Трудната за отваряне храна

• 13 151
  • 133
  •   1
Отговори
# 60
Аз си имам само два. Удрям в пода докато не се отвори или взимам чук. Сега като се замисля... Thinking Евала му на този, който е измислил чука!  Grinning

# 61
Laughing Много свежа тема!

Яйцата беля с голяма лъжица. Това с духването обаче ме разби Shocked

Най се затруднявам с бурканчета, явно нямам сили да отвъртам капачки, затова ги думкам в пода.  Embarassed
И ти като мен.  Grinning

# 62
Буркани отварям много лесно, с обратното на вилица или лъжица, съответно по тънки. Пъхам между капачката и буркана, съвсем леко, докато се чуе как навлиза въздух. Ако е необходимо - на няколко места. Бурканът и капачката остават цели. Не е нужна сила.

# 63
  • Варна
 С яйцето и аз не се справих.Всички обаче бая се посмяха на мой гръб  Embarassed
Аз обаче няма да се предам.Ще пробвам с по-стари яйца,че тези бяха съвсем пресни.Ще ползвам,ако трябва и помпата за гумите от колелото на детето.За по-силно духване Joy

Тази тема много ме кефи и разтоварва!!!

# 64
Тази тема много ме кефи и разтоварва!!!
Това е целта на темата. Малко да се посмеем, при мен не беше малко.  Joy Joy Joy

# 65
С бурканчетата много се измъчвам и аз, ни лъжица ни вилица нищо не ми помага, каква съм такава саката незнам и аз.... newsm78, викам на ММ и той е нареден да отваря  Crazy

А с кутиите за сладолед съм просто трагедия, това чопче незнам за какво е сложено там, уж за по-лесно ли незнам, но мен повече ме затруднява...

# 66
Чопчето е сложено, за да се счупи, така остава празно място и от там се подхваща капака и се отваря.

# 67
Чопчето е сложено, за да се счупи, така остава празно място и от там се подхваща капака и се отваря.
При мен се чупи без да се е разтворило.  Confused

# 68
Бурканчетата и аз ги чукам по пода за да ги отворя.
Меичка- как белиш яйцата с лъжица?

# 69
Има едни такива нечупливи, че ми почервеняват пръстите докато ги счупя.

Буркани отварям с върха на ножа- леко се напъва капачката, за да изчезне вакуума и се отваря веднага. Много по-лесно ми е от другите методи с дръжки на прибори или удряне в плот/под.

Сетих се за нещо друго, което трудно отварям. Когато се боядисвам у дома в боите има едни балсамчета в малки пакетчета. Та тези балсамчета, ако не ги отрежа предварително, после с мокри ръце под душа ми е абсолютно невъзможно.

# 70
  • Пловдив
Халкичката на бутилката олио, толкова често ми оставаше в ръката, че сега си помагам с върха на ножа предварително. Понеже съм с кашкавалени пръсти буркани с винтови капачки отварям по метода на fiona - безотказен е.
С една кофичка айрян имам чуден спомен. На работа съм и ще хапвам - сиренка и айрян. Ама ми е много важно да махна цялата капачка - отлепвам внимателно и точно когато трябва да я откъсна вече от кофичката - тя се обръща върху мен. - 500 мл. се изля по панталона ми - красотъ. Mr. Green
Най най невъзможни за отваряне обаче са ми свещичките ефералган, които съм ползвала за малката. То хем не ще да се отвори, хем ако ги задържиш по-дълго време в ръката почват да се топят.
Но за мен най-безотказен уред за отваряне на всичко е .... мъжът ми. Laughing

# 71
Здравейте! Направих тази тема малко да се посмеем. Ако мястото и не е тук, моля да я преместите. Наскоро ми се случи да си взема айран от тозих на Meggle от тези, които ги рекламират, че лесно се отварят и ето какво стана: Joy Joy Joy Joy Joy

Joy Joy Joy .. ъъъ за какво се смеем?  newsm78  Laughing

# 72

Сетих се за нещо друго, което трудно отварям. Когато се боядисвам у дома в боите има едни балсамчета в малки пакетчета. Та тези балсамчета, ако не ги отрежа предварително, после с мокри ръце под душа ми е абсолютно невъзможно.

Оле да ужасни са тези балсамчета, просто е невъзможно под душа да се оправиш с тях, аз предварително от вън си ги клъцна с ножицата и....така, а също от подобен род са и някои пакетчета чай или 3в1, уж е отбелязано от къде да се опъне да се скъса, но то само се върти из ръцете ти  Blush УДЖЪС

# 73
  • София
Но за мен най-безотказен уред за отваряне на всичко е .... мъжът ми. Laughing
+1, само че за МП  Mr. Green
Тези вакуумираните пакети, я с нарязано някакво месо/колбас, я със слайсове сирене, не мога и не мога да ги отворя. Уж лесни, накрая нарежа и парчетата, които са си нарязани вече #Cussing out
Бурканите - при мен никога не се получава това с 'шупването', не мога да пъхна хубаво ножа/лъжицата/вилицата м/у буркана и капачката явно. Обикновено викам МП.
Бутилките олио - отново МП, аз не успявам да се преборя с тея 'модерни' капачки.
Хартиените опаковки топено сирене, с лентите, които се дърпат - винаги се късат още в началото и после иди ги отвори. А за самите парченца топено сирене да не говорим, някой път е ужас.

# 74
  • Sofia
Laughing Много свежа тема!

Яйцата беля с голяма лъжица. Това с духването обаче ме разби Shocked

Най се затруднявам с бурканчета, явно нямам сили да отвъртам капачки, затова ги думкам в пода.  Embarassed
как става номера с лъжицата  Thinking

Общи условия

Активация на акаунт