Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Какви теми се обсъждат във форума?
Какви са симптомите на контракциите по време на бременност?
Какви са препоръките за грижа за кожата по време на кърмене?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Какви теми се обсъждат във форума?
-
Какви са симптомите на контракциите по време на бременност?
Контракциите по време на бременност могат да се проявят чрез втвърдяване на корема, опъване в областта на кръста и болки ниско долу в корема. Те могат да бъдат усетени като тежест ниско долу и предизвикват чувство за пълнота. В случай на контракции е важно да се консултирате с лекар за подходящо лечение и предпазни мерки за бебето.
-
Какви са препоръките за грижа за кожата по време на кърмене?
По време на кърмене е важно да се избягва търкането с кърпи и други, за да се предпази кожата. Мнозина използват кремове като ланолин или кремове Mustela, които са препоръчани от лекари за грижа по време на кърмене. Важно е да изберете крем без парфюми, парабени и оцветители, за да защитите кожата и да поддържате нейната еластичност.
-
Как да определим колко е яло бебето по време на кърмене?
-
Какви са предизвикателствата при хранене на бебе с кърма от шише?
.

Според мен се консултирай и с друг специалист, защото повечето се чудят как да мине по лесничко за тях и всяка втора - секцио
Не съм избрала. Спрях се на трима Милчо Галев, Мая Стефанова и Ивайло Димитров. Но не съм ходила да говоря с тях не знам приемат ли нови пациенти и т.н. Мислех да ходя тая седмица, че нямах ангажименти други. Но тая седмица явно ще се лежи. Другата имам ходене напред назад, до личната, до АГ, и може би пак на очен. Защото тая дето ходих при нея .Не ми разшири зениците, а то май трябва , за да огледат ретината хубаво. Аз имам от преди две години поставено като диагноза : Периферна дегенерация на ретината. Скрежовидна от 9 до 3 часа. А тя само свети с някакво фенерче и ми казаха, че така не се виждало нищо и не можело да се прецени ии сега направо пак в чуденка... и пак трябва се ходи явно. Само си загубих времето. А вече ми е доста трудно да ходя напред, назад. Най-малкото супер много се скапвам.... 
, а мм спи като пън. Него не го докосват
Гадното е, че аз явно съм алергична, стават ми едни огромни подутини там, където ме ухапят и много боли. Хем боли, хем сърби
. Някой, ако е намерил решение за изтребването на тия гадини, моля да пише
, хич не му се връзвай, най-добре му кажи, че държиш на нормално. Една колежка на мм роди миналата седмица бебче 4,300 вагинално, без упойки, без нищо. За секцио и дума не е ставало, а тя е ин витро и е на 42год. (нашите лекари тук при тези две предпоставки, веднага биха ревнали за секцио) Жената си роди напълно нормално, но в Ирландия, не тук... А 3,600кг. мисля, че изобщо не е в категорията "големи" бебета. Стискам палци да не си измислят някакви тъпи причини, за да те срежат 
Между другото и преди да забременея, отвреме-навреме са ми се появявали такива корички