Черен списък на маникюристки

• 16 439
  • 54
  •   1
Отговори
# 30
  • в 1001-та нощ
В края на всяко мнение - долу в дясно има бутон :"Информирай модератор" - можеш да отидеш на 1 пост и от там да изпратиш молба да сменят заглавието  Peace

# 31
  • Пловдив
Точно одеве търсих как да се свържа.

Много ти благодаря!

# 32
Искам и аз да споделя един салон, от който съм крайно недоволна. Казва се "Емилияна", намира се в кв. Мусагеница бл. 106.  Отидох с ваучер. Така правя винаги, когато отивам за пръв път, за да не се прецакам да дам 50 лв. за нищо. Накараха ме да доплатя още 5 лв. с обяснението, че във ваучера не влизал покривен лак на краката. Не можех да докажа, че лъжат, защото не бях разпечатала офертата. В нея беше посочено, че работят с Опи. Опи беше само покривния лак, основата и топ лака бяха куче - марки, които продават в панерчетата в кварталните магазинчета. Освен това целия стана на топченца. Бях се прецакала да взема 2 ваучера - 1 за мен и 1 за майка ми. Записвам час. Отиваме - затворено. Телефоните изключени. На следващия ден пак звъня - часа бил за половин час по-рано!!! Но и да сме били отишли тогава, нямало да я направят, защото нямали ток. 10 пъти попитах, защо ни кой не ни е предупредил - тя била чакала, но ние не сме отишли... По- принцип края на обявеното работно време е 1 час по - късно... Обадих се в сайта, от който купихме ваучера и ни върнаха парите. Времето, горивото и ядосването, обаче никой няма да ми върне! Това, че и трите бяха жестоки селяндурки даже не искам да го коментирам, но поне да работеха добре - аз говоря само за маникюристката. А некоректното поведение...

# 33
  • София
Здравейте, темата е много интересна и със сигурност ще бъде много полезна. Аз до сега не съм попадала на лоша или некадърна маникюристка, но мога да се похваля със сегашната ми маникюристка. Намира се в гр.София, на ул.Черковна 105, студиото се казва "The way".
Ходя винаги с френски, затова моите нокти може и да не ви впечатлят. Simple Smile Маникюрите са малко еднакви, но аз не съм от разнообразните, свикна ли с нещо, дълго го нося. Simple Smile
Работи много бързо,винаги е слънчева и усмихната, ползва предимно China Glaze и O.P.I. Ноктите ми издържат 1 месец и половина, харесва ми също така как рисува. Взима ми 25.00лв, но това е с отстъпката която ми прави, защото съм дистрибутор и я зареждам с материали.
Мисля, че около 30.00лв взима за поддръжка.

Това е изграждане с форми.

Тук със зеленият лак, съм точно преди поддръжка. Както се вижда няма отлепване на гела от никъде. Отидох за поправка на 1 нокът който бях откъртила до месо и до кръв, и междувремено сменихме и лака, че бях с черен френски:)

Жирафчета Wink

Ето и ФБ на моята маникюристка: https://www.facebook.com/nataly.petrova.9828?fref=ts
Исках да сложа и снимки на други момичета, защото те са с по-късни нокти, но стана много дълъг поста ми. Ако имате желание ще ви покажа, как оформя и прави по-къси нокти.

"SheLLia" - Последните два маникюра са ти много сладкиии, направо чудни!!!:)

"judie" - Не знам как не си я набила тази маникюристка,толкова да е несериозна, така никога няма да има клиенти! Simple Smile

"a.l.e.n.a" - А ти лека полека, сигурно си станала професионалистка Simple Smile

# 34

"judie" - Не знам как не си я набила тази маникюристка,толкова да е несериозна, така никога няма да има клиенти! Simple Smile

Предпочитам да предпазя други от зараждане на такова желание, просто като предупредя.

# 35
  • София
Цитат
Предпочитам да предпазя други от зараждане на такова желание, просто като предупредя.

Да, то и аз не бих го направила, така е думата. Но има такива които си го заслужават,и някой ден ще си намерят майстора. Аз например също бих си платила допълнителната сума, но ще отнесе едно мърморене поне....

