"За" и "против" чалгата

• 102 456
  • 1 961
  •   1
Отговори
# 1 740
Софи, защо да е невъзможно да ходи на ресторант? Не е казано, че оставя по 50лв сметка. Всички ресторанти имат обедно меню като цените не надвишават 3-4лв на порция. Едната салата да е 4-5лв, една супа да е също толкова, че и по-малко. 14-годишно спокойно може да се нахрани с 10лв.

# 1 741
Ужас! Наближава априлската ваканция и 14-годишните ученички ще висят по цял ден във форума. alert
Това нещо не е на 14 години. Пък и името му е xxxx96. Това защо? Влязло в роля.

# 1 742
Човек може да се нахрани в ресторант и за 10 лв, така че не виждам какъв ви е проблема...аз не ям кой знае колко, даже според повечето хора нямам апетит. Така че не харча кой знае колко много  Simple Smile Simple Smile

Последна редакция: сб, 28 мар 2015, 16:21 от fashion_lover96

# 1 743
  • София
Да беше казала, че си вика пица или квото по телефона по- щях да се "вържа", хаха.
Нали ги виждаме всеки ден 13-14 годишни дрисли. На ресторант ще ходи  без родителите два пъти седмично, ми че майка ти е да я посетят социалните. Grinning

# 1 744
Ужас! Наближава априлската ваканция и 14-годишните ученички ще висят по цял ден във форума. alert

На 14 съм си. Ако ти кажа защо в името ми е 96, ще рискувам съвсем да ме оплюете  Joy Joy Joy

# 1 745
Брей, и какво наказание трябва да измисли социалния работник, че детето се храни в ресторант?  Tired

# 1 746
Софи, защо да е невъзможно да ходи на ресторант? Не е казано, че оставя по 50лв сметка. Всички ресторанти имат обедно меню като цените не надвишават 3-4лв на порция. Едната салата да е 4-5лв, една супа да е също толкова, че и по-малко. 14-годишно спокойно може да се нахрани с 10лв.

НЕ ЗНАЯ, АЗ СЪМ ЗАОБИКОЛЕНА ОТ 14 годишни. Нито едно от тях не ходи да вечеря в ресторант, че и два пъти седмично! 10 лева x2 = 20 лева само за вечеря. Ами закуска, обяд, дневни? Кой би дал на детето си толкова много седмични/дневни? Държа да отбележа, че 14 годишните около мен не са притеснени финансово. Просто не биха и помислили да ходят да вечерят два пъти седмично навън, сами. Странно ми е.

# 1 747
Да беше казала, че си вика пица или квото по телефона по- щях да се "вържа", хаха.
Нали ги виждаме всеки ден 13-14 годишни дрисли. На ресторант ще ходи  без родителите два пъти седмично, ми че майка ти е да я посетят социалните. Grinning

Кое му е нередното в това да ходя на ресторант? Ресторант звучи много изискано май...айде да го кажем заведение, че да се успокоите.  Grinning Grinning
Не ходя много често, защото ми е малко по-далеч от другите заведения до нас, но примерно понякога ям в "Хепи".
С приятели ходим също и в Рафи, но не много често, че това ми е още по-далече...такива места

# 1 748

Да, в ролята на конска муха.

# 1 749
  • София
Брей, и какво наказание трябва да измисли социалния работник, че детето се храни в ресторант?  Tired
СамО , без възрастен и не е прецедент Wink  не е нормално непълнолетна девойка да виси по кръчмите, но виж за теб може да е.. аз поне не познавам родители да си пращат детето да яде по ресторантите без тях.
А в Хепи ядяла Simple Smile нещо по веганско. Така може Simple Smile и пак няма да пратя дъщеря ми на 14 в хепи ако ще турско да стане, дори да изглежда на 18 г, още по- зле!

# 1 750

Кое му е нередното в това да ходя на ресторант? Ресторант звучи много изискано май...айде да го кажем заведение, че да се успокоите.  Grinning Grinning
Не ходя много често, защото ми е малко по-далеч от другите заведения до нас, но примерно понякога ям в "Хепи".
С приятели ходим също и в Рафи, но не много често, че това ми е още по-далече...такива места

Защото си дете, според това, което твърдиш. Нормално е да излезеш някъде с приятели, понякога. Но на тази възраст обикновено има придружаващ родител. Е, не е залепен за децата, но е някъде наблизо. Децата не вечерят два пъти седмично в заведения. Вечерят вкъщи, с родителите си.

# 1 751
СамО , без възрастен и не е прецедент Wink  не е нормално непълнолетна девойка да виси по кръчмите, но виж за теб може да е. Simple Smile аз поне не познавам родители да си пращат детето да яде по ресторантите без тях.

То не е нормално и да са по дискотеките, но ела ги изкарай от там или алармирай социалните. Не е нормално да висят и по кафенета, съветът ми към теб е пак същия.

# 1 752
СамО , без възрастен и не е прецедент Wink  не е нормално непълнолетна девойка да виси по кръчмите, но виж за теб може да е.. аз поне не познавам родители да си пращат детето да яде по ресторантите без тях.
А в Хепи ядяла Simple Smile нещо по веганско. Така може Simple Smile

Тя е младо момиче и няма деца, разсъждава от "другата страна", затова и е по-трудно да разбере позицията на родител.  Wink

# 1 753
Софи, защо да не им дават "неоправдано" много пари? Някои родители така компенсират липсата на внимание и грижи. Никой не твърди, че е редно, а че се случва.

# 1 754
  • София
Припомни ми ако обичаш съвета?

Общи условия

Активация на акаунт