. иначе е много енергична с крачоците, изкарва една кунг фу
, не знам дали се храни достатъчно... първите 10-15мин от кърменето са ужас
тя се мята като риба на сухо, дръпне, пусне, дръпне, пусне... докато изпусне газовете. освен това гледа към зърното да навре и пръсти
и пада една борба с мен, иначе яко ми натиска и щипе гърдите
. Изглежда, че по-силната ръка ще е лявата

В една друга тема http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=790332.0;topicrefid=6 описвах одисеята си с липсата на изхождане.
след активното му сучене изчаквам да си почине и правя лек масаж с кръгови движения, още докато е на гърдата, там където има още мляко. Компресия прилагам накрая и то не винаги като притискам леко гърдата и плъзгам пръсти към зърното, като съм хванала успоредно от две далечни страни и наистина има ефект, но дори и след нова Иван остава закачен за мен понякога се смее но зърното не пуска

. Разбирам, че те притеснява това, че Ирина е намалила времето за спане през деня и същевременно ти трябва да си почти през цялото време до нея, за да се чувства тя сигурна и спокойна.
. 

Беше ми интересно и полезно да я прочета. Някои неща вече прилагаме отдавна, други ще пробвам да приложа като полезни. Слинг ползвам от самото раждане, сдобих се и с ергономична раничка, които заедно с количката ползваме у дома и навън:).Препоръчани теми