Априлчето започна да се смее и се опитва да щурее :)

• 33 697
  • 745
  •   1
Отговори
# 645
# 646
Nia_Nia_Nia, отвара от орехова шума също много заздравява косата и ѝ придава чудесен блясък. Можеш да провериш и за различни източници на бирена мая, тя също има добро въздействие. Съответно се къпи с бебешки шампоан и не се боядисвай известно време (ако го правиш де). Аз се боядисах миналата седмица, че вече на нищо не приличах, но при мен косопадът се стабилизира.

Мерси, Dao

Ще пробвам и с орехова шума.
И аз не съм от най- суетните, особено пък по отношение на коса  - маски и т.н, но откакто установих, че връзвам ластика от три вместо от два пъти вече... и всичко е в моя коса, се притесних. И аз нямам накъде да скъсявам, вече я отрязах след раждането и ми е както винаги -  до раменете.

# 647
Маската с тривитаминола и аз си я правех преди  Grinning Сега мисля пак да почвам, но пък нямам никакво време. Да взема да си я направя и като нищо да излезна с нея навън  Laughing  на мен фризьорката преди време ми я каза.
Аз сега се тормозя с тия кг. Уж ям веднъж дневно  и пак не свалям, а ми тежат едни 8 кг Sad

# 648
момичета,да ви се похваля-вече заменям 2 ядения на деси с пюрета
супер, браво   bouquet Аз от днес започвам да давам зеленчуково, ще видим дали ще го хареса (ама какъвто е лаком, най-вероятно). Иначе ще ги редувам, един ден зеленчук, един плодово (например). След 5-тия месец ще вкарвам 2 дневни хранения с пюре - на обяд зеленчук, следобедната закуска - плод.  Peace

# 649
Момичета, и моята коса капе много (ама много).
Нищо не съм пробвала да й правя, освен че я отрязах (до раменете, както и вие) и я боядисах наскоро, че след раждането още не го бях правила. Боядисвам се с Иноа и се надявам да няма засилващ ефект върху косопада.
Нямам време да варя орехова шума, макар и аз да знам, че косата става много хубава от нея.

Ние сме на почивка на планина. Почти от 9 до 9 часа сме навън. Бебо спи в количката под сянката на дърветата. Храним го и го повиваме навън. Само за къпането и вечерното спане се прибираме в стаята.
Вчера и днес е по-кисел и поплаква доста. Много трудно заспива (първо се дере зверски). Дано му мине скоро.

# 650
Здравейте на всички мами във форума! Бих искала да попитам вашите бебета кога ползват залъгалка - само при заспиване или почти постоянно докато са будни бибата е в устата?

Последна редакция: чт, 14 авг 2014, 21:14 от vbojidarova

# 651
Здравейте на всички мами във форума! Бих искала да попитам вашите бебета кога ползват залъгалка - само при заспиване или почти постоянно докато са будни бибата е в устата?
При нас не е само при приспиване, а и през другото време.
Общо взето всеки път, когато е кисел и започне да помрънква или плаче.

# 652
  • elhovo
е,значи ние сме по различни от всички бебчета-Деси изобщо не иска биберон залъгалка.мъчих я в началото неще и не не това дете,после кум 20ден пак пробвах и пак без успех,на 3 мец и половина пак и последно я пробвах преди ден докато си играе6е с активната гимнастика и отново същия резултат-НЕ  искаме залъгалка...но и по добре!!

# 653
  • в 1001-та нощ
Руни така и не прие залъгалка. Демонстрира отвращение. Баткото ползва до 4м и половина - и в будно и в заспиващо положение  Peace Като започна да държи и лапа играчки я махнах.

# 654
Биберон-залъгалка бебо използва само при заспиване и то ако не му се спи много. Ако е изморен, директно заспива. През другото време предпочита да си гука и кряка, отколкото да смуче биберона.  Peace

# 655
В началото малкия не приемаше хич залъгалките, но сега като почна мащабното лигавене, дразнена на венци и болка, пъха всичко в устата си. В суматохата пъхам и биберона ако е много кисел, често намазан с гелче. За сън почти задължително ако го тормозят венците.

Иначе започна преди около месец да си лапа пръстите, най-вече разбира се палеца и ако ще смуче нещо предпочитам залъгалката да е.

# 656
Ооо и ние хич не я харесваме залагалката. Какви ли не видове му предложих , но рядко я задържа в устата си....понякога вечер преди да заспи я смуче малко повече.Научил се е да си я хваща и да си я изскубва с всичка сила и я захвърля настрани...

# 657
В началото малкия не приемаше хич залъгалките, но сега като почна мащабното лигавене, дразнена на венци и болка, пъха всичко в устата си. В суматохата пъхам и биберона ако е много кисел, често намазан с гелче. За сън почти задължително ако го тормозят венците.

Иначе започна преди около месец да си лапа пръстите, най-вече разбира се палеца и ако ще смуче нещо предпочитам залъгалката да е.

Какво даваш за венците и има ли ефект, че и нас много ни мъчат?

# 658
Мами и Момичета от ЛЛЛ , помагайте , имаме проблем.
Краси е на кърма на поискване , давам и вода.От едно известно време ми отказва да суче или пък суче по 2-3 минути и се пуска с мрънкане или рев,за всеки случай предлагам и другата гърда , но последва същото, но подам ли шишето с вода е като онемяла. За заспиване на гърда да не говорим , ако се случи веднъж в седмицата добре. АМ не искам да давам  , цедя от време на време , за да съм сигурна , че има мляко .

Възможно ли е да се наяжда за такова кратко време , дали е от жегите ... сериозно започнах да се притеснявам ...

# 659
 titinq Пробвала ли си да се изцедиш и да и дадеш с шише кармата.
 Илияна също не приема залъгалка, по-някога правя опит да и я дам, но упорито отказва и я изплюва.
 За венците днес и взех силиконова гризалка и един  крем Дентинокс. Сега ще гледаме дали ще има ефект.  baby_neutral

Общи условия

Активация на акаунт