Лято е,слънцето пече,хайде всички тук бременни да сме - Тема 78

• 22 512
  • 641
  •   1
Отговори
# 150
Здравейте. Аз не пиша особено, ама май нямам и голямо вдъхновение за това! Препочитам ви понякога.
 Честито на всички видели две черти, точици, чули сърчица и т.н. Simple Smile
 Кристи можеш да ми промениш датите в списачето ден МЦ 29.06, О - 12.07, следваща менструация- 28.07. / аз съм Красима/ .
 Утре съм на преглед в "Надежда" , ще ме преглежда друг доктор, че моята я няма. Ще кажа ,да опитаме пак с някаква стимулация, ако се получи от ляво О -ок, действаме си с ММ, ако не , както гледам номерата от Фонда как вървят ще ме зарадват с едно обаждане към рождения ми ден - към края на юли и септември живи и здрави- първото ми ин витро. Вчера и с ММ пообикаляхме заведенията да разпитаме как стоят нещатата, за да си запазя дата за 30-т ми юбилей. Живота си тече, пък някак не го тача много рождения си ден, но ММ ме убеди , че трябва да го празнувам, все пак е годишнина , та го послушах- нужно ми е малко разсейване и празненство. Хем ми става малко гадно, че на 30-т все още нямам и 1 дете, но пък усещам едно приятно чувство: че затварям един том с какво ли не с тази 2-ка отпред и почвам нещо ново, хубаво и чакано с тази 3-ка отпред. Двойката ми отне няколко "дечица" , а 3-та вярвам , че ще ми ги даде Simple Smile
 Малко напоследък едвам дишам. Много ми е затруднено дишането, усещам сякаш някой ми е седнал на гърдите и ми е стиснал здраво носа , за да не излиза въздух. Днес пих малко Глог, мента и валериан, нещо такова за успокоение. Нали не съм бременна , та го използвах. Явно в повече ми идва напрежението и стреса , нещо и ми влияе!
 Извинявам , се май поста ми е "депресивен " . Може да е от цикъла , който днес ми дойде  Laughing Laughing
 Хайде хубави, слънчеви дни с много позитивни емоции Simple Smile

# 151
babydust7 Късметлийско списъче babydust7
Скрит текст:
*Mel* първи ден 19.05, предполагаема дата на О 03.06, дата на М или тест 17.06fingerscrossed
Цвети" първи ден 28.05, предполагаема дата на О 07.06, дата на М или тест 21.06fingerscrossed
Sweety ஜ първи ден 31.05, предполагаема дата на О 13.06, дата на М или тест 28.06 fingerscrossed
Julcy първи ден 31.05, предполагаема дата на О 14.06, дата на М или тест 29.06 fingerscrossed
Bs/биби 30 първи ден 30.05, предполагаема дата на О ..., дата на М или тест 30.06fingerscrossed
Manana първи ден 06.06, предполагаема дата на О 16.06, дата на М или тест 30.06 fingerscrossed
Зла овца първи ден 04.06, предполагаема дата на О 18.06, дата на М или тест 02.07 fingerscrossed
Ellie D първи ден 04.06, предполагаема дата на О 17/18.06, дата на М или тест 03.07
Стопанка първи ден 04.06, предполагаема дата на О 19.06, дата на М или тест 03.07
Niana първи ден 09.06, предполагаема дата на О 22/23.05, дата на М или тест 05.07
Dzveronika първи ден 09.06, предполагаема дата на О 22/23.06, дата на М или тест 06.07
Нения първи ден 12.06, предполагаема дата на О 23.06, дата на М или тест 07.07  
Ransun първи ден 12.06, предполагаема дата на О 24.06, дата на М или тест 08.07
Cristi първи ден 13.06, предпологаема дата на О 26.06, дата на М или тест 08.07
Maya_the_bee първи ден 11.06, предполагаема дата на О 25.06, дата на М или тест 09.07
Klara първи ден 10.06, предполагаема дата на О 27.06, дата на М или тест 10.07
Кофеин първи ден 11.06, предполагаема дата на О 27.06, дата на М или тест 10.07
Desy.. първи ден 11.06, предполагаема дата на О 28.06, дата на М или тест 12.07
lil_desi първи ден 14.06,  предполагаема дата на О 25.06, дата на M или тест12.07
Merita първи ден 14.06, предполагаема дата на О 29.06, дата на М или тест 13.07
flor_elle първи ден 17.06, предполагаема дата на О 30.06, дата на М или тест 15.07
МечтичкаД първи ден 02.06, предполагаема дата на О 30.06, дата на М или тест 16.07
vitaminka първи ден 18.06, предполагаема дата на О 01.07, дата на М или тест 16.07Т
TIAta първи ден 17.06, предполагаема дата на О 29.06, дата на М или тест 17.07    
Gerenceto1 първи ден 22.06, предполагаема дата на О 07.07, дата на М или тест 23.07
Suzimi първи ден 28.06, предполагаема дата на О 11/12.07., дата на М или тест 24.07
Azira_smile първи ден 24.06, предполагаема дата на О 08.07, дата на М или тест 25.07
Maceto85 първи ден 28.06, предполагаема дата на О 11.07, дата на М или тест27.07
Krasima84 първи ден 29.06, предполагаема дата на О 12.07., дата на М или тест 28.07
Danito:) първи ден 26.06, предполагаема дата на О 10.07, дата на М или тест 29.07

