Buyincoins - Нашите покупки и отзиви,поръчване и помощ от приятели -13 :)

• 56 757
  • 535
  •   1
Отговори
# 390
  • Казанлък
Весела Коледа,приятели!!!

Здраве,щастие и благополучие на Вас и близките ви!

Нека този светъл празник положи началото на една година, в която здравето, щастието и успеха са Ваши постоянни спътници!
Бъдете живи и здрави, щастливи и с късмет. Нека всичките Ви дела бъдат увенчани с успех и носят удовлетворение и радост!

# 391
Весела Коледа и от мен , да сме здрави , щастливи и винаги с пълни карти   santa2 Close-mas:

# 392
  • Варна
Здравейте,
Купих на детето /9г./  телефон Lenovo от сайта. Той обаче изобщо не зарежда. Пробвахме с различни зарядни , не става и това е. Какво да правя в случая? Да искам директно връщане или да пробвам още...вече и аз аз не знам какво..  Rolling Eyes

Отворих диспут в пейпал за дефектна стока, която искам да върна, обаче се опъват и това е. Телефонът не работи. Не може да зарежда. Пробван е със зарядно на HTC, LG не иска.... Държахме го към 48ч. на зареждане- не става. А сега единственото ми желание е просто да им го върна обратно/ знам, че си поемам пощенските/ и да ми възсатновят парите, за да купя на детето за Коледа друг. Обаче се опъват, предлагат ми 12евро компенсация. Аз казвам , че не ми трябва неработещ, ама не. Много трудна и мудна комуникация. Не съм очаквала.

Вие не казахте колко време работи при вас телефона ? Или дойде зареден ? И като падна батерията не тръгна ? Може би изобщо не работил като сте взели ? Има вариант батерията да не прави контакт.Отворихте ли задната капачка ? Някой път телефоните идват с лепенка върху батерията и тръгва след като се махнат.Обяснете малко по-подробно, ако разбира се желаете..Диспута е най-лесното което можеше да се направи.

Здравейте и Весела Коледа на всички!
Пожелавам качествени покупки на всички. Проблемът на телефона беше, че вътре в телефона батерията изобщо не зареждаше / с махната предпазна лепенка естествено/. Мъжът ми зарежда само батерията извадена от телефона на  зарядно от тези от Лидъл, което отчиташе че работи. Обаче в тел. не иска и това е, няма контакт. Писахме си дълго и широко чрез пейпал. Вече го върнах обратно, платих си пътните и чакам да си получа парите. Благодарение на Пейпал нещата се решиха. Вече ще се въздържам да купувам техника от китайски сайтове.  Но все пак хората от този сайт са коректни. Весела коледа !  bouquet

Последна редакция: чт, 25 дек 2014, 18:48 от Mona Liza2013

# 393
Първоначално Здравейтее... wavey И много съжалявам , че моя проблем не е за тази тема , но тъй като тук всички си говорят за телефони, таблети исках да спомена и моя проблем с един таблет тъй като се надявам да ми помогнете. Simple Smile
Купих един таблет Lenovo на малката ето ви и една снимка:
http://prikachi.com/images.php?images/419/7824419K.jpg
Ии...след като минаха около 1 или 2 години той започна да не отваря никакво приложение пише:
Unfortunately , ( тука  програмата която сте натиснали ) has stopped. И така не отваря никакво приложение което искаме да отворим.  Sad Също така не можем да инсталираме пак никакво приложение от Play Store , защото пише:
,че приложението което сме искали да свалим било invalid и така ама то е на всяко приложение .   cry
Вече за нищо не можем да използваме този таблет( нищо не отваря,нищо не сваля). Пълен ужасс.. #Crazy.!!! Моля ви помогнетее...!!! newsm45

# 394
Привет, преди повече от 6 месеца взех на дъщеря ми Туки W1. Не мога да пусна линк понеже не е наличен и не излиза. Детето ми не е от мрънкащите и така и досега не разбрах, че всъщност има проблем със свалянето на игрите и инсталирането им, а също така и бавния почти никакъв нет. Но от известно време забелязах, че взима да играе на моя телефон, и така от снощи взех за разцъквам въпросния, ами то е кошмар. Питането ми е има ли друго място откъдето да се свалят игри освен от 1mobile market. Телефона е без гугул плей и сложих маркета, но не всички игри ги има там. Другото което се интересувам е има ли начин примерно да му ъпдейтна софтуера, може пък да потегли нанякъде /примерно към коша  Laughing/ . Благодаря ви   bouquet

Здрастии... Simple Smile Моята малка има телефон Nokia X и там също няма Google Play или Play Store. И ние също използжаме 1mobilemarket , но ако от там неможе да си намери каквато игра търси моята дъщеря използва SlideMe Market.  newsm03

