Отговори
# 690
Някои бъдещи мами от Варна избрали ли са АГ болницата?

азззззз Simple Smile
КЪМ КОЙ ЛЕКАР СИ СЕ НАСОЧИЛА?

# 691
  • have faith and be patient ..
към който се падне  Mr. Green не виждам смисъл да плащам за някой , когото дори не съм виждала .. ще се чувствам толкова не сигурна , колкото и на шано Simple Smile) а и там лекарите които дават дежурства в родилното са си добри  Peace  ти към кого си се ориентирала ?

# 692
към който се падне  Mr. Green не виждам смисъл да плащам за някой , когото дори не съм виждала .. ще се чувствам толкова не сигурна , колкото и на шано Simple Smile) а и там лекарите които дават дежурства в родилното са си добри  Peace  ти към кого си се ориентирала ?
Георгиев , утря съм на преглед при него.

# 693
  • Пазарджик
Matsutka, честита ти дъщеричка!!!  newsm51 Страхотно име, страхотни мерки на малката госпожица, да ви е здраво и щастливо дете!
Интересни неща споделяте, мъчно ще ми е, че няма да усетя тръпката на нормалното раждане, но при мен е важно всичко да е наред, има наистина причини да е така.
Wickedly, при д-р Коруева съм в Здраве. При нея се роди и Калина през 2010 г, тя тогава беше в МБАЛ Пазарджик.
Нощни очи, много хубава роза си си сложила!
Искам бебче, къде си днес?
Благодаря за стиснатите палци! Не знам дали ще мога да пиша утре, при първа възможност ще пиша, благодаря ви много за подкрепата!  Hug

# 694
  • ул. "Мечтание"
Доре  Hug

Ние пък малко завиждаме, че знаеш кога ще се срещнеш с рожбичката си.  Mr. Green Hug
Стискам палци! Още малко остана. Дано всичко да мине леко и безпроблемно!  Praynig

# 695
Dora, и аз съм при Коруева, ще чакам да разкажеш как са се държали в родилното Hug А ти явно наистина няма да можеш да спиш тази нощ  Sad Както е казала Нощни, има си и хубави страни на това да знаеш кога ще е срещата ти с малкото съкровище, а ние само се чудим и се ослушваме кога ще е  Crazy Утре ще те мислим, да знаеш. Всичко ще мине на бързо и те чакаме да се появиш щастлива и да обявиш добрите новини  Praynig Hug

Iskambebche, наистина се позагуби. Чакаме те на отчет  Wink

Хубава вечер, момичета

# 696
  • Монреал, Канада
Честита дъщеричка на Matsutka, жива и здрава да е и да расте радостна и щастлива  Grinning

Дора, няма как да не се вълнуваш от бъдещата среща, но гледай и да си спокойна и да можеш да поспиш преди секциото, че после ..... Simple Smile Стискам палци всичко да мине много добре и бързо да се възстановиш  Hug

# 697
  • София
Мили момичета благодаря ви за хубавите пожелания! Да ви се връщат   bouquet
Относно раждането- в Майчин дом родих, не съжалявам за избора и оценям, че много важна е положителната !нагласа!
Аз имах своите резерви и страхове породени от първото раждане- но и от наблюдаващия лекар и от направилия секциото получих голяма подкрепа и се оказа, че наистина бременност със бременност не си прилича!
Сега чакам да ми слезе кърмата, слагам бебка да стимулира, виждам че и харесва и горещо се надявам да се справя с това предизвикателство...че първия път не успях...

# 698
сандрина, според мен най-болезнени са контракциите за разкритие и поне при мен са доооста по-болезнени от "болезнен цикъл", както съм чела. може би мацките пишат така, за да се успокояват, но аз си казвам истината Simple Smile

дора, и аз завиждам затова, че при секцио се знае кога ще е събитието, някак човек може да се подготви психически, знам ли.

# 699
Здравейте, момичета.

Честито на родилите мами! Искам да ви попитам дали ще ми трябва стерилизатор, ако успея да кърмя? Тогава няма да ползвам шишета. От болницата, където ще раждам, искат да нося стерилизирани шишета за АМ. Четох в нета как се стерилизират шишета и биби в тенджера - пише да се варят 20 мин. Нещо не съм убедена - нали са пластмасови???

Има ли някой от вас, който е стерилизирал в тенджера? Ще ми трябва ли стерилизатор, ако кърмя?

# 700
  • Пазарджик
Роди се бебе Виктория
тегло 3.500кг
52 см.

# 701

Честито бебе Виктория, Дора!!!
Да ви е жива и здрава и с безгрижн детство!!!

# 702
  • ул. "Мечтание"
Роди се бебе Виктория
тегло 3.500кг
52 см.

newsm44 newsm51

Честита да ви е Виктория!  Heart Eyes

Bossa Nova, много се радвам, че си доволна от болницата и как е минала операцията.  Hug

Crave, ако ще кърмиш нямаш нужда от стерилизатор и шишета.  Peace Не е проблем да стерилизираш във вода. Температурата не е толкова висока, че да стопи пласмасата. важното е само водата да е достатъчно като количество, за да не се опират шишета и биберони по стените на тенджерата. Simple Smile Искането на болницата е малко странно. Шишетата стоят стерилизирани максимум 24 часа, ако въобще не се отваря уреда.  Thinking
Ако бебето е ще е при теб през цялото време по-скоро нямаш нужда от шишета и в болницата. Кърмиш си честичко, ако се налага цедене или добавка по-добре да се дават на бебето с лъжичка, спринцовка, капкомер или чашка, за да не се обърква бебето и да не се затрудни кърменето.  Peace

Последна редакция: чт, 28 авг 2014, 14:11 от Нощни очи

# 703
честита Виктория, да е жива и здрава.
относно стерилизаторите аз имам на авент за микровълнова, но съм чела че не е препоръчително да се ползва микровълнова печка. никога не съм кърмила и ми трябваше стерилизатор от първия ден. предполагам, че ако кърмиш не е необходим, защото до шестия месец бебето трябва да е изключително на кърма. Ако сега имам кърма ще кърмя, ако ли не ще си ползвам шишета и адаптирано мляко, след шестия месец стерилизирането не е необходимо, важно е хубаво измиване на съдовете след хранене и подсушаването им, защото бактерии се развиват ако има вода.
мисля че и пет минути изваряване са достатъчни, обаче не съм компетентна.

# 704
  • София
Честити нови бебчета на мамите. Да са живи и здрави и всичко да е наред!
Наистина благородно завиждам за тези които знаят кога ще се родят бебчетата. Аз само се чудя кога ще ме заболи, а ми писна всеки ден всички да звънят и да питат. То и ММ снощи - да заспивам ли или ще е тая вечер  Laughing? Иска ми се и аз да знам, ама! Каката ни всеки ден гали корема и го пита кога ще излиза  hahaha. Аз и казвам ако и каже и на мен да сподели, че да си знам  Joy.

Общи условия

Активация на акаунт