pregnant Нашите успели момичета pregnant

Декември                                       Януари
@Daniella@ - на 12.12   EFP       megi_zdr - на 03.01 EFP
ZorniZZa - на 13.12 EFP              Каая - на 06.01 EFP    
Maqqq91 - на 16.12 EFP              matsutka - на 06.01   EFP
Паулина1-   на 17.12 EFP            VV - на 09.01 EFP
Lunno momiche - на 24.12 EFP     valpetga - на 11.01 EFP
                                                         molina_bohemi - на 15.01 EFP
                                                         presi1974 - 17.01  EFP
                                                         sugarpup - 20.01 EFP
                                                         desss9011 - 20.01 EFP
                                                         shantall - 23.01  EFP
                                                         Ан - 25.01  EFP
                                                         Shakazul - 31.01 EFP
                                                         Elenna - 31.01 EFP

Февруари                                             Март
Klarheit - 05.02 EFP                   Ellie_bg 04.03 EFP
Snow Queen - 10.02 EFP           адинка 05.03 EFP
Roki81 - 15.02 EFP                    Irene 08.03 EFP

Април                                             Май
darkangel-Ели - 01.04 EFP       iggiberry - 10.05 EFP
NikoStorm - 06.04 EFP             bgzvezdi4ka - 10.05 EFP
baby83 - 07.04 EFP                 M0ni7o_ - 16.05 EFP
4erna pantera - 07.04 EFP      _Стаси_ - 18.05 EFP
vili123 - 09.04 EFP                   Mademoiselle Chocolate - 23.05 EFP    
vl81 - 10.04 EFP                       La Jolla - 26.05 EFP
                                                       koricimu - 28.05 EFP
                                                       June101 - 29.05 EFP
                                                       @Sunny@ - 29.05 EFP
                                                       ˙Веси˙ - 31.05 EFP

Юни
dotiraz - 01.06 EFP
Kristina1989 - 15.06 EFP
sindi_87 - 15.06 EFP
Котаранка - 19.06 EFP

Краси
, а тъкмо днес мислех да ти слагам палчетата Embarassed Да разкажеш как е минал прегледа! При Стаменов или при Райков ще си?

# 152
  • София
Котаранке, браво, хайде другия път да се насладиш на звука на тупкащото сърчице  Hug Няма да се ядосваш на ТМ, жени сме и сами ще се оправиме, навири малко носа си, а неговия му го натрий в удобен момент Simple Smile
slunchogleda, много ме развълнува  Hug Таткото е в шок, не му се сърди, той се вълнува и радва, просто промяната е голяма... и ти ще имаш такива дни  Hug
Тоито, tedi1993bs, Kra_kry_kru   успех в новия МЦ! Simple Smile
 Laughing Като говорим за изцепки, ММ днес ме пита дали съм си пила сярната си киселина (ФК)  Joy

Аз продължавам с тестовете за О, още са отрицателни, но ние си спазваме графика през ден  Grinning
Онзи ден бях на работа и понеже нямахме много реших да се помоля за един преглед, цитонамазка, УЗД, вл. секрет, но микробиологията беше затворила и го отложихме за вторник.
На ултразвук с коремен трансдюсер не се виждаха хубаво яйчниците ми (а и бях пишкала) и във вторник ще ме видят за кисти и фоликулчета и ще пусна другите изследвания. То точно тогава и ми се планува О, така че тамън ще имам повече яснота.

