честито !!! дентинокса май охлажда за съвсем малко и има ограничено ползване мисля да пробвам бочко аз тези дни... Днес ни биха двойната ваксина която отложихме на 3 месеца и горкото ми бузанче беше много криво 2 пъти давах панадол и 2 пъти слагах куул пач сега вече се умори и заспа но днес комшиите за пръв път го чуха да плаче чак им направи впечатление та се изредиха да ме питат какво му е
Отскоро много ни мъчат венците,ползвам гел на Бочко,но при нас ефект няма
Само дентокинд помага.Обривите го сърбят,вече незнам с какво да мажа,ту се появяват ту затихват,ужас е.Цяла нощ се чеше милото.Минахме на Фризо Н.А. и оттогава май не му стига-по 170 мл яде и след два часа иска пак
подлудява ме.Не ни дават захранване още заради обривите,но веднага щом може почваме.Хубав ден ви пожелавам и много приятни емоции
честито !!! дентинокса май охлажда за съвсем малко и има ограничено ползване мисля да пробвам бочко аз тези дни... Днес ни биха двойната ваксина която отложихме на 3 месеца и горкото ми бузанче беше много криво 2 пъти давах панадол и 2 пъти слагах куул пач сега вече се умори и заспа но днес комшиите за пръв път го чуха да плаче чак им направи впечатление та се изредиха да ме питат какво му е 

. През телефона само ви преглеждам набързо, хич не ми е удобно да пиша.
.

Препоръчани теми