Бъдещи майки в Русе 2014 - 2015

• 40 320
  • 494
  •   1
Отговори
# 210
Здравей, balabanova22, къде мислиш да ходиш за ФМ  Simple Smile

# 211
  • Русе
Честит празник на всички майчета! Искам да попитам ходили ли сте на ФМ и при кой.Аз сега съм в 19 седмица и искам да ходя, но се чудя кой доктор да избера.А започнахте ли да усещате бебоците? При мен нещо много слабо.

# 212
Честит празник на всички майчета! Искам да попитам ходили ли сте на ФМ и при кой.Аз сега съм в 19 седмица и искам да ходя, но се чудя кой доктор да избера.А започнахте ли да усещате бебоците? При мен нещо много слабо.
В Русе ходих на ФМ при д-р Тончева,това беше обаче 26 г.с.някъде,първата я правих в Тутракан.

# 213
deva88, доволна ли си от ФМ в Тутракан, колко парички е и прави ли си там и БХС?

# 214
deva88, доволна ли си от ФМ в Тутракан, колко парички е и прави ли си там и БХС?
Определено прегледът в Тутракан нямаше нищо общо с този в Русе,доволна съм,бях си записала час при Л.Бойчев,той беше свободен,чаках около час да дойде моя ред,но човека ми отдели около 40 -50 Мин.,огледа всичко подробно,докато при д-р Тончева ФМ продължи точно 10 Мин.,е,направи ми диск,но мен ме интересува дали всичко е наред,а не някакъв диск.Мисля,че в Тутракан ми взеха 80 лв. ,в Русе-50лв.,ако трябва пак да избирам пак в Тутракан ще отида.БХС правят в Тутракан,но на мен лично никой не ми беше казал за това изследване и първото го пропуснах,направих си доста късно втория БХС в Русе,в лаборатория Здраве,да не те излъжа,но май ми излезе 60 лв.

# 215
Забравих да кажа,че в Тутракан е добре да се обадиш по-рано,нямат много свободни часове.

# 216
Правих ФМ при Хубчев.Доволна съм.Прегледа е 50 лв.То за Русе няма кой друг.Хубчев си е специалист все пак.

# 217
Аз се водя при Рудницки,и аз мисля,че е до края на февруари в АГ,като цяло той ми харесваше,защото е за естественото раждане,напоследък доста лекари предпочитат секцио-лесно,планирано,повече пари.Аз се надявам,че все пак ще ми се размине секциото.

Аз родих при д-р Рудницки септември месец 2014 и останах много доволна от него и го препоръчах на приятелка , и тя реши да ражда при него , но от вас научавам че вече не е в АГто, да не е напуснал?

# 218
Аз се водя при Рудницки,и аз мисля,че е до края на февруари в АГ,като цяло той ми харесваше,защото е за естественото раждане,напоследък доста лекари предпочитат секцио-лесно,планирано,повече пари.Аз се надявам,че все пак ще ми се размине секциото.

Аз родих при д-р Рудницки септември месец 2014 и останах много доволна от него и го препоръчах на приятелка , и тя реши да ражда при него , но от вас научавам че вече не е в АГто, да не е напуснал?
На последния преглед при него го чух да казва на акушерката,че е до края на февруари.Аз много исках да раждам при него,тази седмица като отида при него ще го поразпитам,така или иначе трябва вече да видим нормално ли ще раждам или секцио.

# 219
deva88, много ти благодаря, утре съм на преглед да чуем сърчице  Praynig, и ако всичко е наред, още утре ще звъня в Тутракан , и ще ми трябва час за след месец, но в една друга тема казаха, че давали часове чак за след 2 месеца ooooh!, ама дано като им кажа, че съм за ФМ и да ме вместят по-рано, нали трябва първата ФМ  да е в 11-12 г.с. , не мога да чакам до началото на май месец   Tired

# 220
Polin4eto,помня,че когато звънях да си записвам час в Тутракан ми казаха,че най -оптимално било да отида 18г.с.,и аз бях чела,че се прави между 11 и 14 г.с. И бях много учудена,но аз много държах да отида по-рано,защото преди да разбера,че съм бременна пих доста лекарства и имах притеснения.Наистина най-добре звънни сега,като кажеш за какво става въпрос ще прецените за кога да си запишеш час.Успех ти желая.Simple Smile

# 221
Здравейте и аз да кажа Simple Smile с първото ме приеха за преносване без избор на екип или доктор,стоях си 3 дни на 3-я етаж с хапчета за предизвикване и обещания как до сутринта на другия ден ще съм родила и да не ям нищо за всеки случай,не ми обръщаха внимание.Смениха се почти всички за тези три дни,дойде пак реда на Шишкова и не и хареса,че не съм родила,каза че с хапчета и системи няма да стане ,след 30мин дойде да ме пита за секцио,че тоновете не и харесвали.Смъкнаха ме в операционната,Рудницки беше там и веднага с въпроса ''защо я носите,отвън ме чакат четири за аборт гладни и жадни стоят''как можа да го каже,горките те идват за аборт,гладни и жадни,а аз със спешно секцио,за да дам живот,страшно разочарована останах и никой не може да ме убеди в друго.За второто се следях при Шишкова,едно че останах доволна от нея,помогна ми тогава и сега исках да се доверя пак на нея.Второто ми секцио беше задължително октомври 2014,записа ме за операция когато тя е на смяна без да става въпрос за пари и уговорки,след това и дадох за благодарност извън болницата,но това беше по моя преценка.Обърна ми внимание с първото и с второто без значение дали съм и платила Simple Smileиначе си останах доволна като цяло от родилното

# 222
deva88, много ти благодаря, утре съм на преглед да чуем сърчице  Praynig, и ако всичко е наред, още утре ще звъня в Тутракан , и ще ми трябва час за след месец, но в една друга тема казаха, че давали часове чак за след 2 месеца ooooh!, ама дано като им кажа, че съм за ФМ и да ме вместят по-рано, нали трябва първата ФМ  да е в 11-12 г.с. , не мога да чакам до началото на май месец   Tired
В Русе идва д-р Чавеева, в клиника Щерев! Аз за първа ФМ ходих в Тутракан - 60лв, само 2 седмици чаках да ми дойде време за часа, при нея е 80лв, но си свърши и тя добре работата!

# 223
В Русе идва д-р Чавеева, в клиника Щерев! Аз за първа ФМ ходих в Тутракан - 60лв, само 2 седмици чаках да ми дойде време за часа, при нея е 80лв, но си свърши и тя добре работата!
newsm78 Може и 60 лв. да е било е Тутракан наистина,не знам защо 80 лв ми е останало в съзнанието.

# 224
Моят спомен е че между 11/14 г.с се прави БХС не ФМ за нея мисля че най -рано беше след 19 г.с нека да има какво точно да се огледа на видеозона  Simple Smile Поне при мен така беше  първия БХС  като ми взеха кръв за даун и т.н. си беше в 12 г.с Пожелавам на всички мамчета успешна бременност  Моят термин е 15/06 чувствам се добре като изключим леки болки в гърба и случайни контракции по някога ,които били подготвителни или поне така ми казаха  но си пия магнерич 3х2 .И съм с превантивен серклаж понеже първата ми бременност завърши в 7м.сега ми препоръчаха серклажа и го направих.Моят лекар е Д-р Минчева от която съм ужасно доволна! На ЖК ходя при Христова и от нея съм доволна Simple Smile Не мисля да избирам екип за раждането надявам се всичко да е наред и да родя естественно .Хубав ден на всички!

Общи условия

Активация на акаунт