Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Какво е съдържанието на публикациите във форума?
Какво представлява бактериалната вагиноза и как се лекува?
Какво представлява имплантационното кървене и какви са неговите признаци?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Какво е съдържанието на публикациите във форума?
-
Какво представлява бактериалната вагиноза и как се лекува?
-
Какво представлява имплантационното кървене и какви са неговите признаци?
-
Какво е Огестан и за какво се използва?
-
Какво представлява TSH и какво означава високото му ниво?

,отново трябва да пием лекарства аз свещички Флажил да слагам и паралелно с това Фасижин,ММ също трябва пак да пие Фасижин.....всичко отпада.Аг излиза отпуска от 9,а на мен следващия Ц.е на 14...няма да мога да се оперирам при него,връща се от отпуска чак септемви,а нали се сещате как ми се чака до тогава

За какво го дебна аз яйцето цял месец!
Майтапа на страна,но ако не стане този месец...чак септември нови опити.Че аз си заминавам с детето за Бг преди него и ще изпуснем О,после няма да имам време да следя и засичам и 2месеца отидоха . Все още имаме шанс за този месец,затова трябва да го използваме! 

,упреква ме за това че все бързам,все искам всичко на момента,ама как да не искам....той знае ли къде е септември месец
не ми се чака,но може и да нямам избор,ще се одам на лятото и летните приключения и на есен с песен ще действаме