# 153
  • София
Слънчогледче честито!!! Когато прочетох поста ти си помислих, че когато човек най-малко очаква получава хубави новини.   Hug

Аз сега си търся АГ в София (приемам препоръки). До скоро учех в Благоевград и там ходех, но държавният ми изпит е на 01.07 и вече няма да съм там. Сега се надявам всичко да е наред и да нямам какво да лекувам. С ММ сме говорили и той иска също да имаме дете. Сега съм си по цял ден вкъщи заради изпита и напуснах работа. Ще чакам септември да пуснат места за моята професия и да започна. Затова решихме да изчакаме до август с опитите, защото не искам да ми става фикс идея и да имам нещо друго за вършене, че и аз съм една...  #Crazy

# 154
.Ние сме здрави млади хора,в най-репродуктивната възраст, и при редовен секс до месец,два би трябвало да се получи.
Теди, това което си написала е много вярно с изключение на последното, дори и да не стане до месец това не означава, че има проблем. И ма различни статистики за бебеправенето, но доколкото съм чела при повечето двойки без репродуктивни проблеминещата се получават след 4-5 месеца опити. Така че, бъди спокойна и не си поставяй срокове!
Кра_kry_kru, много ясно, че трябва да отпразнуваш 30-ия си РД, знам че ти е трудно. Точно тези моменти, в които трябва да бъдем щастливи са най-голямото препядствие, знам! Пък и дано О. е там, където трябва!

# 155
Рости, всъщност никога не се знае има ли проблем или не, освен ако не се изследват за такива. Младостта няма никакво значение Peace

# 156
Да, няма значение, просто в случая приемаме, че няма проблем! Peace

# 157
Да, няма значение, просто в случая приемаме, че няма проблем! Peace

Дано да е за добро Simple Smile

# 158
Simple Smile Кристи, още преди две седмици се изпари надеждата за палчетата при мен. Тогава имах не успешен ембрион изваден след пункция, та не се и надявах на чудо без нищо в мен Simple Smile А утре ще съм при Райков, той ме и прегледа преди пункцията. Дано да се разберем, че досега все при Персенкса съм си била , пък и нали става въпрос за стимулация,а не просто ей така да си ходя, ама нали всички там са заедно и имам все пак картон Simple Smile

# 159
Стискам палци!

# 160
Слънчогледчеее честито ти две четрички, стискам палци да се похвалиш с голямо ЧХГ   bouquet
Манана аз живея в град Уисбич, много близо се намира до Кембридж. Разгледах клиниките и за мое щастие една от тях се намира в Уисбич.  Mr. Green Решила съм категорично... започвам тук, дано попадна в добри ръце вече  Praynig Утре ще запазвам час за четвъртък, тогава е деня за прегледите. Дано успея да запазя.  newsm78 ММ няма да може да дойде, ще видя какво ще стане първо на прегледа с мен, а после ако трябва и той да минава под ножа.  jumpuu
Това което ми направи впечатление в сайта- прегледите и медикаментите, ако бъдат назначени такива се поемат от клиниката. Grinning  Обаче малко кофти ми стана като видях  графата за пациентите - young couples family planning - 25 or under, family planning couples - 25+  #Crazy Е аз не съм от младите.  ooooh!
Витаминка благородно ти завиждам на професията  Mr. Green Поне имаш допир със специалисти, и няма да губиш време  Grinning
Кра_Кри_Кру - това, че наближава денят в който ще навършиш 30 не трябва да те натъжава, а да те прави много щастлива- ето виж - човекът до теб те прави щастлива, мисли за твоя празник... Аз мисля, че това е прекрасна възраст за всчка една жена, която знае какво иска и ще го постигне. Вярвай, чудеса се случват. Желая ти от цялото си сърце и твоето чудо да стане  Hug Hug Hug
Рости, всъщност никога не се знае има ли проблем или не, освен ако не се изследват за такива. Младостта няма никакво значение Peace
Много съм съгласна - младостта няма значение!

