“Iffet” – "Иффет” по Диема фемили

• 42 093
  • 280
  •   1
Отговори
# 90
  • ... да усещаш мириса на море ...
Здравейте.
Някой ще ми каже ли къде се качват епизодите с бг аудио или защо толкова изостават. Може би чакат Нова плей? Там са спряли на 10 еп.  newsm78

# 91
Петенце  ooooh! как си мило, все не мога да те засеча по другите дворчета
И аз не знам нищо за този актьор, днес случайно ми попадна тази статия.
Иначе гледах трейлъра по Диема, в който Ифет му хвърля пари в лицето и се изкефих на макс.  Party

# 92
  • Ако искаш да бъдеш щастлив, бъди!
Ибрахим Челиккол играе и в Мерхамед (Милосърдие), Димето го похвали този сериал, трябва да го гледаме. А и в игр. филм "Единствено ти".

# 93
Ибрахим Челиккол играе и в Мерхамед (Милосърдие), Димето го похвали този сериал, трябва да го гледаме. А и в игр. филм "Единствено ти".

Светланестата, бегаш ми по фланга  Crossing Arms

# 94
Пропуснатата снимка на Ибрахим Ч. от моя постинг № 73. (от сп."Вог - Турция" 2014)

# 95
  • Бургас
Отвратителен образ в Иффет

# 96
Пропуснатата снимка на Ибрахим Ч. от моя постинг № 73. (от сп."Вог - Турция" 2014)

Някак си не ме грабва този младеж  Peace

# 97
Ама много глупава тази Бетюл! Ифет това,  Ифет онова! Джемил и да иска не може да я забрави!

# 98

Никогиш! само така ти се чини, Фифилотке!

Тоз Ибрахимчо има много едни такива очи...студени, жестоки. Не ми аресва.

# 99

Никогиш! само така ти се чини, Фифилотке!

Тоз Ибрахимчо има много едни такива очи...студени, жестоки. Не ми аресва.

И аз не го тачим  Naughty

# 100
Аз мисля, че артиста /Джемил/, си играе доста добре ролята, друг е въпросът, че персонажът не ми харесва. Но, той си е точно по някакъв начин "лошо момче", ако го разглеждаме в средата му. Кой от останалите персонажи би бил интересен за "любовна афера" -? - Да не забравяме, че филма си е турски, не е правен за нас, отворените /което също е относително/ - той си е типичен "селски ерген", по-скоро "селски мачо". На фонът на действителността на Иффет - той е този, който моментално "хваща окото", затова всички жени в сериала сега и в последсвие си падат по него Sunglasses

# 101
  • София
на мен само очите му ми аресват
 с тия мустаки, особено като ги поглади... #Crazy #Crazy
баш селски мачо
и сега ужасно ме вбеси #2gunfire #2gunfire
била се овъртала около работодателя си...кой си ти та да я кориш бе....мухъл...продаде се като първото жиголо, сега момичето било виновно
интересно какво трябваше да прави, ифетка, пребита, изгонена от баща си...на улицата...ако я нямаше леля й и шефа й
щеше да размита из улиците или да се хвърли от оная крепостната стена....
дори и да беше оцеляло бебето....без лелята и Али Ихсан...какво й се пишеше...или да стои в некой сокак и да рони сълзи по възлюбения, дето не стига че я изнасили и забремени, ми сехариза като поп на богатата мома, за едно такси...и малко покъщнина
и любовница да беше станала Ифет на шефа си, пак щеше да е оправдано..като се има предвид че според техните традиции е вече бита карта за всички мъже от нейната среда...кой би я погледнал...кой би я взел...
а тая нещастник взел та я укорява...как ми се иска Ифет да му натрие носа...ама като им знам народопсихологията на комшулука....  
а Дениз е страхотна, брилянтна в тази роля...много е красива

# 102
Ан тъй, Галюн, бой по мръсника! Ше ми се възмущава той и ше плюе по момичето! Голям гад! Ама и тая нашта Ифетка голяма мазохистка - и баща й я преби, и гадината й направи всичко лошо, което може да се направи на една жена, пък тя и на двамата им прости. Заради тъпите им нрави. Много са ми странни тия турчуля - от една страна големи бабаити, все на бой налитат, все ножове вадят. От друга страна са големи мухльовци - все рИват, жените им и майките им на пръста си ги въртят, не могат нищо да им откажат. Не мога да ги разбера.

# 103
  • София
такваз явно им е психологията и културата явно newsm78
бой, трепане, малтретирана...а тя ги гледа с големи влажни очи...и това е #Crazy #Crazy
ни го разбирам и туй то...ама я харесвам Денизка...много е разбична тук...и зяпам...кво да се прави... Joy Joy Joy
много ми е смешно като видя познати актьори...леля ви Маджиде и чичо ви Иляз...от Мелодията Joy Joy Joyголеми обраи...и тука са си същите... hahaha hahaha

# 104
такваз явно им е психологията и културата явно newsm78
бой, трепане, малтретирана...а тя ги гледа с големи влажни очи...и това е #Crazy #Crazy
ни го разбирам и туй то...ама я харесвам Денизка...много е разбична тук...и зяпам...кво да се прави... Joy Joy Joy
много ми е смешно като видя познати актьори...леля ви Маджиде и чичо ви Иляз...от Мелодията Joy Joy Joyголеми обраи...и тука са си същите... hahaha hahaha

Божеееее! Жива да си, Галюнта! Чудех се откъде ги познавам тия. Ама понеже бързо я зарязах Мелодията, че Ламята нещо не ми хареса и нА - не можах да се сетя!

Общи условия

Активация на акаунт