Отговори
# 675
  • have faith and be patient ..
Някои бъдещи мами от Варна избрали ли са АГ болницата?

азззззз Simple Smile

# 676
  • ул. "Мечтание"
Момичета днес станах мама на Грета, която се роди 3 340 и е 48 см   bouquet

Йеееее! Имаме си бебе!  Heart Eyes Hug  bouquet

Честита да ви е Грета! Много радост и късмет!  Hug

*
Ох, много забравям... Моля който беше проявил желание да помага за темата да ми пише на лични... не мога сега да ровя назад кой беше.  Crazy

Също, ако някой иска да бъде добавен - моля да ми пише на лични...

Някой беше споменал и за някоя мама, която е в списъка, родила е, но не е писала при нас - само да уточня, че обичайно вписваме само мами и бебета, които са си обявили тук.  Peace Често пъти, някои майки предпочитат други теми и си пишат там. Peace

*
Искам бебче, стискам палци бързо да има развитие и всичко да мине гладко!  Hug Praynig

Кафява  Hug Hug Hug

# 677
  • Пазарджик
Искам бебче, как си днес?

Аз съм покачила хемоглобина от 99 на 105, не ми преливаха кръв, правиха ми кардиограма, запис на тоновете, всичко е наред и утре сутрин отивам за секциото. Да ми стискате палци.  Hug Сега съм спокойна, но доколкото се познавам, през нощта няма да спя от притеснение. Дано поне не турмозя семейството си пак, ще се отделя в друга стая.
Докато ми правиха запис на тоновете на съседното легло една майка стенеше и чакаше разкритие, в другата стая правеха секцио и чух бебчето как плаче, отвън чакаха развълнувани татковци ..... Стискам палци на всички вас за предстоящите раждания!

# 678
Dora, имаш силно стиснати палци от мен. Много хубаво, че хемоглобинът се е вдигнал Naughty . Дано успееш да поспиш все пак малко тази нощ  Hug Ти къде и при кого ще раждаш?

# 679
  • ул. "Мечтание"
Dora, радвам се, че всичко е наред! Стискаме палци за утре!  Hug Ще чакаме новини как е минало.

# 680
Честито бебче на Боса Нова!   bouquet

Късмет и на теб, Дора! Дано всичко мине много леко!

Уф от няколко дни си ви следя постоянно какво пишете тук и все ха да отговоря, все ме домързява....Голям мързел тия дни ме гони  Sunglasses

# 681
МОМИЧЕТА, НОСЯ ЩЪРКЕЛОВА ВЕСТ ОТ MATSUTKA , НАПРАВО ВИ КОПИРАМ ПОСТА Й ОТ ФБ  newsm44 newsm68

Цитат
Днес в 12.55 нa бял свят се появи бебкa Виaнa, с мерки 3кг и 51см. Мaмa е добре. Екипът е супер, стрaшни сa. Многл съм доволнa. Всичко минa мaксимaлно бързо. Пълното рaзкритие стaнa бързо. иИмaх критично кървене, но с aпaрaтa зa тонове и ехогрaфa държaхa ситуaциятa под контрол и родих нормaлно. Много съм щaстливa, aмa мнпгп. Бебкa имa звеески много косa и е мноооог слaдкa.

# 682
  • ул. "Мечтание"
Ах, още една бебешка новина! Какъв кеф!  Heart Eyes

Матси, честита да ти е малката хубавица! Големи приключения бяха, но финала е разкошен!  Heart Eyes Да ви е жива и здрава!

# 683
  • София
Честитииииииииии на Матси!!!
 Tada
Оттук нататък само щастливи моменти и поводи за радост с малката Виана!

Дора, стискам палци за безпроблемна операция и много бързо възстановяване Hug

# 684
 Ехааа, страхотни новини днес.

Честито и на мама matsutka, честита да е и Виана!!!

Dora, а на теб стискам палци от сърце! И чакаме добрите вести!

# 685
Честити нови бебчетаааааа!

Мами, чета, чета и не мога да разбера ....коя част на раждането е най-болезнена? Частта до пълното разкритие, когато си още в къщи, или частта която е кратка като време и бебето се появява на бял свят с асистирането на медицинския персонал?

# 686
  • ул. "Мечтание"
Честити нови бебчетаааааа!

Мами, чета, чета и не мога да разбера ....коя част на раждането е най-болезнена? Частта до пълното разкритие, когато си още в къщи, или частта която е кратка като време и бебето се появява на бял свят с асистирането на медицинския персонал?

Различно е и много индивидуално. Има жени, които ги боли много още с първите контракции, има такива, при които болката постепенно се увеличава и спира с пълното разкритие, има такива, които ги боли по време на напъните или пък когато бебето слиза в таза има и такива, които почти не ги боли през цялото време и болките им са като леки менструални.

# 687
Не знам дали ще съм от полза, но ще споделя.

Аз контракции не усетих. Само съвсем накрая преди да почувствам напъните веднъж ми се стегна коремът.

След  това не мисля, че излизането на бебето може да се нарече болезнено. По-скоро бих го определила като странно и необикновено усещане, много силно физически и емоционално - аз първо плачех между напъните, а после крещях по време на тях. А после е най-прекрасният момент - пак доста си поплаках, неописуемо щастие.

# 688
Страхотно, честито и на теб, matsutka! Все така да сте щастливи! newsm44
Dora, стискаме палци и от теб да чуем страхотни новини!  Big Ups

# 689
честито на родилите мами,
относно болката мен не ме боля непоносимо до 10 см. разкритие, но последните два часа в болницата първия път бяха едно от най-неприятните неща в живота ми. Но при всички е индивидуално.  bouquet

Общи условия

Активация на акаунт