Лято е,слънцето пече,хайде всички тук бременни да сме - Тема 78

• 22 320
  • 641
  •   1
Отговори
# 60
Привет сладурковци  Hug Честито на всички бъдещи мамчета, а тези които сме още тук-дано скоро да сменим темичките Wink
Да ви кажа още не мога да се успокоя на 100%-точно преди да се приберем се случи наводнението във Варна и имаме приятели в Аспарухово-няма да ви казвам какъв ужас беше и още не мога да осъзная,че това се случи в моят роден град  Cry успях да отида единият ден да помогнем-все едно след война беше ситуацията....двора на моите приятели беше просто изчезнал-пропаднал целия  Shocked как да е...сега четем за банките и слушаме, а имаме пари в ЦКБ и малко се притеснихме де...според мен си е спекулация, но ако масово се изтеглят парите-тогава ще стане проблем  Thinking
Уф, ай стига с тези мисли-малко по-слънчеви мисли ни трябват  Mr. Green
Усмивки за всички  Heart Eyes

# 61
  • София
не издържах да поглеждам резултатите от МБ 1000 пъти от сутринта дали е излязла посявката и звъннах в лабораторията.Жената беше изключително мила,каза че резултата е готов и ще го нанесе веднага щом ми е спешно.Посявката за гъби и сериозни бактерии е отрицателна  newsm44.
Много ми е напрегнато....побързах естествено веднага да звънна на доктора,но Цъ  smile3511 личния му телефон ме свързва с гласова поща.....оффф сигурно е в няква операция,направо ще полудея  #2gunfireЩе изчакам малко и пак ще звъня  Tired.така искам да ми насрочи дата възможно най скоро,чистите ми дни след М изтичат,не знам дали ще се съгласи да я направим на 18,19 ден от Ц.  newsm78,а и аз не знам дали ще се съглася-оффф точно сега ли има семинар когато аз имам нужда..

# 62
Ирен, фирмената ми сметка и личната ми сметка са във ФИБ, тази на мъжа ми е във РФБ. Ще спя спокойно и ще ходя да танцувам даже.  Laughing
Мел, честита чиста МБ

# 63
  • София
Благодаря ти Естлар,обаче хич не знам дали съм чиста.жената по телефона ми каза това обаче виж какво ми пише в таблицата  newsm78
Скрит текст:
МИКРОБИОЛОГИЧНО ИЗСЛЕДВАНЕ
Вид материал:
Влагалищен секрет
Дата на вземане:     25.06.2014
Микроскопски препарат:
Бактериална вагиноза Бактериална вагиноза
Културелно изследване:

Изолирани микроорганизми:
1. Gram /-/ bacteria
2.

3.

4.

5.

Количествена оценка:
10(3)

Микробно число:
   бакт./ml
Антибиограма   1    2    3        1    2    3
                                                                 (S-чувствителни,I-интермедиерни,R-резистентни)

Заключеине:
Gram /-/ bacteria

# 64
Естлар, иска ми се и на мен да имам това спокойствие, направо ти завиждам, честно  Laughing  Hug
Аз поне не мога, като знам, че всичките ми спестявания n - месеца са там.

Nektarina в ЦКБ за разлика от Фибанк засега е спокойно - накарах ММ да дръпне други наши спестявания от там  Crazy   Laughing

Мел, не разбирам, ама май нямаш гадинки  Grinning
Аз пък в момента лекувам отново Бактериална вагиноза - става 2 години вече. АГ ми каза, че трябва да съм чиста, за да няма скъсяване на шийката от разни бактерии ( аз съм с проблемна шийка - с дъщеря ми имам серклаж поради 2 см. разкритие в 5 месец) Tired

# 65
  • София
Ирене нали видя че и аз съм с тази гад Бактериална вагиноза и на предната МБ я имах,а минахме през лечение с ММ,но уви сега пак излиза-тази гадост май е доста упорита както казваш и ти....лелеее 2 год. #Crazy

# 66
Ирен, за последно:
http://www.blitz.bg/news/article/276011
Щом БНБ казва, че няма повод за паника, няма повод за паника.
Мел, грам отрицателни бактерии са доста широка група гадове. Трябва да знаете каква точно е тя.

# 67
Уфффф, Мел, аман от тази напаст ! Затворен кръг : МБ - резултат БВ - лечение с глобули 7-10 дни - 2 месеца всичко ОК  - МБ ..........
Но сега АГ е категорична, че ще ме оправи. Вчера изсипах 110 лв. за лекарства  Rolling Eyes . АГ държи да я махнем. Сега съм на АБ + вагинални глобули. А ММ на 2 вида АБ.

Аз знам, че не се лекува партньора при БВ, ама тя ми извади някакви нейни обяснения и се предадох и сега щше си гълтаме хапченцата. Ако сега не я махнем, не знам кога вече  Tired Ще ти пиша като мине време резултата какъв е  Hug

Естлар, чета и аз - в официалния сайт на Фибанк постват всички изявления. Ама - страх лозе пази моята работа. Аз също така смятам - Фибанк за мен е една от най - стабилните банки. Сега ще ги държа под дюшека като едно време, пък след седмица - две пак ще ги върна  Laughing

# 68
и аз не съм се паникьосала, само се притеснявам леко дали ММ ще може да пусне днес плащането от ПИБ, че доставчиците не обичат да чакат, а онлайн банкирането им умира постоянно.

Всяко чудо за три дни, ще мине и това.

# 69
Привет дами!
Как сте?

Запис и от мен, няма как да не ви следя.

С пожелание да напълните хубавата тема с много  EFP

Хубав ден!   bouquet

# 70
  • София
Мел, грам отрицателни бактерии са доста широка група гадове. Трябва да знаете каква точно е тя.

ooooh! значи все пак има някаква гад  #2gunfire #2gunfire #2gunfire е май се разминах с хистерото....поради опасност каквато и да е бактерия да не се набута навътре...оффф а за бебеправенето  newsm45,не виждам подновяване на опити в близките месеци  Cry Cry Cry

# 71
Nektarina, с ЦКБ няма проблеми. По принцип с нито една банка не би трябвало да има. Само заради слухове ситуацията е такава.

# 72
Мел, не избързвй със заключенията - нека АГ си каже тежката дума. Може да не е нещо спиращо процедурата  Hug

# 73
  • София
Аз се завърнах от преглед. Има киста, която прилича на задържан фоликул след пункцията. Док. предложи противозачатъчни, но се разбрахме да не пия този месец, защото ми влияят много зле. Ако и на следващият месец не се е махнала, ще пия. Като се махне ще уточним какво ще правим, като най-вероятно ще е инвитро на ЕЦ след средата на септември, защото те почиват до 15 септември.

# 74
http://prikachi.com/images.php? images/180/7430180Q.jpg

https:// prikachi.com/images.php? images/194/7430194d.jpg

Дано да съм се справила с качването. През телефона се мъча Sad

Приемам коментари всякакви! Малко се притесних от резултатите.

Общи условия

Активация на акаунт