Север-Юг - тема 21

• 24 174
  • 738
  •   1
Отговори
# 180
  • Плевен / София
ВВ е филма на моя мъж.....но явно и тук е стъпила накриво... hahaha hahaha hahaha

# 181
Ехоооо ... тук съм вече! Мале, мале, много спам, много нещо  Joy Joy Joy Joy чакай и аз  Mr. Green

Последна редакция: вт, 01 юли 2014, 20:23 от queen_fenka

# 182
Мераба душинки  Hug Heart Eyes
Как сте?
Тая па Фена още не се е събула и вече спами  ooooh! Mr. Green

# 183
Мераба душинки  Hug Heart Eyes
Как сте?
Тая па Фена още не се е събула и вече спами  ooooh! Mr. Green

rotfImbo rotfImbo rotfImbo rotfImbo rotfImbo rotfImbo rotfImbo

# 184
Фенче Heart Eyes , как мина работния ден?

Инке Hugмераба

# 185
# 186
Фенче, много ми харесва спама с цаките. Crazy Blush Heart Eyes
Как беше днес като за първи ден след отпуска?

# 187
Айрче, Наде  Heart Eyes Hug ами добре беше ... само 23 деца бяха, ядва се  Mr. Green Моите деца ми казаха, че много съм им липсвала  Laughing

# 188
Айрче, Наде  Heart Eyes Hug ами добре беше ... само 23 деца бяха, ядва се  Mr. Green Моите деца ми казаха, че много съм им липсвала  Laughing
Скрит текст:
Не се и съмнявам, такъв позитивен човек като теб би липсвал на всеки.

# 189
Фен и на нас ни липсваше  smile3521

# 190

rotfImbo rotfImbo rotfImbo rotfImbo rotfImbo rotfImbo rotfImbo rotfImbo rotfImbo
Наде  Heart Eyes тенкс !   love001
за който се интересува, ето биографията на нашето сапфирче
Скрит текст:
Kъванч Татлъту e роден на 27 октомври 1983 година в Адана - Южна Турция. Той е едно от петте деца в семейството му. Запомнил е детството си с чести пристъпи на алергична астма и пътуванията до Истанбул след всеки един от тях, за да му поставят инжекции...
Учил е в частна гимназия, където се е изявявал като много добър баскетболист. Но баща му претърпява тежка сърдечна операция и семейството му се премества в Истанбул. Докато учи в тамошен лицей, Къванч продължава да тренира баскетбол активно като се включва в баскетболния клуб Ulkerspor. Баскетболът е голямата младежка амбиция на Къванч. На практика този спорт изпълва цялото му време и той мечтае да стане част от най-добрите щатски отбори в NBA. Става известен и жъне успехи обаче в родната си страна - тръгва от малки клубове и стига до прочутите "Бешикташ" и "Фенербахче". Мечтата на баща му е била Къванч да стане актьор, но неговите планове били да прави кариера на спортист. Докато играе във "Фенербахче" получава тежка контузия, която слага край на амбициите му за спортна кариера - илюзията за NBA изчезва завинаги...
Без баскетбола той се чувства осиротял. Затваря се в себе си и се изолира от всички.Но в миговете на най-голямо униние Къванч получава нов шанс от съдбата. Все пак желанието на баща му се сбъднало. Но звездната кариера на Къванч не започнала с актьорски ангажимент, а като фотомодел.
Оказва се, че майка му - негов най-добър приятел, случайно вижда на витрината на един магазин обява за набиране на професионални манекени.Веднага се уговаря с фотографа, живеещ наблизо и го изпраща да направи снимки на красивия й син.После ги изпраща на адреса от обявата...
Къванч е искрено изненадан, когато от агенцията му се обаждат. Приема предложението им за проби и скоро започва да работи това, което никога не си е представял, че ще прави - дефилира по модните подиуми. Ангажиментите му се увеличават. Но най-голямата изненада за Къванч е , че новата професия му харесва...
Къванч работи, като модел 2 години.
Още 19-годишен той става Best Model of Turkey и , а през 2002 г. - Best Model of World , получава привлекателно предложение от Париж и става модел на Келвин Клайн, снима се за най-големите модни списания.
Оттогава работи като професионален модел и актьор.

http://www.bestmodeloftheworld.eu/#/winners/?l=en

Звездният миг на Къванч Татлъту като актьор и превръщането му в звезда е през 2005 г. с главната роля в сериала "Перла". С ролята на Мехмет става популярен в целия арабски свят и в много други страни, в които е излъчван сериала.
Къванч харесал героя си, у когото намерил сходни черти. Той съзнавал, че няма нужната подготовка и започнал да взима уроци по актьорско майсторство / в началото при Лачин Джейлан - Гюлсюн от "Перла", но изобщо не подозирал, че само няколко месеца по-късно ще стане любимец на публиката в Турция, и дори ще получи прозвището Брад Пит на Близкия Изток.
В началото успехът дошъл от външния му вид. Със своя тип baby face той се различава от повечето турски актьори. "Господ ми е дал добра опаковка, но тя не е най-важното за мен", казва Къванч, който иска да бъде ценен не заради красотата, а заради работата си.
"Винаги съм искал да имам успех. Винаги съм искал да се справям добре с това, което върша. Искам със сигурни крачки да вървя към върха", казва Къванч, който сега учи  актьорско майсторство в Истанбулския Университет.

може пък някоя любопитка, прелитаща над темата ни да се запознае с нея  Joy Joy Joy Joy

Последна редакция: вт, 01 юли 2014, 21:49 от queen_fenka

# 191
Фенче ко ми се търкаляш?  newsm78 Верно ми липсваше, да не говорим, че спама драматично намаля  ooooh!

# 192
Фенче ко ми се търкаляш?  newsm78 Верно ми липсваше, да не говорим, че спама драматично намаля  ooooh!

па ти ко дремеш, ми не спамиш докат ме нема  newsm78 Mr. Green Ми онази с новите парцали къде се е покрила  newsm78 Зизкеееее  Heart Eyes нарде си ?

# 193
Фенче ко ми се търкаляш?  newsm78 Верно ми липсваше, да не говорим, че спама драматично намаля  ooooh!

па ти ко дремеш, ми не спамиш докат ме нема  newsm78 Mr. Green Ми онази с новите парцали къде се е покрила  newsm78 Зизкеееее  Heart Eyes нарде си ?

Зиза разказва на Трайков как е минало световното   hahaha
А аз не моем да спамим от съм само по темата, некой треа да поддържа сюжета, че иначе ше мине фирма Василка  Mr. Green

# 194
Баси  Shocked Shocked Shocked Shocked Shocked изтрепахте се да пишете, не мога да ви смогна  ooooh!

Общи условия

Активация на акаунт