Лято е,слънцето пече,хайде всички тук бременни да сме - Тема 78

• 22 324
  • 641
  •   1
Отговори
# 90
И аз май съм за втория,но още едни очи да видят си е по-добре!Мерси Маце   bouquet
Флорита,добре дошла и бързо към Отчетни!

# 91
Кофеин, хич ме не брой мен - нито сме бебеправили, нито сме се срещали интимно по овулационно време.  Grinning Ако излезе нещо, ще го кръстя Христо-с или Исуска. hahaha
При мен нещата стоят по същия начин. Ако се окажа бременна ММ едва ли ще го приеме добре.....

bella_mi - ти, предполагам си извън България, нали? Звучи ми странно подобно отношение у нас. Стискам палци при новите доктори всичко да потръгне много бързо във вярната посока. Praynig

Зазу, дано да пропуснеш хаповете.

Кофеин - може пък и без следенето да се получи. Няма да си напрегната и винаги нащрек и може и яйцето да се окаже по-благоразположено Peace

fl0ri7a - добре дошла и краък престой в тази темичка.

*mel* - моят съвет е да изчакаш твоя доктор, ако си го харесваш. Хем ти ще си по-спокойна, хем и той ще е наяно със състоянието ти.

Аз цял ден се тъпча с храна. Изядох всичко, което ми попадна, а уж съм на диета.... Цялата банкова истеря днес много ме изнерви. Дано тези с големите кухи глави и дебели вратове се поуспокоят малко преди да сме задминали Гърция. Техните дразги все през нашите носове излизат.

Трябва да ми дойде на 02.07, а вече стабилно ме гонят разни нервички и други ПМС-и. Сутринта ММ каза, че тия дни съм била много зла с него Sad . До сряда сигурно ще съм се превърнала в караконджул. smile3515
Но в чест на петъка мисля да гаврътна една малка биричка.  smile3558
Пожелавам ви прекрасен и слънчев уикенд с валежи единствено от  EFP и  newsm76

# 92
  • София
Здравейте момичета,
едва отлепих тази сутрин за работа, като звънна часовника не знаех къде се намирам и кой звъни, толкова ми се спеше! Утре пак няма да  мога да си поспя, че до обяд трябва да съм в офиса, имам работа! ММ е командировка, дано хване овулацията!  Mr. Green Mr. Green Mr. Green

# 93
Здравейте момичета  Hug
Минавам да кажа,че много се радвам за Естлар  Hug и съжалявам Ц-то на Афро и Цветето и за МБ на Мел  Sad Мисля ви всички да знаете  Praynig
Стискам палчета много силно за  EFP на момичетата, на които предстои тестче   bouquet
Аз от няколко дни съм болки в кръста и корема, днес ме разтресе, та се реших да отида на преглед... не са добре нещата  Cry Една 7 см киста и още хиляда по-малки... Почваме пак от нулата, веднага след като дойте лелката, ако дойде  Sick
До тогава, по ваша препоръка, биро-лечение  Drunk Хлъц...

# 94
  • София
Някой случайно да си търси коте  newsm78.
Тази вечер намерихме едно , паднало в една дълбока 2 метра шахта. Направихме операция по спасяване. Спуснахме един живарник и то влезе в него и го издърпахме. Малко е, беше полуизядено от бълхи. Изкъпахме го и го оръсих с пудра + 2 часа го чистих  ooooh!. Тежи 250 гр. и според мен е на 2-3 седмици. Хранихме го с мляко с пипета. Иначе е сладкиш и изглежда доста жизнено. Но ние си имаме един прибран от улицата котак вече на година и нямаме възможност да гледаме още едно коте.
Не е съвсем по темата де  Crazy. Ако някой проявява интерес, да ми пише на лични  Peace.

# 95
И аз се чудя къде изчезна Цвети ,Кристи и тя бяга по тъч линията  newsm78,а за Буци да не говорим,съвсем ни отписа  Tired

Не е вярно! Просто имам твърде много работа Sad

Кофеин
, днешният.

zazu1, пиши в котешката тема. Аз вече съм с две котки и съм сигурна, че няма да приемат добре трета Confused

# 96
Здравейте и от мене.Да е честита новата  хубава темичка... Аз си взех почти всички изпити..  Hug
Утре съм на кръвен тест,отивам с голям страх....Все още си имам отрицателни тестове,въпреки че е рано.Последна МЦ 30.5-4.06...Овуто беше на 19...От 3-4 дена имам леко зацапване,нещо като капки но не точно кръв,отначало беше едно розово,сега е ръждиво,спира си,после пак се появява,след секс най-вече..Дали е възможно това да е имплантационно кървене както четох,и защо тестовете още не отчитат,след като е възможно да има имплантация на яйцеклетка към матката...(Само се моля да не е лелката,да не чуе дявола).Също така имам висока температура,главоболие,болки ниско в корема,кръста,ям като луда мазни неща,а преди ги мразех,умирам за 3в 1,а ми се гадеше от кафе преди,много съм странна,матката ме наболява,стяга ме,ходя често по малка нужда,от 2 дни ми се гади стурин и вечер,днес пътувах с влака и станах да се разходя,не беше нито топло нито нищо към 6 вечерта и и изведнъж ми се зави свят и веднага седнах......Днес е 9 ден от половият акт,уринните не отчитат и за това утре съм на кръвен,отивам с голям страх,не знам дали не е рано и за него дори..
Честито всички видели    EFP  Лека бременност и здрави  stork-boy stork-girl на финала  newsm51 smile3507

