Бременна и пред дилема

• 10 688
  • 156
  •   1
Отговори
# 75
Мария-Косара, не е нужно да чакаш повече. Направи си тест.

И само за да имаш едно на ум, "предпазните средства" не са 100% гаранция за предпазване от бременност.

# 76
Именно и ние се пазихме свръх много и сега съм в 6 тия месец. Направи си тест, чудя се винаги на хората какво чакат, ако имам съмнения си правя тест не чакам още два месеца да видя дали ще ми дойде

# 77
Мария, вече можеш да направиш тест. Няма средство което да предпазва 100% от бременност.

# 78
Благодаря Ви ужасно много за отзивчивостта !

# 79
  • София

Авторке, какво решение взе?

# 80
Дилемата за Малинката май се досещам как е приключила.

# 81
  • Варна

май май  #Crazy ...

# 82
  • Бургас
Малко закъсняло, но и аз да кажа- на 21 не бих се занимавала с бебета. Смятам, че всяка жена знае за себе си кое е най-добро и никой няма право да я съди дали е направила аборт или не. Не можеш да отнемеш живот преди да си го дал.

По отношение на чакането, напредналата възраст, абортите и безплодието- дрън-дрън, имам приятелки с един- два аборта по желание и след това забременели от раз като намериха подходящия, имам приятелки без аборти, без изчаквания с години, с ежегодни профилактики и въпреки това с проблем и имам себе си, изчаквала до 30, с не особено голям интерес към профилактиките в годините и забременяла във втория месец на епизодични опити. Така че нека да признаем, че всичко е индивидуално и да избягаме от бабиното клише, че стерилността идва в голям процент след аборти. Това е обидно за много хора с проблеми.

# 83
  • София
Малко закъсняло, но и аз да кажа- на 21 не бих се занимавала с бебета. Смятам, че всяка жена знае за себе си кое е най-добро и никой няма право да я съди дали е направила аборт или не. Не можеш да отнемеш живот преди да си го дал.

По отношение на чакането, напредналата възраст, абортите и безплодието- дрън-дрън, имам приятелки с един- два аборта по желание и след това забременели от раз като намериха подходящия, имам приятелки без аборти, без изчаквания с години, с ежегодни профилактики и въпреки това с проблем и имам себе си, изчаквала до 30, с не особено голям интерес към профилактиките в годините и забременяла във втория месец на епизодични опити. Така че нека да признаем, че всичко е индивидуално и да избягаме от бабиното клише, че стерилността идва в голям процент след аборти. Това е обидно за много хора с проблеми.

Аз не мисля, че някой е казал, че стерилността идва, заради аборти. А, че един аборт е рисков фактор за стрерилност. Точно както при мъжете прекарана заушка е рисков фактор за стрерилитет, но това не означава, че след подобно нещо задължително ще  има безплодие.

# 84
Мария-Косара, прави тест, най-добре със сутрешна първа урина. И да пишеш какво е станало, не като авторката, още я чакаме, след толкова съвети поне да каже какво става. На теб усех, дано да е това, което искаш  Hug

# 85
Аз съм за абортите когато си под 18 все още си ученичка и трябва да завършиш поне средното образование, но пак не ги оправдавам защото има хиляди предпазни средства. Аборта си е чисто убийство нищо, че не е родено детенцето.
В момента аз съм на 23 и съм студентка 2 година и бременна, когато се роди детенцето ще съм на 24 и не мисля, че то ще ми попречи да завърша. С бащата и двамата сме на постоянна работа вярно не е кой знае каква но доходите ни са сигурни и достатъчни за да отгледаме детенцето си, аз съм на държавна работа, а от октомври и той . Според мен задръж детето, както другите са написали, няма да ти попречи на образованието за учителка и не е вярно, че се затъпява по време на бременност аз уча инженерна специалност и нямам изпити дето не съм взела нищо, че съм бременна  Hug

# 86
дано си взела правилното за теб решение

# 87

и аз така си мисля.......  ooooh!

# 88

и аз така си мисля.......  ooooh!

В подобни теми обикновено след като си изкажат мъката, повече не се появяват, а ние пишем ли, пишем ...

# 89
Е вече нещата са ясни, няма да има бебенце. Тестът от вчера показа една чертичка. А през нощта ми дойде. Ще отида на лекар тази седмица да разберем какво се е случило.
 Благодаря Ви много за подкрепата.
Прегръдки !

Общи условия

Активация на акаунт