“Iffet” – "Иффет” по Диема фемили

• 42 015
  • 280
  •   1
Отговори
# 105
Колко епизода е сериалът?

# 106
MERULA,...."Иффет" (Целомъдрие) е 40 турски епизоди ( bolumi) Тук ще са около 90... Grinning

# 107
# 108
Sdraveite,  i  as iskam da se sapi6a.... Isgledax iffet SAS  sub  i 4estno da vi kaja nemojax da rabera finala, ako njakoi  go e gledal moje li da mi  objasni? Blagodarja predvaritelno

# 109
  • София
добре му го нач...ка Ифет на Джемил
ще се гризне отяд....
място не може да си намери
ако висеше в някое кьоше и ронеше сълзи по него, нямаше да я погледне, щеше да я подритва като куче
ама понеже се окопити, вдигна глава и тръгна сама срещу живота, че и друг мъж я забеляза, лелееее.....ще се пръсне от яд Джемилчо Joy Joy Joy Joy
а и неговата змия....как само му набива в кофата.....

изкефих й се на Ифетка тази вечер

# 110
добре му го нач...ка Ифет на Джемил
ще се гризне отяд....
място не може да си намери
ако висеше в някое кьоше и ронеше сълзи по него, нямаше да я погледне, щеше да я подритва като куче
ама понеже се окопити, вдигна глава и тръгна сама срещу живота, че и друг мъж я забеляза, лелееее.....ще се пръсне от яд Джемилчо Joy Joy Joy Joy
а и неговата змия....как само му набива в кофата.....

изкефих й се на Ифетка тази вечер

И аз и се изкефих  Peace

# 111
А бе аз така и така мога да проявя някакво търпение към хорицата от квартала с техните  измишльотини за чест и морал,че нали съм хванала мазоли от един куп изгледани сериали, ама тия покварени уж от елита ич не мога да ги трая.
Тая кифла дето се воде годеница на Али Иксан уж влюбена бла-бла,ама се овъргаля с брат му. Mr. Green  Пияндето пък излезе и той наужким влюбен в гаджето на брат си. Crossing Arms
Май и тука синдрома на "искам играчките на батко" Tired Stop
Ама  тяхното не се води за разврат  Angry а това,че едно момиче беше изнасилено и за зла участ забременя от това - оле-мале - голям срам и безчестие Rage

Галка , и на мен ми хареса как го нацепи на летвички Иффетка тоя мръсник Джемил този път.
Баш па и на сватбата ще му отиде Crazy
Щерката засега ми допада - личи си ,че идва от друга цивилизация,дано не попадне и тя под влиянието на леля си Дилек.
Лека нощ! smile3524

# 112
  • София
Диме Hug Hug
то богатите, го дават разрепостени, при тях май нищо не е забранено newsm78
за мен престъплението на Джемил е най-тежко, именно защото е от махалата, познава и нравите, и манталитета, и обичаите-знае как ще се гледа на Ифет след това.
за него решението беше просто-да направи аборт, интересно как, с какви пари и как ще скрият това и после пито-платено.
тя сама, той с богата булка и кой от къде е
много му беше лесно на него, ама на неин гръб всичко
пък сега ще се съдере от яд завалията
и как му потекоха лигите като видя полуголите танцуващи момичета Mr. Green Mr. Green

# 113
Сестрата на Али Ихсан  се изпълнява от Зюхал Олджай . А в "Една любовна история" е майката на Коркут ...

# 114
Сестрата на Али Ихсан  се изпълнява от Зюхал Олджай . А в "Една любовна история" е майката на Коркут ...

В ЕЛИ е една идея по-добра  Peace

# 115
  • София
тая, бившата годеница...на Али ихсан...що не се фане с братчето....така и така преспа с него...тамън няма да остане с празни ръце Mr. Green
пак ще се намърда в семейството Mr. Green
и да остави Али Ихсан намира Mr. Green

# 116
Да му е сладко на Али иксан - похапна си постна картофена яхнийка  Joy
Ама май му се услади и пак ще си поиска Crazy Thinking,че и едни белтъци Фърля на Иффетка - мани,мани #Crazy
Май тая Дилек ще ми трови нервите докрая - няма да се спре
А Бетюл се размина с ПБН Party нЕма кой да й развърже червеното коланче - горката Mr. Green
Ама Иффет сега ,ако  има сили да подкара към затвора за изнасилването Джемил - ще й секне злобичката на Бетюлчина. Има да припка до панделата поне 3-4 годинки.

# 117
  • София
Диме Peace
гозбата му хареса на А. И.-ма и дъждовни червеи да му беше сервирала Ифетка, пак щеше да апне с мерак Joy Joy Joy
лошото е че Ифет не е толкова гадна като шайката на Джемил, Бетюл и сие-на светлинни години е тя от тях и не може да ги догони
едва ли ще каже за изнасилването, та Джмилче да полежи и в затвора
жалостива е тя, тъй ми се струва, па и от пуста гордост...едва ли ще продума
тая...Нил...тъкво я харесах...пък тя наркоманка май се оказа...и сега еко се повлече по акъла на оная чавка.....леля си....съвсем ще я  зануля....жалко...хареса ми в началото

# 118
  • София
тази...Нил....голема оФца....като леля си...язък й за английското възпитание
че и наркоманка го раздава.....па Ифетка й виновна
Джемил...и пред тъщата не призна греха...ама си призна че е купен...за пари...така де...

# 119

Ibrahim mi napomnia na Stefan Danailov v edin film s Asen Kisimov I edna krava padnala v trap. Goliam selski pich be tam Stefan. Setih se za nego v nachalna seria, v kogato Glamil izliza ot doma I maika mu go obgrijva.
   Deniz e strahotna!

Общи условия

Активация на акаунт