Лято е,слънцето пече,хайде всички тук бременни да сме - Тема 78

• 22 296
  • 641
  •   1
Отговори
# 30
Irene I,разбира се,че те помним Hug Оххх,прекрасна сииии!!! Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes
Добро утро,момичета! Hug
Вчера ми пристигнаха тестовете за Б и им се нахвърлих,като невидяла  Laughing Направих един и е напълно отрицателен.Днес отново ми е паднала БТ и изобщо не направих сутринта.Ако и О ми е била на 16-ти ден е прекалено рано за тестове,ако е била по-рано явно бременност няма,за това и не видях смисъл да хабя още тестове.
Хубав ден на всички!   bouquet

# 31
Ирене, много хубава пупа! На много хубаво момиче! Желая ти следващите 4,5 месеца да минат още по-неусетно и щастливо!
НикоСтормnewsm79 newsm79 newsm79 благодаря за синия прашец! Веднага събирам! Какво викаш - видяха му се подробностите на бебока Simple Smile
Естлар, благодаря за линковете! За този и за книгата на Стаменов   bouquet

Значи тези дни чакам блага вест от:
Маняна
Мечтичка

# 32
  • София
Ехаа аз забравих да се запиша! Afrio хихихи страхотна темичка

Ирене страхотна пупа Simple Smile

koricimu честито сърчице  Hug

Нико честити сини гащи, ще бъдеш страхотна свекърва  Laughing

Нектаринке добре дошла  липсваше ни  Hug

Мечтичке мани ги тия сънища, нали знаеш на там ти е гледало дупето  Crazy чакаме блага вест от теб  Hug

Аз чакам цикльо днес или утре най-късно. Отказах се да правя тестчета поне до неделя. Даже вече с превръзка съм че да не ме изненада на работа  Rolling Eyes

Цитат
Значи тези дни чакам блага вест от:
Маняна
Мечтичка

+ Сузими  newsm78 и кой още друг имаше бременни симптоми?

# 33
...Значи тези дни чакам блага вест от:
Маняна
Мечтичка
И от Сузими и Тоито!Както и Есен и Зла овца  fingerscrossed
Маце,не се отказвай! Дано не ти дойде поне за 9 месеца!
Аз да ви се оплача,вчера докато си легна и ММ заспал  Banghead Дано не сме изпуснали момента,че ще го  newsm29 Днес го хващам от врата за краката! Mr. Green

И аз да си събера малко син прашец  newsm79 Благодаря Нико!
Ирен,прекрасна си!Леко бременеене!   bouquet
Нектаринка,Честито за магистратурата и успех с бебеправенето!

Успешен ден,момичета!

# 34
Кофеин, хич ме не брой мен - нито сме бебеправили, нито сме се срещали интимно по овулационно време.  Grinning Ако излезе нещо, ще го кръстя Христо-с или Исуска. hahaha

# 35
Аз чакам и повторния на Цвети, нали твърдеше, че била изпаритлена и ще си чака Grinning

# 36
  • София
Autumn* освен ако не си спала със снимка на ТМ  hahaha

Да верно с Цвети какво стана? newsm78

# 37
Кофеин, снощи те гледах в списъка на първа страничка Simple Smile ... Цитат: Днес го хващам от врата за краката! За краката, викаш. Направо си ви представих как си му хванала краката, на него му се сурка главата и ти го мъкнеш към спалнята  Mr. Green

Есенна, Исуска от раз я взимам за снаха на бъдещия ми син! Внучето ще го кръстим Ихапе!   bouquet

Маце всички имаме бременни симптоми! Дано те подмине лелището!

Мел, дано скоро се отървете, да мине хистерото и да изгрее слънцето и на вашата улица!   bouquet

# 38
Маце, даже и с карикатура негова не съм спала по него време.  Grinning
Стопанче, сродихме се! Wine Glass
Вярно, Цвети. Нека се появи и да ни зарадва!

Оф, от няколко дни ходя освирепяла от глад напрекъснато... това човешко ли е, честно ли е за дебел човек, като мен сега, кажете ми! Tired

# 39
Доколкото Цвети ми каза, я е посетила лелката!  #Cussing out

# 40
  • София
Привет дами  Hug
Нектаринка най после се завърна  Hug,липсваше ми много все питах за теб,честито ти дипломиране,заредила си се с енергия,дано сега бебече се получи бързо  Hug
Ирене...ти пък как ще те забравим...пу,пу страхотна пупа  Hug
И аз се чудя къде изчезна Цвети ,Кристи и тя бяга по тъч линията  newsm78,а за Буци да не говорим,съвсем ни отписа  Tired

# 41
Честита ни нова прекрасна тема!

# 42
  • София
Леле, как така съм изтървала темата преди два дни  newsm78. Странна работа  Crazy.
Афродитка   bouquet.

# 43
Аз мислех да ходя днес направо на доктор, но малкия реши че ще спи до късно, още не е станал. А Самоков докторите работят до обяд. Въпреки че днес ми е 14 ден след О, според Денис и ако днес не дойде лелката утре пак тест.
Ирене страхотна си, пу пу

# 44
Честита нова темичка. Всеки ден като я отворя и чакам някой да се похвали с положителен тест. Успешен ден и хайде по-старите в темата къш от нея  Joy До края на темата да видите  EFP

Общи условия

Активация на акаунт