Дългото лятно чакане след трансфер-30

• 55 506
  • 776
  •   1
Отговори
# 615
Ох, пиша от тел и стават грешки.Извинявам се.
Нищо не ти пречи да те видят във Варна, разбира се.Няма да се тормозиш.Всичко ще бъде наред и ще бъдеш бременна още 9м.

# 616
Дано не е най-лошото, а и в нашия град не се правят кръвни тестове, най-рано в понеделник мога да го направя в съседния град, до тогава дано да е само това.

# 617
Добро утро момичета,как сте днес??
Мен гърдите сякаш спират да ме болят,как мислите дали е лош сигнал?

# 618
и при мен има някаква такава работа и много се притеснявам  Confused

# 619
и при мен има някаква такава работа и много се притеснявам  Confused

спокойно не е лош сигнал, организма се нагажда спрямо новия режим  Laughing

# 620
ох,при мен положението е същото Sadот 2 дена ги натискам през 5 мин.да се уверя,че не са се спихнали като преди цикъл.хич не съм откачила,нали? smile3532да идва вече четвъртък и да правя тоя тест,че се изядох вече!

# 621
от хормоните ли,от изтрещявяне ли,незнам,ама тия дни съм станала една неспокойна...непрекъснато се стряскам.ама много.и все от глупости-я ку4ето тропне,я аларма се включи,а в4вра в банята падна един шампоан-е само дето не припаднах,направо ми спря сърцето и ми се подкосиха краката!не знам какво е това чудо,никога не ми се е случвало.май сам доста напрегната...

# 622
ох,при мен положението е същото Sadот 2 дена ги натискам през 5 мин.да се уверя,че не са се спихнали като преди цикъл.хич не съм откачила,нали? smile3532да идва вече четвъртък и да правя тоя тест,че се изядох вече!
Ако това е откачане значи всички сме откачили  Crazy

# 623
затова по-нагоре предлагах клиниките да си направят и психодиспансер.аз по принцип съм голямо добиче и не се давам лесно на стресови ситуации,но това направо не е човешко smile3511а тожа с чакането сам го играла вече 4 пъти при инсеминациите.мислех,че съм свикнала,ама с това явно няма свиквне.измряха ми нервните клетки вече

# 624
Днес си направих тест и беше отрицателен. Аз си го чувствах. Ще опитам пак след няколко месеца.

# 625
Днес си направих тест и беше отрицателен. Аз си го чувствах. Ще опитам пак след няколко месеца.

Какъв тест си направи, на кой ден?

# 626

Какъв тест си направи, на кой ден?
Тест от аптеката на 10 ден след трансфер на петия ден. Нищо не разбирам.

# 627
много е рано за уринарен тест, трябва да направиш кръвен - той е достоверния!!!

# 628
много е рано за уринарен тест, трябва да направиш кръвен - той е достоверния!!!
Май съм по навита да изчакам още 4-5 дена.

# 629
на мен ми казаха от клиниката да си направя теста на 14 ден от трансфера,аз съм със ЗЕТ на 5дневни ембриончета.не знам дали пиклив тест ще хване нещо на 10 ден newsm78.нали даже кръвния го насрочват най-рано за 10 ден Thinking

Общи условия

Активация на акаунт