“Iffet” – "Иффет” по Диема фемили

• 41 924
  • 280
  •   1
Отговори
# 210
Здравейте,момичета,записвам се (малко късно).
Последните две серии доста ме учудиха.
Първо,Али Ихсан доста ме учуди.Не очаквах,че е толкова сръдлив.Изкефих се как оная гадина Гюлин отиде и хубаво си каза всичко.Не исках с Иффетка да се разделят,а и ми стана странно как след първия скандал веднага развод newsm78 ??? Стана ми жал за бащата на Иффет,когато теглеше кредита,защото въпреки че е твърде суров,все пак дава мило и драго за децата си.
Малката лигла Нил ме вбеси просто с тея малоумни изцепки,с които се опитваше да привлече вниманието на Джемил,страшно наивна е...Той й каза,че е изнасилил Иффетка,а тя глупавата заслепена от любов и изобщо не я интересува.Нямам търпение баща й да разбере за наркотиците и да се оправи веднъж завинаги,защото е хубаво момиче,лигаво,но симпатично.
Бетюл постъпи много добре,според мен,като отиде да помогне на Иффет,но като цяло още не съм й фенка.
Стана ми гадно за Ерхан,аз го харесвам,доста разведрява сериала.
Не искам накрая Иффет да се омъжи за Джемил,това си е чисто самонаказание-той я изнасили,заряза я,отвлече я,какво ли не...глупак,много ми е противен,страшен нехранимайко.
Лека вечер,момичета!   bouquet

# 211
  • Ако искаш да бъдеш щастлив, бъди!
Днес набързо една приятелка ми разказа сериала, тъй като аз се отказах да го гледам. Невероятни обрати и неочакван край. И големи измишльотини, ама на нея  й е харесал.

# 212
  • В полите на Витоша :)
Самоцитирам се с надеждата, че някой ще забележи поста ми този път.

Здравейте!
Включвам се с 2 въпроса:
Иффет и Али Ихсан преспаха ли заедно в днешната серия? Не ми стана ясно....
И онази Мюневвер нали се предложи на Ахмед, бяха заедно на сватбата и к'во? Кой от къде е? Нямаше ли да са заедно вече?

# 213

Здравейте!
Включвам се с 2 въпроса:
И онази Мюневвер нали се предложи на Ахмед, бяха заедно на сватбата и к'во? Кой от къде е? Нямаше ли да са заедно вече?

Да,те преспиват вече заедно,но не толкова фрапиращо.... Grinning Обичат се...Но тя го напуска..
Мюнефер и Ахмед не са заедно засега! За по-късно не съм видяла какво ще стане Joy

# 214
Здравейте момичета  Stop
Мога ли да гледам някъде серията от четвъртък, че я пропуснах?

# 215
  • В полите на Витоша :)
Благодаря, vera17 Simple Smile

K.Yaneva, можеш да го гледаш на http://play.novatv.bg/.

# 216
  • София
Този пък Али Ихсан защо толкова се разсърди на Ифет? Нали са семейство, трябва да си прощават, ясно че Ифет скри доста неща от него, но как толкова лесно се казва, че някой те е изнасилил. ooooh!
А пък този тъпанар Джемил, дано му дойде акъла в главата и да спре да тормози всички около себе си. Отвратителен.
На Гюлин за какво и беше да казва на Али Ихсан за случилото се между нея и брат му? На човека много му дойде наведнъж. Neutral Face
И все пак мисля, че сериала не е доизмислен много добре.
Прекалено глупава и наивна я изкарват Ифет.

# 217
  • Варна
супер мамче, привет, добре си дошла! Hug напълно съм съгласна с мнението ти за Али Ихсан, както бързо се влюби в Ифет, така и бързо, бързо се разсърди и иска да му подготвят  документите за развод! харесвам серияла, но много е недоизкусурен! доста започвам да се дразня, добре започна, хубаво се развиваше действието и в един момент.......

