ЮНЧЕТА засмени, добре дошли в РОДЕНИ! - 1

• 30 790
  • 737
  •   1
Отговори
# 210
Цитат
Като спомена - можем да направим една среща там. На близо са sky high и Gaggi.Ако има още някой и е съгласен да вземем да се организираме  Simple Smile
И аз съм в района и всяка сутрин бръмча в парка  smile3521

Събрахме се, както се казва. Аз съм на линия. Като решите ще се радвам да ви видя, а и малко да се разнообразим, че вече ми писна в нашия парк да гледам едни и същи муцуни  Laughing

Честито на новите попълнения   bouquet Остана ли още някоя мама да чака или вече всички сме на вълна ядене, колики, недоспиване и прегледи ?  Laughing

# 211
За ортопеда мен педиатъра ме прати по здравна каса във FiHealth при доктор Глогова. Аз исках при алексиев но ще ида щом ще ни даде направление и ако не съм доволна ще ида и при Алексиев че за него най позитивни мнения чух досега.

На някои от вашитеш бебенца да му излиза еритема токсика и ако имате и вие какво ви са казали педиатрите за нея Simple Smile

За погачата и на мен ще ми бъде интересно да споделите опита ви Simple Smile

# 212
Аз сутрин съм на рехабилитация, но след това съм на линия! Ще е супер ако се видим, така де аз съм от страната на стрелбище, кажете кога и къде Simple Smile

# 213
Погачата - хайде да разкажа накратко (наша версия Laughing). Направихме я точно на 40 ден. Замесва се от неомъжена девойка със живи родители - разбирайте щерката. Омесия е свекито Heart Eyes. Поканихме няколко приятелки. След малко дъръ-бъръ взехме погачата и пак две неомъжени девойки я разчупиха над главите ни (мойта и на бебка). В кърпата остава едно парче за Богородица и едно за детенце, гостите слагат монетки, завръзва се не много стегнато и не много хлабаво и се качва на най-високото място. Погачата се яде с мед Simple Smile))) След поне 40 дни се сваля вързопчето и трохичките се дават на пиленцата.

Ето и нагледен материал Simple Smile

http://snimki.be/view.php?id=77857

# 214
Честито на всички родили мами  Heart Eyes да са ви живи и здрави рожбите..
Мами аз искам да ви попитам някоя имала ли е по превръзката конче.. newsm78 днес като отидох на тоалетната и забелязах че както имам течение такова оттичащо се така и малко лилаво конче.. Confused Нормално ли е според вас. Знам че това е от вътрешните шевове но нали са разградими знам ли как да се изразя  ooooh! тъй като съм с кюретаж и незнам дали има нещо общо newsm78

# 215
  • Шумен
Благодаря за пожеланиятя мами  Hug
Ние вече два пъти се кърмихме справяме се много добре за сега съм доволна  Heart Eyes

# 216
Я каква хубава голяма група сме се събрали за Южния парк  Grinning
Ние малко по-натам ще се включим, че още сме на тераска свикване, сигурно след 2-3 дни ще направим истинска разходка.
А за времето - до към 12ч. Ми е най-спокоен и ако не сме спали вечерта, отспиваме тогава. Така че ще се присъединим с удоволствие към някоя следобедна разходка, или ако пък добре сме спали може и сутрешна  Grinning

# 217
Аааа и честито на новите мами   bouquet
Здрави и послушни бебчета и бързо възтановяване!
На чакащите - кураж, още мъничко остана до радост тъй голяма  Heart Eyes Grinning

# 218
KalioBalio, все така засмени и щастливи да сте  Heart Eyes и при нас така ще протече погачата, така беше и при каката.
Мимчето7, все по-успешно да се кърмите  Peace
Love your Smile, и при мен съм виждала такива работи, струва ми се нормално!
ЦветеЙо, дано мине бързо и леко пир теб  Peace
little afternoon, да са ти живи и здрави и скоро вкъщи! Голямо събитие е да станеш леля  Heart Eyes

Ще споделите ли с какви дрешки обличате бебетата вкъщи и за разходка  newsm78 Моят юнак май обича топличкото, вкъщи е с гащеризон (дъбъг ръкав и дълъг крачол) а навън е завит с тънка пелена и пак със същите дрехи  Thinking Опитах се да го пусна по къс ръкав, но се появи зелено ако и пак го облякох.

# 219
до-ре-Ми и вътре и вън е по боди с къс ръкав,навън и мятам една тензухена пелена,ако захладнее я завивам с памучно одеяло. Peace Моята пък хич не харесва топло  Thinking

За Южния ако е следобяд мога да се класирам някъде след 17 ч,защото моите таласъми спят на обяд Mr. Green

# 220
Бройте ме и мен за Южния поне и другата седмица, че след това се прибира каката и не знам дали ще успея...

# 221
Петър, ако може да е гол по пишка ще е най-доволен. Компромисно издържа боди без ръкави  Laughing

Като чета за погачата няма какво да ме е яд. Аз така или иначе няма откъде да хи намеря тези девойки, хем неомъжени, хем със живи родители  Rolling Eyes

Хубав ден на всички.  Heart Eyes

# 222
Мимчето7, честита рожба и от мене, много здраве на теб и малкото съкровище желая!
Цветеѝо, още малко търпение, мила, струва си!
Аз тъѝ като съм секцио, чак днес, на третия ден ще ми я оставят за постоянно при мен бебка, много се притеснявам, че нямам никаква кърма или коластра, мъча се да се стимулирам, дано да успея и да се захраним

# 223
Здравейте, момичета,
Честито на всички за бебоците! Да са ви живи, здрави и много да ви радват!
Искам да ви попитам, когато обличате гащеризончета с къс ръкав и къс крачол обличате ли боди отдолу?

# 224
Към ЛЛЛ:
Кърмим се по 8-9 пъти на денонощие. През 3,00 ч, ,понякога през 2,30ч. Има случаи през нощта си прави пауза от 4-5 ч. Различно е. Понякога й стига добавка от 30мл., понякога и 60мл. не са й достатъчни. Но все пак има някаква надежда, сутринта в 5,30ч. беше  само на кърма, не й дадох добавка и заспа. Събуди се в 9,10ч. Кърмих я като се опитах да приложа вашите препоръки с компресията. Дано се получат нещата. Искрено се надявам.

Общи условия

Активация на акаунт