Buyincoins - Нашите покупки и отзиви,поръчване и помощ от приятели -13 :)

• 56 571
  • 535
  •   1
Отговори
# 510
Здравейте! Може ли мнение за този таблет : http://www.buyincoins.com/item/46477.html#.VZZbNPmqpHw
Благодаря!

Ми добре е, ето ти и клипче

https://www.youtube.com/watch?v=1gUH-vBHU-8

# 511
  • В една слънчева къща...
От последната ми поръчка написах ревю със снимка и качих клипчета на всички 12 продукта.
Отказват обаче да ми върнат коинси за качените видеа под претекст, че били по-къси от 60 секунди. Писах им, че нямат упоменати никъде подобни изисквания, както и че много от видеата на други потребители са дори по 3-4 секунди, но са били приети. Някой имал ли е подобен проблем и как е процедирал? Не съм за някакви 3-4 долара, но ми е обидно да ме правят на маймуна...
Липсваха и коинси за 2 от ревютата със снимки, но там вероятно ще ми ги дадат.

# 512
  • Бургас
Моля за Вашето компетентно мнение за този телефон http://www.buyincoins.com/item/63596.html#.Vc6xlvntmko
Приемам и др.предложения за същия ценови диапазон  Hug

# 513
# 514
  • Русе

Не ти препоръчвам. Аз останах разочарована от моето леново А390: идват с китайски андроид и гугъл плей не тръгва, освен ако не се рутне с което не съм запозната и не ми се занимаваше. Иначе от китайския маркет може да си набавиш фейсбук, скайп и други основни приложения. Моят заби няколко пъти основно и три пъти ми се наложи да връщам заводските настройки (единия случай не ми показваше контактите в телефонния указател въпреки че са на картата а не на телефона и също като ме търсеха не ми изписваше кой е. Рестартирах телефона няколко пъти но докато не му върнах заводските настройки не се оправи.) Камерата му е слаба, батерията изкарва ако ще ползваш интернет един ден. Идват без адаптори за нашите контакти така че ако ще го поръчваш все пак трябва предварително да им пишеш да ти изпратят.

# 515
  • Бургас
Ива, много благодаря за включването. Ще го помисля още малко, та ще видим дали ще е Леново А606. Чета за него що годе добри отзиви. Но явно всичко е на късмет.
Успешни покупки на всички  Hug

# 516
Ива, много благодаря за включването. Ще го помисля още малко, та ще видим дали ще е Леново А606. Чета за него що годе добри отзиви. Но явно всичко е на късмет.
Успешни покупки на всички  Hug

При долар над 1.70 лв не се ли отказахте да поръчвате китайски телефони чак от Китай и да ги чакате по 4+ седмици да дойдат и да се чудите дали ще отиде на митница, а ако отиде на митница ходи се разправяй 1 ден и плащай 20% ДДС. В България се продават достатъчно китайски телефони с добри параметри в диапазона 150-200 лв.....а предимството е, че сервиза е у нас и го получаваш след 24 часа от поръчката и го плащаш на куриера.

На първо четене ето едни 3телефона с леко по-добри характеристики от Леновото от роден сайт(без да му правя реклама), е нямат 4G...може да погледнеш и по други сайтове

Последна редакция: вт, 25 авг 2015, 10:30 от bobo_13

# 517
bobo_13 Доколкото знам , качеството на телефоните купувани от там и тези от тук е доста различно , а за Е...  пък съвсем , нещо като продуктите за промоции по големите вериги - нищо общо със тези закупени от други магазини -фирмените да речем .

