Лято е,слънцето пече,хайде всички тук бременни да сме - Тема 78

• 22 321
  • 641
  •   1
Отговори
# 75
  • София
Мел, не избързвй със заключенията - нека АГ си каже тежката дума. Може да не е нещо спиращо процедурата  Hug
Благодаря ти Ирене,но съм права току що говорих с Аг-спиращо е  Cry,отново трябва да пием лекарства аз свещички Флажил да слагам и паралелно с това Фасижин,ММ също трябва пак да пие Фасижин.....всичко отпада.Аг излиза отпуска от 9,а на мен следващия Ц.е на 14...няма да мога да се оперирам при него,връща се от отпуска чак септемви,а нали се сещате как ми се чака до тогава  smile3518 smile3518 smile3518

# 76
  • София
Affroditta аз нищо не виждам какво е това ?

# 77
  • София
Афро нищо не отваря

# 78
  • София
По молба на Афро, качвам снимките на нейните излседвания за коментар.

http://prikachi.com/images.php?images/241/7430241e.jpg

http://prikachi.com/images.php?images/243/7430243F.jpg

Последна редакция: пт, 27 юни 2014, 15:10 от Ellie D

# 79
Елие - ТСХ ти е малко високо, според мен, трябва да се регулира. За забременяване е хубаво да е под 2, но не е стряскащо, другото, не знам ... в рамките на нормалното. Лекаря ще каже най-добре Simple Smile

# 80
  • София
toito,  на Афродитка са изследванията, не мойте Wink

Аз мойто ТСХ го оправих преди няколко месеца  Peace

# 81
Ех Мел... Прегръдки  Hug Знаеш, че всичко ще се нареди - явно не е бил сега момента.

П.П. На мен Флажила не ми помогна - едно от леченията ми беше с него  Confused Както и Клотримазол и Тинидазол....

# 82
toito,  на Афродитка са изследванията, не мойте Wink

Аз мойто ТСХ го оправих преди няколко месеца  Peace
извинявам се Simple Smile

# 83
Кофеин, снощи те гледах в списъка на първа страничка Simple Smile ... Цитат: Днес го хващам от врата за краката! За краката, викаш. Направо си ви представих как си му хванала краката, на него му се сурка главата и ти го мъкнеш към спалнята  Mr. Green

Хаха,Стопанке!Ама така ще направя,какво е това-спяло му се!  smile3516 За какво го дебна аз яйцето цял месец!  smile3508 Майтапа на страна,но ако не стане този месец...чак септември нови опити.Че аз си заминавам с детето за Бг преди него и ще изпуснем О,после няма да имам време да следя и засичам и 2месеца отидоха . Все още имаме шанс за този месец,затова трябва да го използваме!  Praynig

Мел,много гадно за кофти резултатите  Hug Бързо да се оттървавате от гадините,после и от полипа и към отчетни!Ако си доволна от този д-р си го изчакай поне да ти е спокойно,че си в сигурни ръце!
Есенче,пак съм пропуснала  Embarassed Но може пък да си новата Дева Мария  hahaha
Зазу,дано се махне сама кистичката и успех!  Hug

# 84
  • София
Affroditta, TSH трябва да смъкнеш, Пролактина също.

Как ти взимаха кръв? Спазихте ли условията за покой заради Пролактина?

Обаче сега е ясно какво не е наред, като ги оправите ще си забременееш  Hug

# 85
  • София
Здравейте! Да се запиша и аз към темата.

За момента още не правим опити за бебе, защото искам първо да мина през АГ за да ми направи цитонамазка. Искам и да ми предпише хапчета. Четох на много места да препоръчват Огестан, дори и преди забременяването. Дано всичко е наред и да започне усилена работа по бебето.

Пожелавам на всички успех.  Wink

# 86
# 87
  • София
fl0ri7a добре дошла при нас и дано не се задържиш дълго   bouquet
Благодаря ви момичета,поплаках,потръшках се и вече съм ОК.Успях и с ММ да се скарам даже  Crossing Arms,упреква ме за това че все бързам,все искам всичко на момента,ама как да не искам....той знае ли къде е септември месец  Tiredне ми се чака,но може и да нямам избор,ще се одам на лятото и летните приключения и на есен с песен ще действаме
Имам позната акушерка в Шейново,обадих и се и я попитах дали има добър доктор,който да ми направи хистерото там,естествено като изчистим МБ,каза че ще провери имала впредвид някой,но не знаела кога ще е отпуска.Ще се чуем с нея в понеделник сутрин да ми каже,ако има ще се насоча натам за да не чакаме всичкото това време,ако няма се оставям на почивка и чакам септември да се върне този доктор и си действам с него

# 88
Мел, не се ядосвай. Принципно е хубаво колкото може по-бързо да се действа, да не се отлагат нещата, но до септември са два месеца, не е кой знае колко време. Тъкмо ще имаш време да оправиш Мб и всичко ще се нареди Peace

# 89
  • София
мел щом ще чакаш до септември запиши се в Надежда. Моята колежка ще прави там и е 350 лв, наполовина от Вита.

Напълно те разбирам за нетърпението аз все бързам за някъде и все забравям за настоящето за бой сме  #2gunfire

Кофеин  newsm78 залагам на втория  Rolling Eyes

Общи условия

Активация на акаунт