Лято е,слънцето пече,хайде всички тук бременни да сме - Тема 78

• 22 279
  • 641
  •   1
Отговори
# 45
Записвам се тук и аз Simple Smile

Ирене, прекрасна си!  Hug

Чакам с трепет новини от прегледа на котаранка Simple Smile

# 46
Хелоу, момичета! Hug

Афро, супер тема! Благодаря за което! smile3525

Ирен, страхотна, фина бременна си и шкембенцето ти е много хубавко! Дай Боже на всяка от нас по едно таковка! Praynig Praynig Praynig

Нектарина, честито дипломиране!

Нико, честити сини гащи, леко бременеене и здрав шушулчо на термин, а на Корициму честито сърчице!

Момичета, да ви кажа от днес съм много спокойна. Вчера бях при личния ни лекар, че ми се появи един много странен обрив на крака и си викам, преди да е дошъл уикенда, да ида да ме погледне. Та му споделих и притесненията си покарй бебеправенето и неудачите с гинеколожката (май забравих да ви споделя, че ми изписа Достинекс без изобщо да ме пита на кой ден от цикъла ми съм и има ли вероятност да съм бременна smile3555). Каза ми, че напоследък дочува и от други пациенти подобни оплаквания. Посъветва ме да си запазя час за консултация в университетската клиника по репродуктивна медицина в близък до нас голям град, а направлението хич да не го мисля. Ако мойта гинеколожка откаже, да му се обадя, той ще се погрижи да намери направление от гинеколог.

Днес рано сутринта, преди да тръгна за работа, звънях до клиниката няколко пъти, даваше свободно. Огромно беше очудването ми като позвъня домашния и ми се представи една мила жена от клиниката, дори ми се извини, че не е успяла да вдигне навреме. Поговорихме си доста с нея, разказах и в общи линии за моите хормони и неглижирането от гинеколожката, за варикоцелето на мъж ми. Даде ми удобен за нас час, каза да носим всички изледвания, които имаме и ме посъветва по принцип да си помисля дали гинеколожката ми е моя лекар (аз от понеделник съм сигурна, че не е). А ако тръгна евентуално да я сменям и нямам направление преди прегледа при тях, да взема едно от личния и да отиваме, не можело заради едно направление човек да стои в неведение и да се притеснява за толкова важни неща.

Много спокойна се почуствах след разговора с личния лекар и с жената от униклиниката. Мисля, че нещата започват да се движат в правилна посока, а това ми дава спокойствие и увереност, че ще се случи и нашето чудо. Praynig Praynig Praynig

# 47
Ходих до Фибанк да си тегля парите ( имах някой лев там), че се били сринали акциите им с 16 % и елате да видите за какво става дума - сигурно над 50 човека опашка  Tired

Мерси за хубавите думи момичета.  И аз си харесвам коремчето Heart Eyes Търпение - обещавам, че и съвсем скоро и при вас ще дойде този прекрасен момент  Hug Hug

# 48
bella_mi, браво

Ох, в ПИБ е някъв ужас, и аз съм там, добре че се наложи да изстискаме всички стотинки преди 2-3 седмици. Сега нямаме пари, но поне нямаме пари и там. Фирмата в която работя също е към тях Crazy Би било хубаво да се закрепят нещата, че и заплатата там ми превеждат, и за жилищен кредит се бяхме замислили...
Най-лошото е, че и на "семейния" бизнес сметката е там, а днес трябва да се плащат някакви неща... драма... онлайн банкирането им преди час не работеше вече.

# 49
Бела_ми, звучиш чудесно. Сега като разнищите всичко, скоро ще ни се похвалиш с успех! Hug
Брей, какво приказвате за ПИБ, хора! Там са ми париците! Shocked Къде го прочетохте това?

# 50
  • София
Хора спокойно имаше и преди опити към ПИБ 2008 за дестабилизация. Почнаха слухове още от вчера. Не тичайте веднага не се връзвайте.

# 51
Есенче, на мен счетоводителката ми ми каза. От информатор на "високо ниво".
Идва сутринта в офиса и ми каза - бягай веднага си тегли паричките  Shocked
Те така. Никъде нищо не пише иначе  Sick

Лично моето мнение е, че някой иска да им разкаже играта на Фибанк - резултат от политически игрички  Tired

# 52
# 53
# 54
Да, чета сега, но банкирането ми е блокирано, дори не мога да ги прехвърля в друга банка. Бляк!
Да се надявам, че отново е блъф и просто злонамерена атака!

# 55
Мен ме изненадаха сутринта в офиса, не бях чула и чела нищо. Спекулация е, хората сега се блъскат да си изтеглят парите, което затруднява банката... с други думи изкуствено е създадена драмата, но вече е факт.  

# 56
Аз преподавах на курсистка от Фибанк. Една от стабилните банки са, повод за притеснения няма. Ако нещо се случи, всички депозити са гарантирани по закон, така че парите ще си ги получите, а временното забавяне от няколко дни не е фатално. Но виж, ако всички масово започнат да теглят пари вече наистина могат да сринат банката. Това се прави от конкуренцията, обикновено.

# 57
Естларче и аз така мисля, но след фалита ( оооо, извинявам се - не била фалирала, ами била поставена под специален надзор ) на Корпоративна търговска банка преди няма месец и запора на средствата на хората - засега за 3 месеца напред - не ми се иска и на мен да се случи.

Започнаха да пускат статии в нета по въпроса със Фибанк :
http://www.dnevnik.bg/biznes/finansi/2014/06/27/2332232_bnb_prav … ane_na_durjavata/
http://www.on-parliament.com/media/2014/06/26/%D0%BE%D0%BF%D0%B0 … 0%B8%D0%BE%D0%BD/
http://konkurent.bg/article/20470/proverihme-ima-opashki-pred-pu … vesticionna-banka

Последна редакция: пт, 27 юни 2014, 13:12 от Irene I

# 58
И какво пише в статиите? Че хората не трябва да си теглят парите, ако не искат самите те да дестабилизират не само банката, но и държавата и валутния борд. 12 часът мина, нито ФИБ, нито Райфайзен (Австрийска банка, междувременно, никакъв проблем за парите там) са фалирали. Спокойствие. КТБ както пишат те е отделна бира. Там не става въпрос за финансова нестабилност.

# 59
Абе тя и обслужващата ми обясняваше как ги били нарочили, ама като видиш огромните опашки и знаеш, че всичкото ти е там, няма как да спиш вечерта спокойно, нали ?

Общи условия

Активация на акаунт