# 36
Цитат

Да, то и аз не бих го направила, така е думата. Но има такива които си го заслужават,и някой ден ще си намерят майстора. Аз например също бих си платила допълнителната сума, но ще отнесе едно мърморене поне....
Направо си ме метна с петте лева...

# 37
  • Пловдив
Здравейте,

тъй като от няколко години тая в себе си негативизма, който натрупах към тази група хора, но сега вече не можах да се сдържа и искам да изкажа възмущението си от хора, които искат да печелят на всяка цена.
Днес бях на ретуш на вежди в София и реших да си направя и поддръжка на гел, така и така съм там. Жената беше много любезна и от приказките и си помислих, че е професионалистка.
След като ми направи гела, дойде време за лакирането и запечатването - тук вече дойде и проблема.
Лакира ме /няма да коментирам лака, тъй като за мен е важно да стои, няма значение, че не е перфектен/, изпече ме и след като уж бях готова, я помолих да провери дали е изсъхнал, тъй като имах съмнение. След като мина с пръста върху лака ми, той се обели.
Хайде наново, изтри ми го, лакира ме с друг, но този път забрави да го изпече и го изтри без да е запечатан. И това тук се разиграва 2 часа. Съответно аз я помолих да го остави така, а аз като се прибера в Пловдив, ще отида някъде, където могат да ми го направят.
Всичко добре, но когато я попитах колко и дължа, тя ми каза 50лв.  Shocked
По принцип не съм от хората, които ще и ги даде тези 50лв. за това подобие на лак, но точно в този момент не исках да се занимавам с нея, а и не исках да си развалям отношенията с жената, която държи салона и която ми прави веждите. Дадох и парите и се зачудих... Наистина ли на всяка цена трябва да вземеш възможно най-много пари от някой?!
Тези хора какво си мислят, че ние парите ги намираме на улицата и те трябва да се гаврят с нас и накрая да си измислят някакви извън земни суми? Просто нямам думи, мога да изпиша цял ферман за това, колко съм разочарована и ядосана, но ще спра до тук.
Сега ще сложа и снимки на златния ми маникюр за 50лв., който в момента лакирах, тъй като рисунката е все едно някое дете се учеше на мен. Сигурно си има и редовни клиентки жената, но за мен това си е пълна подигравка с хората. Аз от неудобство щях да кажа, абе дай ми тука 30лв. за дето те орезилих, с другите да можеш да идеш някъде да ти го оправят, но жената явно беше решила, че мога да си позволя по 100лв. на месец за маникюр!
Пиша темата, за да предпазя и други хора, които са решили да експериментират!
Това е четвърти мой експеримент, след който си взимам машинката в нас и започвам сама да се правя!
На снимките не се вижда, но лака е обелен целия и на петна. На всичкото отгоре моят нокът е отлепен от гела, тъй като не е покрила добре плочката и в долната част е отлепено.
И още не мога да повярвам как и дадох парите, при положение, че си тръгнах с недовършен и неизпечен лак!
Защо всеки втори се впуска да изкарва курсове и да прави нещо, което видно не му се удава. Защо трябва всеки път като отида на маникюр да ме е страх, че ще си дам парите на вятъра, защото някаква е решила да се гаври с ноктите ми и на всичкото отгоре да си измисля някаква сума, която и в чужбина сигурно не е толкова. Както и да е, ето контактите на жената:

Мария Оуеиджа
0877 750 981
София, ул. 'Св. Седмочисленици' 9

Тъй като ми изчезнаха всички снимки, ще си позволя да наспамя малко и да кача единствената, която успях да намеря Sad Жалко, че не съм запазила резила на тази жена, за да показвам на всички колко е некадърна! Да отбележа само, че гела тук изглежда перфектен в сравнение с това как изглеждаше в действителност! Да не говорим, че целия се обели като по-дебел слой лак от ноктите ми на 10-тия ден!