колкото до Джемил- толкова ми е противен, самият актьор ми е непоносим, гаден ми е, явно е повлияно от героя му, но като започне да гледа като гладен котарак, и да ми се хили под мустак, ми иде да му фрасна един по гадната коцкарска мутра!!! #2gunfire

# 218
Здравейте,момичета!  Heart Eyes
Вчерашния епизод ме обърка.Много странен сериал. newsm78
Така,първо за Нил.Много ми е странно поведението на баща й?!?!?!Ако моето дете се друсаше,нямаше да му оставям избор и да го зарежа да си се друса и да си прави,каквото знае.А и ако бях на мястото на Джемил,щях да го убия тоя долен дилър нещастен,малко му беше боя.  Close
Сега за Али Ихсан...Еми не е мъж на място,за какъвто го мислех,нерешителен ми е и то много.Първо иска да се развежда с Иффет,после много му липсвала.  #Crazy
Самата Иффетка е доста глупава,според мен.Може би не точно глупава,а по-скоро наивна.Личи й,че още го обича Джемил,но просто не я разбирам.Абсолютна мазохистка,той й провали живота,тя още влюбена в него след всичките му изцепки.Сега,то вярно,че и Али Ихсан не е цвете за мирисане,но ако бях на нейно място,щях да предпочета него,поне преди караницата,която имаха се държеше много добре с нея.
Дилек е голяма гад,направо.... #2gunfire Само това чакаше,Ясемин да се влюби в Али Ихсан,за да може да разкара Иффет завинаги.А самата Ясемин ми е много антипатична,да напуска работа и да се маха. #Cussing out
Дано се случат по-интересни неща в следващите серии. Peace

# 219
  • Варна
Привет момичета!
Включвам се след близо двуседмично планинарстване из Родопите и виждам, че има доста отказали се и нови попълнения- добре дошли на всички........ Laughing  bouquet
Снощи по диагоналната система гледах докъде е  стигнал сериала и установих, че кой знае какво не се е случило, за което да не съм ви писала........В този ред на мисли се обръщам към Океан от мечти и Петенцето- момичета горе-долу до тук ви го бях разказала, ако все още искате продължение ми пишете на лични .....на линия съм и ще разказвам....
От тук насетне има доста обрати както в действието, така и в персонажите- лошите ще се облагородят, а добрите ще си покажат лошотията....... #2gunfireРазбира се има доста недомислици и пробойни в сценария, но като цяло има и доста интересни моменти според мен ........на тези, които не им е писнало ще им е интересно.

# 220
  • Варна
Здравейте,момичета!  Heart Eyes
Вчерашния епизод ме обърка.Много странен сериал. newsm78
Така,първо за Нил.Много ми е странно поведението на баща й?!?!?!Ако моето дете се друсаше,нямаше да му оставям избор и да го зарежа да си се друса и да си прави,каквото знае.А и ако бях на мястото на Джемил,щях да го убия тоя долен дилър нещастен,малко му беше боя.  Close
Сега за Али Ихсан...Еми не е мъж на място,за какъвто го мислех,нерешителен ми е и то много.Първо иска да се развежда с Иффет,после много му липсвала.  #Crazy
Самата Иффетка е доста глупава,според мен.Може би не точно глупава,а по-скоро наивна.Личи й,че още го обича Джемил,но просто не я разбирам.Абсолютна мазохистка,той й провали живота,тя още влюбена в него след всичките му изцепки.Сега,то вярно,че и Али Ихсан не е цвете за мирисане,но ако бях на нейно място,щях да предпочета него,поне преди караницата,която имаха се държеше много добре с нея.
Дилек е голяма гад,направо.... #2gunfire Само това чакаше,Ясемин да се влюби в Али Ихсан,за да може да разкара Иффет завинаги.А самата Ясемин ми е много антипатична,да напуска работа и да се маха. #Cussing out
Дано се случат по-интересни неща в следващите серии. Peace

