ЮНЧЕТА засмени, добре дошли в РОДЕНИ! - 1

• 30 746
  • 737
  •   1
Отговори
# 435
И аз си направех уж лентичка, а не ми излиза нещо??? може ли да ми кажете как се прави, уж стигнах до стъпка 4- финализиране ли беше и до там си останах

Последна редакция: чт, 10 юли 2014, 00:05 от Магдалена Величкова

# 436
Магдалена имаш стиснати палчета всичко да е наред с малчо. Как можа всичко да се обърка толкова - дано всичко е наред и да си го гушкате вкъщи  Hug

# 437
От сърце благодаря Hug  bouquet Heart Eyes
Дано Господ е с нас и да ни помогне Praynig
Винаги съм се молила децата по целия свят да не страдат

# 438
Стискам палци Магдалена   Praynig
Благодаря за отговорите, момичета. Явно е дръпнала бързо момата   Thinking
И аз имам слинг с халки, но е малко странен. Има едни дунапрени по краищата, ръбовете и нещо не се справям с него. Ще си взема един класически слинг с халки от тука  http://www.estestveni-idei.com/prod/baby-products/nosene-na-bebe … /sling-halki.html

# 439
Маги дано скоро всичко бъде наред, стискам палци!  Hug

Аз мисля да заложа на кенгуру, със слинга ми се струва че тежестта не се разпределя удобно и след някой друг кг още ще ми е труден за носене  Thinking Ще отскоча наистина до Хиполенд, благодаря за насоката.

Уф нашият режим се изразява в спане-събуждане-голям рев-хранене-спане и т.н. едва успявам да му измия дупетопреди ядене, направо се скъсва от рев докато не налапа гърдата. Същото е и вечер с къпането, в момента в който излезе от коритото до яденето не се търпи. Не знам как ще му правя масажчето и гимнастиката след баня, като дойде ред за тях  #Crazy

# 440
Добро утро мами, Гаги от кога почва масажа и гимнастиката?

# 441
Gaggi нали знаеш, че заради тазобедрената става носилото трябва да държи крачетата разтворени.

Ние си взехме ерго раничка Boba.

Имам и слинг от една приятелка, но раничката е много по- удобна.
Има приставка за малки бебета. Закопчава се бързо, няма омотаване, а и не спарва. Дребусче заспива лесно в нея. Освен това държи крачетата настрани.
*mama*na*viki* благодаря за инфото Simple Smile ще се възползвам от намалението.

# 442
Chilimura, и нашият слинг е с такива дунапрени и ми се струват излишни... и сякаш му е тясно на бебо... не знам. А толкова ми се иска да го ползваме.

Елси, вчера лекар ни каза, че може да се правят масажи и ни показа как. За гимнастика не знам.

Мирче, раничката изглежда супер. Май не са мн евтини обаче. Ще проверя и ще се консултирам с половинката за тази инвестиция  Laughing

Маги, дано всичко премине успешно  Praynig къде роди ти?

# 443
Уф, скъпи са, вярно е. При нас таткото обаче беше голям ентусиаст, много иска да я носи, а не му харесваше розовия слинг.  Laughing
Иначе стават от новородени до 20кг (до към 3-4 г). Можете да ги вземете под наем ако имате съмнения дали ще ви пасне Simple Smile

Любопитна съм как правите масажите?

# 444
Chilimura не мисля, че сте наддали кой знае колко. Нашия мъник за 33 дни беше +1500гр, като се има впредвид, че първата седмица като ни изписаха заради жълтеницата беше спаднал. А за кърменето аз слагам една тензухена пелена м/у нас и всичко е ок.
Момичета вие как давате витамин Д? Че на нас ни казаха сутрин15-20мин преди първото хранене, а майка му сутрин в 6.00 е като ударена с мокър парцал и забравям, или пък малкия е огладнял много през нощта и не търпи 15мин.

# 445
въпрос към ЛЛЛ:
От вчера гърдите ми са много меки. Сякаш млякото не му стига на бебо. Предни дни се задоволява само с едната гърда, а от вчера давам и другата. Като е изпразнил първата, а на втората вече се успокоява. Но при всички хранения от снощи, както казах сякаш не му стига. А освен това стана много неспокоен. Иска да е постоянно на гърда. Въпроса ми е: възможно ли до толкова да ми е намаляла кърмата? Трябва ли да се притеснявам, че ще спре? До сега не сме имали никакви проблеми с кърменето, даже изцеждах след кърмене по 20-тина мл и замразявах. А не съм променила нищо в ежедневието ни, а мисля че ни е рано за скок в растежа ... До сега не съм пила лактогонен чай, сега ще опитам. Благодаря предварително за отговора

# 446
Здравейте момичета връщаме се от консултация нашата девойка е вече
5410 грама и сме 59 см за 32 дни сме наддали (1390грама) доки каза че всичко е ок с нея,но ние с баткото от нощеска сме с голямо разтройство и не можем да си го обясним от какво е! Thinking
Аз взимам смекта и на него давам днес сме по добре!
Имунизация не са ни правили казаха другия месец ще имат от новите 6 компонентна ваксина!
тОВА Е ОТ МЕН

# 447
  • Варна
Гаги, честно казано и аз не знам каква точно е разликата между зелените и бели памперс, но започнахме с белите, доволна съм и не смятам засега да пробвам промени Wink белите имат една лентичка, която се оцветява в зелено като понапишкат памперса, не знам дали зелените имат  Thinking
Ние също сме с белия "Памперс" - 2 ри размер  Peace Купих една опаковка от зеления и се зачервихме и пак се върнах на белия. Най-якото е лентичката, която е жълта като е нов, а като е пълен си сменя цвета  Peace
Мами, как давате преварената вода? С колко захар я подслаждате? Педи ни каза една чаена лъжичка на 100 мл, ама като я пробвах ми е сладка.... И също каза постепенно да махна захарта от водичката... Ние до сега сме на глюкоза 5% по препоръка заради жълтеничката.
Хубав и слънчев ден  Flowers Four Leaf Clover Flowers Four Leaf Clover smile3531

# 448
ние пък имаме следния проблем моето бебенце се обрина доста по вратлето и вече взех да се притеснявам , струва ми се че е от претопляне, на 17 дена сме, чудя се с какво вече да я мажа за да отмине този обрив, гледам днес и по гънките на ръчичките са и излезли леки пъпчици, гледам през деня да е по къс ръкав и гащи а вечер с дълъг, но все се притеснявам хем да не ми настине, хем да не я претопля, както вече се получи мисля.....моля споделете ефикасно мазило за отминаване

# 449
Искам да потам някоя мама дали бебчета спят по 10мин през деня ?? Незнам към кой да се обърна да питам дали е нормално или се случва при безпокойство на бебче.Нашата вики е така цял ден и заспива чак в 1:30 вечерта  Rolling Eyes знам че вече няма да спи като в началото но някак си тя е на месец и да не спи не ми се струва нормално.. Моля ви споделете мнение   Blush

Общи условия

Активация на акаунт