# 38
  • София
Аз виждам и тази снимка:

# 39
  • Пловдив
Аз виждам и тази снимка:

Странно защо аз не ги виждах, но много ти благодаря!
Защото освен думите ми искам да имам и доказателства Simple Smile)

# 40
Аз виждам и тази снимка:

Странно защо аз не ги виждах, но много ти благодаря!
Защото освен думите ми искам да имам и доказателства Simple Smile)
то тука е израснал нокътя,нали?просто мн блед цвят гел лак предполагам е сложила...

# 41
  • Пловдив
На тази снимка, така наречения маникюр е на 5-ти ден! По принцип с един гел карам месец, понякога месец и 1 седмица. Просто както и да го смятам с този гел за 50лв. успях да изкарам 8 дни. Именно затова маникюристките не слагат лак на целия нокът, когато ще се запечатва, защото първо може да не се запечата добре ако не е изсъхнал и второ, за да не личи когато израства нокътя. И снимката е на ръката, която ми беше почти запечатана. Да не говорим, че на лявата ръка не бях запечатана и там положението беше трагично.

# 42
На тази снимка, така наречения маникюр е на 5-ти ден! По принцип с един гел карам месец, понякога месец и 1 седмица. Просто както и да го смятам с този гел за 50лв. успях да изкарам 8 дни. Именно затова маникюристките не слагат лак на целия нокът, когато ще се запечатва, защото първо може да не се запечата добре ако не е изсъхнал и второ, за да не личи когато израства нокътя. И снимката е на ръката, която ми беше почти запечатана. Да не говорим, че на лявата ръка не бях запечатана и там положението беше трагично.
O,на 5-тия ден това не трябва да е така,аз съм маникюрист.Сега мн добре не те разбрах за останалото ,но само ще кажа,че ако се слага обикновен лак върху гел и след това ,ако трябва да се запечатва с ув топ гел лак трябва да е изсъхнал лака мн добре,за да не стават проблеми,но ако се лакира с ув гел лак няма такива условия,всичко е на момента и не би трябвало да има проблеми.Този розовия лак какъв всъщност е,обикновен ли,ако да, не се учудвам,че са станали сакатлъци....

# 43
Моят първи и горчив опит с гел лаковете е от салон за красота "Max Fashion Studio" до бул. Ботевградско шосе, на ул. Александър Екзарх №11 в София. По принцип ходих там заради антицелулитните масажи, които ми бяха похвалени от мои приятелки. Както историята от първия пост и аз си казах, че така и така съм там, трябва да си оправя ноктите. Седнах за маникюр и педикюр при възрастна жена с бяла коса (до колкото знам има и друга маникюристка по-млада). Първо през 20 мин повтаряше, че е забравила нещо "Все пак съм възрастен човек вече". Педикюрът, с който си тръгнах беше просто УЖАС, както влезнах така си излезнах. Лакът и този гел беше г.д добре. Това, което ме чакаше седмица по-късно бе кошмар. Целият гел ми се напука и започна да пада заедно с ноктите ми.  #Cussing out Заради тази повече не стъпих там, трябваше да прекратя и масажите, просто бях бясна! След това отидох в салон в Студентски град, там гелът не ми мърда месец вече. Жената ми обясни, че ми е сложила китайски боклук и ми е съсипала ноктите, едвам ме оправи.

# 44
Хм, аз пък останах много доволна и от двете маникюристки на Макс Фешън на Ботевградско. Младата (тъмнокосо момиче на двадесетина години), мисля, е собственичката на салона. Бях отишла при нея за класически маникюр, а няколко месеца след това при друга, по-възрастна (около 40-те), но не е с бяла коса  newsm78 Бях с ваучер за ноктопластика и за пръв път гела на ноктите ми не мръдна в продължение на месеци, (иначе ноктите ми не задържаха гел, падаше за около седмица), но ме направи с гел на Стар Нейлс.  Дали става дума за една и съща жена?  newsm78

По темата, салон Miss Beauty на Гладстон ми е в челната класация на черния списък. Никаква хигиена, нито нормално отношение.

Общи условия

Активация на акаунт