Споделете 181

• 66 235
  • 745
  •   1
Отговори
# 720
  • Пловдив
Споделям че , снощи отново и отново си поревах на Животът е прекрасен -даваха го по фокс лайф . Това е единствения филм който може да ме разплаче всеки път когато го гледам. Споделям и че пратих домочадието на кино - Пътят на Юпитер, а аз от тази сутринт съм леко болна. Двама колеги около мен изкара някъв вирус , сигурно и мен ме е хванал.  

# 721
  • софия
Споделям, че пред вратата ми бяха оставени 3 бебета кученца, много искам да им намеря дом, но за сега никой не иска и ще трябва да се обадя на Екоравновесие да ги вземат Cry

# 722
  • о`майна лунна нощ е
В Пловдив се опитва да вали. Обаче снежинките едни анемични, вятърът страничен ... как да натрупа? Вее ги хоризонтално.
Почти съм сигурна в подаръка ми за 8-ми март. Плод на житейските трудности и техническите улеснения в домакинството.
- Май за 8-ми март ще имаш блендер - сподели изстрадано благоверен ТуиГ, рендосвайки на ръка поредната порция моркови, цвекло и ряпа за салата.

# 723
Споделям че , снощи отново и отново си поревах на Животът е прекрасен -даваха го по фокс лайф . Това е единствения филм който може да ме разплаче всеки път когато го гледам....
Аз как рева... Като се започне от "Слонът моят приятел" та до наши дни...  Laughing

# 724

На Всичко е любов също се реве яко.

# 725
  • Майничка
Вие поне ревете на "правилните" филми. Да не ви разправям що рев съм изревала, когато Брус Уилис си вадеше стъкълца от табаните на първия "Умирай трудно"... Mr. Green

# 726

Споделям, че всички сме болни от грип.
Челото ми тежи, сополите ми текат, очните дъна ми горят, на Вълчицата и Вълчето също.

# 727
Споделям ,че днес разбрах ,че съм "незабравима ". И че  дразня непознати за мен люде и си правят труда да ме следят и четат де какво пиша .
Скорошно оздравяване желая на цялото вълче семейство. / Пробвайте чай с джинджифил ,някъде четох ,че силно концентриран бил като панацея./

# 728
  • Майничка
Вълк, да оздравявате бързо!
Отврат са тези грипове, да не говорим за евентуалните усложнения след тях!

# 729
  • о`майна лунна нощ е
Вълк, и аз с джинджифил го тръшнах този път. Пасиран в блендер/робот/пасатор ... с каквото разполагате, и после разбъркан с мед. И на чай го пих, и така го ядох. Хаповете не ме оправиха, докато не се налютих здраво с джинджифила.

# 730
Споделям ,че днес разбрах ,че съм "незабравима ". И че  дразня непознати за мен люде и си правят труда да ме следят и четат де какво пиша .
Жармен, игнорирай дразнителите. Опитай се да не обръщаш внимание, особено при комуникацията в интернет. Уж е по-лесно, като не виждаш човека отсреща .. Peace

Бързо оздравяване на Вълчето семейство и от мен!

Синът ми и родителите ми изкараха вируса, с 40 градуса температура - ужас направо.

# 731
Мамче ,аз ги игнорирам и не ме засяга това .
Даже ми поникнаха крилца  Joy 
  Да идва по -скоро пролетта -топла ,зелена и засмяна и без болести  Hug

# 732
Снощи е починала доктор Рашкова, джипито ми. От пневмония.
Не можеше да намери кой да я замества, а ако отсъства, РЗОК ще й прекрати договора.
Ходеше в белодробното само за системите.
Последните дни е намерила две джипита да й поемат пациентите, и тая сутрин трябваше да е д-р Миличина. Тая сутрин се засилих при нея, без да знам за кончината на д-р Рашкова, а тя ме върна - не можела да замества починал колега.
ВиК-то ни спряха водата.

# 733
  • Варна
ама че работа, Вълк.  Confused

# 734
Ах, Вълк, това е.... абсолютно ужасно. Някаква безнадеждност тотална. И безчовечност. Как може така?

Общи условия

Активация на акаунт