Отговори
# 660
Bossa Nova честита рожба,здраве щастие и само хубави моменти  с бебока.

# 661
  • София
Момичета днес станах мама на Грета, която се роди 3 340 и е 48 см   bouquet

newsm67 Честитоооооо! Много здраве и прекрасни мигове заедно ви пожелавам baby

# 662
Здравейте при мен от снощи започнаха контракции с доста силни болки, но не регулярни. Засякоха ми и днес няколко контракции. Най сетне се е получило някакво малко разкритие. Иначе течението си продължава и днес даже по обилно от вчера и е кафеникаво. Но не проявиха интерес да проверяват нещо пак. Аз съм излязла да се разхождам, въпреки, че ми е доста дискомфортно. Утре се връща моята лекарка и ще ми е по спокойно вече. Честито за бебе Грета. Хубава вечер засега от мен.

# 663
  • Пазарджик
Bossa Nova, честита ти дъщеричка!  newsm51 Да расте здрава, щастлива и да е гордост на мама и тати!
Нощни очи, честит ти болничен! Най-сетне!
Искам бебче, устискай до твоята докторка, явно наближават при теб нещата, дано всичко мине гладко и безпроблемно! Тревожно звучиш, вярвай и мисли позитивно! Стискам ти палци!

# 664
Честита Грета, Боса Нова! Да ви е жива и здрава!!!

# 665
Честито, Bossa Nova! Много хубаво име сте избрали!

# 666
Някои бъдещи мами от Варна избрали ли са АГ болницата?

# 667
  • София
Честито бебе Грета на мама Bossa Nova   bouquet  bouquet  bouquet! Много много щастие!

# 668
  • Стара Загора
Честита дъщеричка на мама Bossa Nova! Много радост и щастие да ви носи!

# 669
Честито бебе Грета  и от мен. Много да радва мама и тати  ura

# 670
Bossa Nova, Честито Simple Smile Нека малкта Грета, да е жива и здрава, много да ви радва, да расте безгрижно и да е заобиколена с много обич   bouquet Hug  Tada

# 671
  • Монреал, Канада
Bossa Nova честита ти рожбичка   bouquet

iskambebche като гледам може и от теб скоро да чакаме хубава новина Simple Smile дано всичко е наред и да имаш леко раждане

# 672
Bossa Nova, честита малка Грета! Много щастие! Hug  bouquet

Нощни, най-благородно ти завиждам за спокойствието!!! И благодаря за успокоението. Първият път раждането мина така леко и неусетно, че добре, че бях в болницата по друг повод Wink

Последна редакция: ср, 27 авг 2014, 09:19 от kafiava

# 673
Bossa Nova, да ви е жива и здрава малката Грета  smile3522 . Ти как си? Когато имаш време, разкажи по-подробно за раждането, ако имаш желание, разбира се   bouquet

# 674
Bossa Nova Честита ви радост! Да сте живи и здрави и много щастливи! Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт