Вечер и нощем сякаш си наваксва добре обаче, ще видим със сигурност в понеделник, че тогава сме на консултация. Иначе има и дни в които се храни по-нормално, като например днес 
и аз имам нужда от почивка все пак...
Много напира да се изправя, като е в шезлонга отлепя цялото гръбче направо, вече без колани не смея да я оставям. Набира се и на подадени пръстчета, но все още гледам да не прекалявам с тези упражнения.
Това, което описваш като поведение си е абсолютно нормално за бебчета на възрастта на нашите априлчета. Просто те умират да общуват и не изпускат каквато и да е възможност за това - затова като проговориш пуска гърдата:) И Ирина прави същото, затова се налага да пазя тишина по време на приспиване, иначе сънят отива по дяволите:)
А като се наяде освен, че пуска, хваща гърдата, гука и говори, тия дни лиже като кученце. Говори, говори, захапе, пусне, оближе...

Така както вчера писах, че не може все още днес реши да ми покаже, че греша
Засега си затиска ръчичката отдолу, но с лекота се завърта. 
). По този повод дори вчера го продадох в OLX-a. 
Иначе и тя много често пръцка... И при нас помага да суче в сънено състояние, след сън я дебна още едва отворила очи веднага я слагам да суче и определено така се храни по-добре. Иначе има моменти, в които е много спокойна и заспива без да правя нищо особено просто с бибата да речем и обича да се завива с пелената, която й слагам под главичката - започне ли да го прави знам че много й се спи вече и ако не се справи сама й помагам (гушкам и люлея леко или люлея в шезлонга.. или возя в количката и дрънкам с дрънкалка). Както и други мами са споделили преди мен, в различни моменти различни неща помагат. Аз иначе не съм почвала да захранвам още мисля да започна най-рано след месец вероятно с оризова каша (така процедирах с каката и тя я прие много добре). Ще видим и педиатърката какво ще каже в понеделник, но засега такива са ми плановете. 

Препоръчани теми