# 97
Утре съм на кръвен тест,отивам с голям страх....Все още си имам отрицателни тестове,въпреки че е рано.Последна МЦ 30.5-4.06...Овуто беше на 19...Дали е възможно това да е имплантационно кървене както четох,и защо тестовете още не отчитат,след като е възможно да има имплантация на яйцеклетка към матката...Днес е 9 ден от половият акт,уринните не отчитат и за това утре съм на кръвен,отивам с голям страх,не знам дали не е рано и за него дори..

Прочети болднатия текст и ще си отговориш сама на всички въпроси. Ти даже си си отговорила вече в първото изречение. Ама нищо - другият цикъл започни да се тестваш направо в кревата след половия акт.

# 98
Добро утро,момичета!   bouquet

Мелче,силни прегръдки!  Hug Дано след поредното лечение се изчистят гадовете  #Cussing out #2gunfire Praynig Както и да се намери вариант за по-скорошна дата за хистеро.
Аз започнах да проучвам Family planing клиниките в нашия район.Тук в UK в този тип клиники има определени часове в които може да отидеш и евентуално да ти насрочат изследвания за хормони,хламидия и т.н. всичко,което преценят,че е нужно. Също така всичко е напълно безплатно.Така,че мисля да започвам да офертирам ММ да ги посетим.Крайно време е вече.Дано да имам успех.Сега ще чакам да дойде лелката и може би след това... Simple Smile
Хубав ден на всички!   bouquet

Последна редакция: сб, 28 юни 2014, 11:24 от Mañana

# 99
  • София
Добро утро и от мен
Благодаря ви на всички за подкрепата,,болно ми е че трябва да чакам толкова време,но може пък да има по скорошна светлина,не знаем какво ни предстои....изненади винаги има  Hug

# 100
Хей хеееей !  Hug      Аз се завърнах таман за новата темичка !!! Няколко дни не съм писала, ама просто нямаше за какво . НО днес съм много много щастливааа ! Ходих при моята лекарка и няма и следа от гъбичките  Joy И другото е, че (след като се наплаших и се тръшках и  ревах за хламидиите) резутата ми е 1:16, което изобщо не е страшно ( както каза лекарката) това си е съвсем на границата. и Момииичетаааа направо ми падна камък от сърцето, че нещата не са толкова страшни колкото ги мислех!!! И това е от мен, имам още 2 месеца лечение и пак яхваме метлатаааа. А сега се наслаждаваме на лятното слънцеее !!! Цеелувам ви ! и се връщам назад да ви почетааа   bouquet  Hug

# 101
запис и от мен чак на седма страница!
Мел, съчувствам ти искренно заради тия гадини!
Аз нали чак във вторник съм на лекар, но съм почти сигурна, че не съм се излекувала, тъй като отвратителното течение си стои и много ме тормози честно казано, изключителни дискомфортно е. Само се моля да не ми дойде до вторник, че нещо ме наболява корема и ме съмнява, че този месец ще ми дойде по-рано. Искам да се свършва по-бързо, ако има още хламидия да пия нов антибиотик и така. Нямам търпение да подновим опитите!
Тоито, още ли няма МЦ?
Ирен, вече си в 21 седмица, кога мина това време?

# 102
Добро утро (за сега станалите като мен  Wink )

Вчера имахме мнооого дълга вечеря, до 5 сутринта. Дойдоха 22  #Crazy От тичане напред-назад ме боли всичко Joy
Мел, много гадно, това което ти се случва, но положителното в цялата история е, че вече се знае от къде ти идват проблемите. Важен е крайният резултат, нали занеш  Hug
Афро,   Hug виж какво ще ти каже лекаря и си направи още един път това изследване. Сега поне, занеш какво трябва да лекуваш  Heart Eyes
Бананарама, стискам палци, ситуацията да е по-добра, от колкото ти я мислиш в момента  Praynig
Нинче, браво на теб   bouquet
маняна, е такова събуждане обичам...със сладолед  Crazy тенкю  newsm51
Теди, послушай Кристи и не влизай във филми. Рано е за каквото и да е било, казахме ти го и преди. Просто си изчакай денят за МЦ  и тогава прави ТБ.

# 103
Ирен, вече си в 21 седмица, кога мина това време?

И аз това се чудя !? Това време лети просто..

# 104
Здравейте и от мен!
Не, нямам МЦ, благодаря, че попитахте!
Страшно ме боли корема, яйчници ли, какво ... вече направо луднах. Имам и една много странна, тъпа болка малко над пъпа, която идва и минава Sad

Общи условия

Активация на акаунт