Супер мама, привет от мен......споко,ще има доста интересни моменти и обрати в предстоящите серии, обаче Диема ги е накъсала много.......по принцип оригиналните са около 2 ч всяка и завършват в най- сюблимния и запомнящ се момент, а тук са ги нарязали яко, даже не помня снощи къде беше края......
Да споделя само, че за мен именно Дилек е изцяло отрицателния герой в сериала....... #2gunfire #2gunfireВсички останали: и Джемил , и Али Ихсан, и Нил, и Ерхан и дори бащата тиранин Ахмет ни показват както лоши , така и добри насоки от себе си, само арогантната и зла Дилек не видя нищо полезно в подкрепата на семейството си , а по-нататък и в любовта на един мъж, който на много пъти и дава възможност да постъпва правилно......не можа да се отърси от омразата и желанието си за отмъщение.......до края ще крои сметки и планове как да навреди на другите.....дори ударите, които понася не стигат да се осъзнае, че живеейки така пропилява живота си и остава сама  по пътя си......

# 221
  • Варна

Здравейте!
Включвам се с 2 въпроса:

Здравей и на теб от мен,
както писах и в предишни свои постове, Ифет и Али Ихсан са заедно, обаче тя според мен беше с него напук на Джемил, сякаш да докаже на себе си, че любовта към съпруга и е по-голяма от инстинктивното желание да отиде вечерта в къщата , където Джемил иказа, че ще я чака.......аз обаче не смятам, че тя изобщо се е влюбвала в АИ- просто така и се стече живота и обстоятелствата  я притиснаха за този брак; и влечение към АИ не виждам, по скоро признарелност и желание да бъде "добра " съпруга......

Що се отнася до бащата Ахмет и съседката Мюневвер да ти кажа , че нищо не се случва за в бъдеще- остават си просто добри съседи........

# 222
  • Мюнхен
Здравейте!

Исках да ви споделя, че тук има целият (само 9 серии са) и  последен сериал с участието на Дениз Ч. с руски превод. Не съм го гледала, не знам дали е добър, единствената ми информация е, че е бил спрян по-рано, така че не знам какъв е финала. Може би някой го е гледал или знае нещо.

http://asi-bg.net/details.php?id=13642

# 223
Здравейте!   bouquet
Стана ми жал за Джемил...(голяма фурнаджийска лопата съм,значи  Mr. Green ).Искам да му се нареди живота,защото всички го гонят и съдят и ужас просто...А сега и Бетюл като му снесе новината,че е бременна,не ми се мисли...
Тази малката,Нимет,ме дразни доста напоследък...изключително голяма лигла се оказа.Дано я върнат в държавното училище и да се осъзнае на кой свят се намира.Ако бях на мястото на Иффетка,щях да я поставя на мястото й още като разказваше на приятелите си.Абееее,пуберска работа... Laughing
За самата Иффет ми стана много гадно.На вечерята Дилек и Нил й се подиграваха доста явно,а Али Ихсан си мълчеше,вместо да я защити.Той сигурно си мисли,че като й дава пари,й дава и щастие...да,ама не.Пък и в предната серия като й провери телефона,след като тя излезе от стаята ми падна мноооого в очите.Пък и на всичкото отгоре след вечерята в чест на Нил,като АИ и Иффет си легнаха,той пак хвалеше Ясемин...Абе що за мъж трябва да си,за да хвалиш някаква жена пред съпругата си?!
А Нил ми е много досадна и обсебваща...Не разбра ли,че Джемил не я обича и не иска да има нищо общо с нея?Горкия замина да работи за без пари,за да могат АИ бей и единствената му щерка да са щастливи.
desislava34  Heart Eyes Имаш ли нещо против да ми разкажеш какво се случва на ЛС?

# 224
desislava34  Heart Eyes Имаш ли нещо против да ми разкажеш какво се случва на ЛС?

И аз се присъединявам към молбата  Praynig

Общи условия

Активация на акаунт