Априлчето започна да се смее и се опитва да щурее :)

• 33 715
  • 745
  •   1
Отговори
# 585
С това спане вече е голям зор . Прозява се ,търка очи , обаче не заспива . Да ви се оплача - не знам какво да правя , моята госпожица не иска в количката . Направо не ми се излиза , че си е цяло мъчение , или реве ,или се носим.Дайте съвет

И ние сме така. Изключително трудно заспива. Последните дни вечер е приспиване с часове. Носим се на ръце - и това не помага особено. Евентуално ако заспи е за 15-на минути, буди се с рев и отново... Дано е нещо моментно. Май и коликите още го мъчат..  Thinking

# 586
gerryy3, ползвах гел Дентинокс, изразходих 1 опаковка, но вече минах на гела за никнещи зъбки на Бочко.  Peace От месец ползвам.

# 587
  • София
 За захранването мисля да изчакам 5 месец поне с каша или зеленчуково пюре... още колики ни мъчат... не ми се рискува Simple Smile ЗВБ някакси не ми харесва баш Simple Smile ама време има...
Само на ръце заспива, някъде половин час преди всяко ядене и от 15 до 18 само за вода се буди ... вечер си спи от 21:30 до към 6:30... златен ми е... но може да седи сам около 10 мин, иска си публика и да си до него и да му бърбориш...
Зъбите ги мажа с пансорал и има едно гумено като биберон на томи типи, но гризалка помага за сега ... но в комплект с коликите понякога е страшно ... гушкането най помага Wink май ще си го разглезя Simple Smile
Браво на Руни... и ние на път сме същите ... не му се спи но заради друскането, а сега и завоите, не можа да отвори очите ...
Аз махнах коша за новороденото и сме с летния... много е удобен, повдигам го съвсем леко към 30 градуса и си зяпа напред и си играе с играчките ... и си се разхождаме... но като дайде време за спане - на ръце Simple Smile
Много усмивки от нас

# 588
  • в 1001-та нощ
За венците все още не давам нищо. Преди време взех Дентокинд, имах съмнения, че е нервен от венци - нио ефект никакъв. И при баткото нямаше  Cry

За спането - слагам го да спи, когато му се спи и заспива веднага. Не му правя режим. Все повече будува  #Cussing out

# 589
мммм колко много сте изписали ние сме с режим на спане така от до 9 спим до 10 играем излизаме на разходка една дрямка до 12 после в 13:30 хранене към 14:00 заспива до 17:00 играем до 18:30 след което почивка до 20:00 къпане хранене игра и нощен сън в 22:30-23:00. За зъбките мажа дентинокс ама не виждам да помага много те и без това си избиха давам му чесалки на камера защото са най близки до едновремешните меки силиконови и тънки онези с водата са доста големи и твърди така си ми седят складирани отворих само една и не ми допадна. бибероните ги отказахме без мрънкане а така си ги обичаше преди. захранване с пюре както казах и преди мисля да започна към 5 месец а може и да поотложа още малко след това. за тези които не седят в количката мнооого кофти аз нямам такъв проблем но снахата е така и виждам че и е трудно нито кафе може да пие нито качествена разходка може да направи да не говорим да свърши нещо

# 590
Алена, как ви се захваща столчето с коланите на колата?

# 591
Питах за спането, защото наш бебо веднъж спи съвсем малко през деня, друг път като днес спи много. Вече спа два пъти по 2 ч. и нещо, един път 50 мин. Реших, че е спал достатъчно и го мъча да си играем. Той се изнерви. Сложих го на леглото и заспа бързо бързо отново.  newsm78 Сега ще видя колко още ще спи. Иначе вечер спи около 9-10 часа (с прекъсване за папане).
Та се чудех колко е нормално на денонощие горе-долу - 12-16 часа?

A.l.e.n.a. имаме същото одеалце като на Руни, даже два броя. Много са хубави  Wink

Да ви се похваля - дойде ни сенника за количката. Ще го пробваме (ако не вали разбира се).
Ние сме отдавна с летния кош с наклон 30 градуса. Като (ако) заспи го пускам на пълно легнало положение. Освен това кошът го слагам с гръб към мен, защото ако е с лице ме вижда и иска да го гушкам и тогава се разплаква почти веднага.

# 592
  • в 1001-та нощ
Feride Blush и с баткото много го ползвах, много практично Peace

Aludra * - отзад и отстрани има къде да минава колан. Мъжът ми закрепва столчетата и не мога да кажа точно, а в случая се опира и на предната седалка и се фиксира неподвижно допълнително.

Иначе е с гръб към движението и седнал, но от ъгъла на снимане изглежда легнал, а не е  Peace

Последна редакция: ср, 06 авг 2014, 19:44 от a.l.e.n.a

# 593
Нашето столче се закрепва отгоре и отзад. Само, че коланите имат някаква специална система и ми създават работа с нашето столче. Рекох да не сте с онези столчета, при които коланът който е отгоре минава под бебето през конструкцията на стола и щях да питам нещо за тях. 

В инструкцията на нашата кола пише столчето, че не трябва да се подпира със седалките, даже да се оставя разстояние. Ако не се получава разстояние, да се сложи на друга седалка.

# 594
За венците все още не давам нищо.
А с захранването мисля да започна към петия месец може даже и шестия  не съм го решила още.  Wink

# 595
Как се справяте с подсичането в тези горещини?   Thinking

# 596
Засега не се подсича, оставях го малко голичък да си рита  Laughing Но ни изписаха гащите на фрейка, че е с дисплазия и сега гледам да не го оставям голичък  Sad А те са си дебели, но мажа с крем и е ок

# 597
Спи около 14-15 часа, от които 9-10 през нощта. До преди една седмица спеше от 22 до 5, но вече се буди и в 2-3 да хапне. След това спи от 5 до 9. Май започват да го дразнят венците.
Не се е подсичал до сега. И той носеше гащите на фрейка първия месец. След прегледа на 1м ги махнахме.

# 598
Не се е подсичала бебка до сега. Преди да сменя памперса я оставям малко гола да рита. Мажем се с Судокрем и нямаме проблем. Peace

# 599
  • elhovo
ей,мами вие сте изписали за една нощ бая...
така-ние също не сме се подсичали,мажем се и ние със судокрем.
за венците също още нищо не давам.
спим от 9 и нещо вечерта до към 6 30 или 7 сутринта,после пак малко спане до към 9,ядем в 9 30 излизаме спим 30 мин в количката,пребираме се ядем между 12 30 и 13 00ч. и после спим до към 4 или 5 различно е всеки път...после пак излизаме и спим пак 30 мин и към 20 30 се къпим,храним и отново спане...не насилвам за спане виждам че е наспана и и се бодува.
днес си изяде цялото пюре от био различни зеленчуци и много се радвам...имаме напредък малко по малко ....
айде оставям ви за да отивам да стягам багажа за моренцето...като се приберем ще пиша пак...
слънчев ден на всички и много  Hug

Общи условия

Активация на акаунт