам се приема до О и след това се спира.Coco_bear го беше препоръчала,заедно с олио от вечерна иглика,които е приемала до О ,а след нея е взимала витамин Б комплекс.На вторият месец след приема им заабременя,но както всички знаете бременността за съжаление не беше успешна Sad Sad Sad
Котаранка,честито сакче  Heart Eyes Следващият път и сърчице  Heart Eyes туп-туп  Heart Eyes
Vanesita,не е тайна  Mr. Green Аз съм в югозападен Лондон,а ти?Моля те сподели ако отидеш,как е минал прегледа.Аз дори се чудя дали още утре да не отскочим,защото се очертава и ММ да почива,но ще видя как ще реагира на идеята  Laughing
Аххх,Мая,бараво за О ииии дано предчувствията ти се окажат вярни  Wink Wink Hug Hug  bouquetЗа ММ какво да кажа.Нито съм говорила с него по темата,нито той е споменавал нещо,но въпреки това виждам,че в последно време леко отваря темата,казва как момченцето ни скоро ще стане батко и подобни.След малко ще проверя в какви часове и кои дни ще работи най-близката ни family planning клиника и като говоря с него ще видя наистина как ще реагира.Като цяло той не се е разбързал за никъде,но пък от друга страна вероятността да изскочи преоблем за лекуване е доста голяма,понеже както знаете скоро започваме 9-ти месец редовни опити...така,че по-добре да се действа...защото всички знаете колко много се проточват нещата и за какво чакане и лечение става въпрос  ooooh! Не ми се иска да си удължаваме пътя още повече с чакане в невидение...
Афро,дано резултата от пролактина наистина да е бил такъв,заради неспазването на правилата Wink
Нектарина,за пазенето не знам какво да кажа.Сигурно на различните места дават и различни съвети.Като цяло в България съм забелязала,че лекарите обикновено се презастраховат повече.
Данито,прогестерона до колкото аз знам се пуска на 7-ми ден след доказана О...Иначе стискам палци резултатите да са добри. Praynig Simple Smile
Тиата,и аз вчера се зачетох за малко в темата с изцепките на бащите и се позабавлявах hahaha

Последна редакция: нд, 29 юни 2014, 15:14 от Mañana

# 137
Toito - на трети де се пускат LH, FSH, E2, пролактин, тестостерон. Щитовидните е по-добре да се пускат на чист ден. Тези са основните, вече по тях ще се разбере има ли нужда от допълнителни.

# 138
Слънчогледче, честито!  bouquet Много ясно, че ще се радваш! Wink
Котаранка, а на теб честито ти сакче!
Тоито, съжалявам и аз таях много надежда за теб! Hug
Мая,стиснати палци и за теб!
Маняна, те всички мъже не бързат за никъде, май? Thinking
Пожелавам на всички една страхотна неделя!
Между другото в темата за изцепките на свекървите също има много смях!

Последна редакция: нд, 29 юни 2014, 11:23 от bananarama

# 139
Слънчогледче, ксто прочетох, че ТМ отишъл да пие фолиева киселина и реших, че съм в темата с изцепките Simple Smile тихичко честито от мен, чакам резултати от ЧХГ утре!
Тоито, съжалявам Sad

# 140
Здравейте!
Слънчогледа,честито!Страхотно чертички!!!Лека и безпроблемна бременност и здраво,хубаво бебче на финала!
Тоито,съжалявам за лелката Sad Дано другия месец е вашия! Успех и с лекаря!

Последна редакция: нд, 29 юни 2014, 22:59 от Кофеин :-)

# 141
Няма как. Този месец беше единствения летен, които хванахме. От тук-натам, ММ го няма. Ако хванем някога до есента, то ще е чист късмет, нищо повече, но нищо ... явно нашият зов е пак опит-инвитро. Simple Smile
Сега се моля всичко наред да е с организма ми и да не се налага някакво лечение и лятото за мен, може да започне, малко по-спокойно Simple Smile

# 142
Здравейте дами!

Слънчогледче, честито!   bouquet Утре едно хубаво ЧХГ!

Котаранка, честито сакче, следващият път пулсче!

Тоито, съжалявам за неканената лелка!