# 518
  • Бургас
От четенето по форумите останах с впечатление, че има и доста сполучливи китайски телефони/може и да греша/. Преди 3 години поръчах таблет за сина ми и си работеше доста дълго време. Като цяло си изигра ролята. След това поръчах и няколко за приятели. Само един даде дефект след първата година.
Миналата година взех пак за сина ми , но от Виваком. И вече е на предела на силите си. Скоро ще заминава в коша. Явно всичко е до късмет.
За това се позаинтересувах от телефоните. Предположих, че мога да взема телефон с по-добри показатели на по-ниска цена.
Благодаря на всички, които се включиха с коментари   bouquet

# 519
Можеш , но не от този сайт - преди две - три години бяха добре , но сега само стари модели и доста орязани и преувеличени параметри , ориентирай се към два-три други китайски сайта - там положението е друго . Нови телефони , някъде и гаранция дават   bouquet

# 520
bobo_13 Доколкото знам , качеството на телефоните купувани от там и тези от тук е доста различно , а за Е...  пък съвсем , нещо като продуктите за промоции по големите вериги - нищо общо със тези закупени от други магазини -фирмените да речем .

качеството е едно и също. по принцип абсюлютно всички важни части в един телефон - процесор, екран, камера, батерия се произвеждат в Тайван. Тук говорим от Самсунг до най-евтиният китайски боклук. Единствено сглобката и тялото се произвеждат в Китай. Повечето китайски телефони у нас се внасят на отделни части и тук се сглобяват(за да се плаща по-малко или избягва мито).
След като си решила да даваш 88$ или 150 лева за телефон не си заслужава чак от Китай....поне от опит се убедих. Платих 150 долара за телефон, чаках го 5 седмици, ходих на митница, носех разпечатка от плащането, защото китаеца беше писал по-ниска сума без да го моля, платих 30$ ДДС ии си загубих половин ден. В крайна сметка доларът беше близо 1.80 лв....сама може да сметнеш колко платих. В крайна сметка в един сайт у нас видях същия телефон с 20 лв по-евтин от парите, които аз платих и можех още същия ден да отида да го взема. Две години гаранция ми даваха, така че каквото и качество да е у нас....за две години ще си изплати парите.
Другото, което ме подразни беше, че дойде на китайски и трябваше да търся в интернет как да го прехвърля на някакъв разбираем език и с китайския гугъл стор имах проблеми....с две думи на 2-ия месец го продадох.

Не те убеждавам в нищо. От китайските телефони си заслужават тези над 200$, защото по показатели са по-добри от всички известни Андроид марки, а са на 1/5 от цената им.

Аз лично след този телефон се отказах от Андроид и минах на Уиндоус телефони....родих се.

@misi77 и двата телефона за които питаш са стари модели и имат само 512 мб РАМ. Като си избираш телефон гледа да е поне с 1 гб РАМ. Ще ти бави много ако използваш интернет, някои приложения или игри. Ако само ще говориш и ще си чатиш през месинджъра на ФБ, или ще използваш Вайбър...става.

Но както всички преди мен отбелязаха...всичко е до късмет. По-рано този лаф се отнасяше само до кола и жена Simple Smile, но в наши дни каквато и техника да си купиш всичко е късмет. Още повече, че всичко се прави така, че след като изтече гаранцията да си купиш нова.

# 521
  bouquet bobo_13 Прав си за това , че си заслужават само новите модели и тези с цена над 150 долара , аз си взех Ксиоми и съм сууууупер доволна-  вече година си го ползвам , RAM минимум два гигабайта .  Peace

# 522
  • Русе

Аз лично след този телефон се отказах от Андроид и минах на Уиндоус телефони....родих се.

[/quote]

Peace Аз и мъжа ми се взехме Лумия 535 и сме много доволни.
И двете ни Леновота А390 работят все още но сме ги зарязали в кутиите им.

# 523

Отдавна говоря за Майкрософт/Нокиа Лумиа, но тук във форума масово го оплюват. Аз съм супер доволна ... засега, а този Андроид много ме дразни /голямата и мъжът ми са с такива/

# 524
  • България

Отдавна говоря за Майкрософт/Нокиа Лумиа, но тук във форума масово го оплюват. Аз съм супер доволна ... засега, а този Андроид много ме дразни /голямата и мъжът ми са с такива/

И аз съм от доволните  Peace.
Пет години се мъчих с Андроид, а сега, и таблета, и телефона  ми са с Уиндоус.

Общи условия

Активация на акаунт