# 161
slunchogleda, тихичко честито  bouquet Чертичките са прекрасни, искам и аз такива - прати ми от тая партида един тест EFP
При мен нищо ново - работа, нерви... обичайното напоследък ooooh! Чувствам се тотално изцедена и не се надявам на нищо, само да мине деня Tired Днес и утре почивам и естествено се оцъклих в 4,30 сутринта Crazy Хванаха ме лудите и чистих досега... това ми се случва толкова рядко, че мога да цитирам всяка ситуация в която ме хваща манията да чистя #Crazy Наоплаквах се и тук и отивм да си мия терасата newsm75 Лек и приятен ден ви желая  bouquet ...и едно кафе от мен

# 162
Добро утро, момичета.
Днес настроението вкъщи е малко сдухано. Не споделях много тия дни, затова накратко
- днес ММ започва терапията. Като всеки мъж го приема много фатално и колкото и да се опитвам да го успокоя не става
- в събота бяхме на гости на бебе. Не смеех да го пипна не само, защото нямаше как да си измия ръцете, но и защото болеше. Реших да го погаля и в един момент се усетих, че го галя като котка (по корема с чешкане). Почувствах се зверски неадекватно, сякаш ми липсва някакъв ген, който те прави майка. Другото, което усетих беше, че се "вкаменявам" отвътре. Дотолкова съм блокирала всякакви емоции, че го гледах и вместо да му се радвам сигурно отстрани е изглеждало, че го убивам с поглед. А всъщност беше нещо като "я, марсианец, колко интересно". Ако тази ситуация при нас продължи още, това само ще се засилва.
- в петък говорих с един лекар, хирург, за глезена. Не било нормално да боли и да се подува два месеца след операцията, каза, че планираният ЯМР е задължителен и че най-вероятно са започнали артрозни промени. Днес и вчера (след края на цикъла), да чукам на дърво, кракът ми се държи перфектно, аз продължавам да следя тези зависимости с тайната надежда все пак да е ендометриоза, че с един куршум да убием два заека, но това ще се разбере в петък след лапарото. Все пак толкова далечна разсейка била много рядка, всъщност изключително рядка.
- да, идва петък. Не мога да кажа, че го приемам фаталистично (край, осакатяват ме, никога няма да имам деца по естествен път), но нервите се натрупват и започнах пак терапията от предния пристъп на кашлицата +противоалергични този път къде профилактично, къде защото пак се появи. Днес не съм кашляла.
От положителната страна:
- купих си обувки и сега ми се струва, че няма с какво да ги нося, проблем и то голям  Laughing
- ограничаването на цигарите върви добре
- гледам да спазвам препоръчителния режим преди инвитрото. Няма го първоначалния ентусиазъм, но поне означава, че не съм съвсем обезверена.

# 163
Estlar, аз съм последната, която може да ти дава съвети и затова няма да го правя... Изпадала съм в такива дупки... какви дупки, направо ями... дори сега съм на път да се срина отново в такава, независимо, че отстрани не личи Confused Но ще ти кажа моята "мантра", философия или тайна мисъл, прокрадваща се в тъмното, която ми дава лъч надежда...  Казвам си, че това е - вече съм на дъното и по-зле няма как да стане каквото и да се случи, край, финито... оттук нататък може само де се качвам нагоре - бавно, трудно или със скок, с помощ от приятел или сама, но ще се оправя... Или по-простото "и това ще мине"... Мога само да стискам палци и това да мине бързо - вече си започнала с изкачването към целта Hug

# 164
Добро утро!
Слънчоглед, честит да ти е положителния тест, нека всичко е наред при теб! Flowers Four Leaf Clover
Естлар, успешна терапия на ТМ. Оставащите дни до петък дано са по-леки за теб. Не се съмнявам, че ще те обземе вътрешна сила, която да ти помогне да преминеш през тези дни - не са много, но и знаем как може да се точат минути и секунди. Това за бебенцето - няма начин да не включи човек на защитен режим в определени ситуации. Дано нещата с крака отшумят, де, няма да е честно! Мен ме е яд чак.  Tired Какви са обувките?  Grinning
Седмицата ми започва много кофти, четох, че много от вас са в криза. Мир и семейна хармония пожелавам на всички и седмицата да завърши успешно за всички ни!  bouquet

Общи условия

Активация на акаунт