Хубава неделя от мен!   bouquet

# 143
Здравейте,прекрасна неделя пожелавам на всички !   bouquet

# 144
МУМ (Моят Ужасен Мъж) как ме ядоса преди малко... Звъня му да го питам кога ще идва към хотела, че съм гладна. Неделя ресторанта не работи, не мога нито да си поръчам нещо, нито да оставя за 3 минути колежката от ресторанта да наглежда. Не съобразих обаче какъв е гад и започнах да му обяснявам какви повреди има в една от стаите и той ми вика "Е не може ли утре" и аз казвам, че не може, защото ми е пристигаща и трябва да се оправи днес. Нали му е единствен почивен ден днес, като ми кресна "За какво ми звъниш, не знаеш ли, че съм насам натам?!"

Както обикновено като касае моята работа, а не неговата може да изчака. Той ако иска нещо от мен (независимо дали на работа или вкъщи трябва веднага).

Е не може така да ми крещи, много мразя, направо ми кипна всичко. И после гостите на кого ще правят панаири? На мен. Аз ли да ходя да закачам вратичката на минибара...

# 145
Ето и резултатите от кръвния,които ме разочароваха тотално,надеждите ми умряха.

Име на теста (изследването)   Резултат   Единици   Референтни граници
beta HCG ( серум )   0.10   mIU/mL   Виж в забележка

Вече ще спра да следя,всякакви температури,овулации,тестове и ще правя секс единствено за удоволствие,защото инак ще полудея.Ние сме здрави млади хора,в най-репродуктивната възраст, и при редовен секс до месец,два би трябвало да се получи.Ще се замисля за тест,ако ми закъснее с най-малко 5 дни.Днес си ми дойде,цикъла ми не е точно на определена дата,на зиг-заг е,но е нормално при младо момиче.Добре че имам племенница,родена 2012,и мога да и се радвам докато дойде и моето бебе.  Hug Heart Eyes Heart Eyes Ще почна единствено да пие по чаша бял равнец всеки ден,и по 1 таблетка фолиева киселина на ден.Иначе с  интерес ще следя темичката.Прегръщам ви!   bouquet  bouquet

# 146
Теди,  много рядко се случва бебето да стане на първия- втория месец опити. Имаше статистика, че при около 30% от двойките става от първия път. Аз имах бременност, станала от първия път, но неуспешна, за съжаление. Сега това ни е 3-ти месец опити. Иначе, не е нормално цикъла ти да е на зиг-заг.

# 147
Аз ще се въздържа от коментар за тестването, защото ще започна да се повтарям, пък и определено не ми схвана иронията в постовете Grinning А относно "Ние сме здрави млади хора,в най-репродуктивната възраст, и при редовен секс до месец,два би трябвало да се получи." си го избий от главата. Никой от нас тук не е на 50 години и никой не е мислел, че има проблем. Така както и ти не знаеш доколко сте здрави Peace

# 148
Здравейте,Афро страхотна тема.  bouquet
Не съм ви чела нямам никакво време.
Нещата не вървят с ММ се караме всеки ден.Плаче ми се  newsm45,писна ми честно.Хайде да не ви натоварвам.Лек ден!

# 149
Здравейте девойки  Hug
Биби , Котаранкапоговорете с ТМ на 4 очи....все пак искате да имате детенце, не може още от сега да има толкова дълги разногласия помежду ви!   bouquet
Маняна  Hug Няма при всички положения....сега се моля да не ми идва до петък, за да ми е по-комфортно и да не би да ми откаже да ме прегледа  newsm78
Слънчогледка Честито и сега само спокойствие....дано всичко е наред и с едно голямо ЧХГ да пристигнеш  Hug
Ние тъкмо днес си говорихме с ММ за времето от което опитваме, тестовече с грешни резултати...днес пак си правих и уж беше отрицателен, но после се появи още една чертичка но не където трябва и ако беше някое по-невежо момиче щеше да лудне от кеф или притеснение....снимах го гледах го, но си е крайно отрицателен  Naughty ММ ми вика "дано не ти дойде до петък, че да може най-накрая специалист да те прегледа и да се поеме по правилният път към чаканото бебче" ......  Heart Eyes
Хубава вечер момичета, аз отивам да се   bath и после да хапваме и да започва и да свършва седмицата, че нямам търпение за прегледа  Praynig

Общи условия

Активация на акаунт