# 395
Първоначално Здравейтее... wavey И много съжалявам , че моя проблем не е за тази тема , но тъй като тук всички си говорят за телефони, таблети исках да спомена и моя проблем с един таблет тъй като се надявам да ми помогнете. Simple Smile
Купих един таблет Lenovo на малката ето ви и една снимка:
http://prikachi.com/images.php?images/419/7824419K.jpg
Ии...след като минаха около 1 или 2 години той започна да не отваря никакво приложение пише:
Unfortunately , ( тука  програмата която сте натиснали ) has stopped. И така не отваря никакво приложение което искаме да отворим.  Sad Също така не можем да инсталираме пак никакво приложение от Play Store , защото пише:
,че приложението което сме искали да свалим било invalid и така ама то е на всяко приложение .   cry
Вече за нищо не можем да използваме този таблет( нищо не отваря,нищо не сваля). Пълен ужасс.. #Crazy.!!! Моля ви помогнетее...!!! newsm45

По-скоро пиши в темата "Ах, тези нови телефони" - там има много спецове по смартфони, таблети, компютри, които ще ти дадат съвети.  Peace

# 396
Здравейте, някой да е виждал рамки за снимки с надписи Love-за стена? Благодаря Peace
Аз пак си задавам въпроса, защото не видях отговор никъде  Peace

# 397
  • гр. Пловдив
Здравейте, някой да е виждал рамки за снимки с надписи Love-за стена? Благодаря Peace
Аз пак си задавам въпроса, защото не видях отговор никъде  Peace

# 398
Здравейте! Получих на 2 части поръчката си от 26. ноември, но един артикул липсва, а друг не си отговаря на описанието. Ето тези чанти, от които взех 4: http://www.buyincoins.com/item/42737.html въобще нямат вътрешни джобове. На всичкото отгоре в момента имам проблем с акаунта си в PayPal и не мога да се логна там, а времето за повдигане на диспут изтича след 3 дни.
Посъветвайте ме какво да направя, моля!

За сега писах на Buyincoins, но не можах да прикача клипчетата, на които се виждат забележките ми- липсата и несъответствието.
Ако ми предложат да върна чантите, доставката до Китай ще е за моя сметка предполагам и ще ми излезне Киро на кирия, та съм в чудене.

# 399
Ще ти коства около 10лв. да ги пратиш до Китай и не си заслужава. Най-вероятно от buyincoins ще ти предложат някаква компенсация. Може да им пишеш, че искаш да ти върнат цялата сума, ако част от сумата не те удовлетворява. Клип качи в http://metacafe.com В Китай нямат достъп до YouTube.
Повечето тук при проблем са комуникирали само с buyincoins без да пускат диспут в PayPal и са останали доволни(ест. трябва търпение и да се отстоява позицията), а са имали проблеми с много по-скъпи неща(смартфони). Все пак ти си решаваш.

# 400
  • Русе
Здравейте,
има ли притежатели на това телефонче http://www.buyincoins.com/item/54157.html#.VLjZEC4gn0w  да изкажат мнение от опит  Praynig

# 401
Здравейте,
има ли притежатели на това телефонче http://www.buyincoins.com/item/54157.html#.VLjZEC4gn0w  да изкажат мнение от опит  Praynig

Това изобщо не е телефонче, а си е телефонище Simple Smile)))

Големичък си е. Имам го от около два месеца и много го харесвам. Засега не съм му открила недостатъци с изключение на това, че не мога да му накарам fingerprint-а да работи. Но истината е, че и не съм опитвала кой знае колко много. От техническа гледна точка не се сещам за нещо, което да не ми харесва. Батерията в началото държеше по един ден, но напоследък забелязвам, че с едно зареждане се справя по три дни с постоянно включен нет. Все пак трябва да отбележа, че не говоря твърде много, така че и това има значение. Другото, което не ми харесва е лесното оставяне на отпечатъци по екрана. Не мога да му намеря подходящо калъфче. Добре е явно да се поръча и това.

А, и в началото не ми тръгваше нет-а, докато не се сетих, че трябва да си направя настройките ръчно.

За друго не се сещам...

# 402
  • Русе
Таня, много благодаря за инфото. Март месец ми изтича договор с виваком и ако не ми предложат нещо атрактивно при преподписване се насочих към този телефон. В момента съм с едно леново от по старите модели и ми се ще да се обновя малко Simple Smile

# 403
Таня, много благодаря за инфото. Март месец ми изтича договор с виваком и ако не ми предложат нещо атрактивно при преподписване се насочих към този телефон. В момента съм с едно леново от по старите модели и ми се ще да се обновя малко Simple Smile

Дано и на теб ти хареса!  Hug

# 404
Здравейте, някой скоро ще поръчва ли нещо от този сайт? Бих искала да се присъединя към него тъй като нямам регистрация в paypal а и не ъм наясно с тези работи. Ще съм много благодарна!  Hug

Общи условия

Активация на акаунт