ЮНЧЕТА засмени, добре дошли в РОДЕНИ! - 1

• 30 736
  • 737
  •   1
Отговори
# 150
Не знам просто вече какво друго можем да направим, то е страшен рев.. Sad

Рева от 01.00 до 03.00, след това от 3.30 до 8.30  #Crazy Нищо не помага - на ръце, без ръце, на люлки, в кошчета, без кошчета...не знам какво е това чудо. И не са колики, защото стомахът му е спокоен. Да хваща да проговаря, че поне да знам за какво е тоя вой  Tired

# 151
И при нас така с реването. Може да са от тия скокове в растежа.  Thinking
Пробвайте да се повозите в кола Simple Smile за сега е единственото, което действа безотказно при нас Crazy

За гладенето - не знам как смогвате. Напоследък едва успявам да се добера до банята.

Има ли някой, който си носи бебока в ерго раница?

# 152
Днес заспах на пейката в парка, ако се кача в кола сигурно ще пребия и двамата.

Ние мислехме за такава раница, защото, заради анемията и препоръчаха да го водим високо в планината, а там с количка не е много удачно. Гледах, че има 0+ за новородени, но не знам тая дивотия дали ще седи вътре, а не са много евтини.

# 153
Дадох тъпата Биогайа пак преди храненето в 6 и 40 мин след това Славян ми повърна на фонтан  #2gunfire ooooh! сега плаче и е с бибка го гушкам и се моля да не се повтори и да е било случайно. Не мога да спра да обвинявам тъпите капки, някой друг имал ли е проблем с тях???

Белисима дали няма под наем такава раница, да я пробвате преди покупка?

# 154
Момичета може ли малко помощ? Rolling Eyes По принцип разбирам,че банята трябва да е нещо много приятно за бебчо,но за нас не е така... Confused Има няколко пъпчици на дупето и от днес са се появили нещо като ранички на гениталийте...Бихте ли дали съвет с какво да третирам,изглежда на подсечено,а уж мажа с крем Бочко...  newsm78 Може би да сменя памперсите или кремчето?Благодаря предварително!

# 155
Здравейте!
Blondy, Вяра, Love your smile - големи сладури си имате.  Simple Smile
Merlinatsts - честити момченца.
А ето я и моята госпожица: http://snimki.be/view.php?id=77804

# 156
Gaggi и при нас повръщаше на фонтан от тези капки и ги хвърлих. Явно са силни. От 10 пъти 6 ги повърна, докато разбера че е от тях.

Май няма Ще поръчам на свеки да купи, ако не става ще я продам

# 157
Сега ме хвърлихте в размисъл и викам чакай да проверя.
Ей тук намерих  : http://plamacheta.bg/catalog/ergo-carriers
Една приятелка, която ползва Ергобейби каза, че за новородени Боба-та са на- добри.

# 158
Не смея да се зарадвам още, но след второто ядене, което беше пак с аптамил-а и инфакол-а, дребосъчка се усмихваше и тихо и спокойно си заспа сама.
С Биогайа-та няма проблем или поне не сме забелязали.

Вие как решавате как да ги облечете в това време?

# 159
Gaggi и при нас повръщаше на фонтан от тези капки и ги хвърлих. Явно са силни. От 10 пъти 6 ги повърна, докато разбера че е от тях.

Май няма Ще поръчам на свеки да купи, ако не става ще я продам

Уф мерси много, ще ги изхвърля директно  Crossing Arms

# 160
Здравейте момичета, имам нужда от помощ.  Малкия от 2 часа ми виси на гърдите и като го оставя в леглото надава вой. Държи се като гладен-смуче си ръцете, отваря широко уста, като го гушна почва да"кълве" а не е гладен - пробвах го с АМ даже и не преглътна. ККакво е това чудо незнам.

# 161
Svetoslava, при нас това беше от коликите. Първо все си мислехме, че е гладна, но се усетих, че търси просто да суче и така се успокоява. Тогава се сетихме за биберона и започнахме да й го даваме и беше по-спокойна.

п.с. Да вмъкна за ортопеда (ако има майки, които живеят в района). Педиатърката силно ни препоръча д-р Димов от 14а поликлиника, каза че е на работа всеки ден до 14:00.

# 162
Гаги, не съм ЛЛ, но да кажа - изцеждаш не тази гърда, от която бебето е сукало, а другата, но до облекчаване само, не напълно.

# 163
Благодаря ви , че се интересувате и за добрите пожелания, втори ден бебчо диша без апарат, днес вече е и плачкал, започнали са да го хранят и си изяждал дозата Hug Дано Господ е с нас да си го приберем живо и здраво, нямам търпение утре да  пътуваме да отидем да си го видим и пак да му поговорим и да си го погаля Heart Eyes

# 164
  • София
Момичета,как давате Лефакса.Ние току що получихме нашия,но е от Германия и няма опътване на български или английски.

Общи условия

Активация на акаунт